Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht is bereikbaar door heel Nederland.

  • Het hoofdkantoor van JBL&G is gevestigd in Amsterdam: IJsbaanpad 9, 1076 CV Amsterdam. Telefoon: 020 214 99 00.
  • Tevens hebben wij een vestiging in Groningen: Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen. Telefoon: 020 214 99 00.

Onze juristen werken door heel Nederland

Kortom: Wanneer u in Nederland woont en u heeft letselschade, dan kunt u bij JBL&G terecht voor betrouwbaar, ervaren en gratis hulp bij letselschade.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 19.00 uur.

Buiten kantoortijden kunt u een bericht achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug!

Ook kunt u het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wat kunt u verwachten van de medewerkers van JBL&G?

  • JBL&G werkt alleen voor slachtoffers en niet voor verzekeraars.
  • JBL&G brengt geen kosten in rekening bij het slachtoffer.
  • De medewerkers van JBL&G waken ervoor dat de behandeling van uw zaak vlot verloopt.

Persoonlijke aanpak

JBL&G is opgericht door mevrouw mr Hooijenga. Zij heeft lange tijd voor een groot advocatenkantoor gewerkt. Hierna heeft zij haar eigen kantoor opgericht. Zij werkt inmiddels ruim 15 jaar alleen voor slachtoffers, waarbij een menselijke benadering en persoonlijk contact centraal staan. Een persoonlijk gesprek vindt JBL&G dan ook erg belangrijk.

Persoonlijk intakegesprek

In dit gesprek wordt uitgelegd wat de gang van zaken is en wat u precies kunt verwachten. U kunt uw verhaal kwijt en u kunt duidelijk maken waaruit uw letsel en uw schade bestaat. De ervaren medewerkers van JBL&G weten dat het voor u belangrijk is dat uw volledige schade op korte termijn wordt vergoed.

Ervaring

De medewerkers van JBL&G zijn op de hoogte van de vertragingstechnieken van veel verzekeraars en zullen er dan ook alles aan doen om dit te voorkomen. Door jarenlange ervaring weet JBL&G dat het voor slachtoffers erg belangrijk is dat deze serieus worden genomen en dat er efficiënt aan de zaak gewerkt wordt door beide partijen.

Kortom, als u JBL&G inschakelt, bent u niet alleen verzekerd van goede juridische bijstand, JBL&G zal u ook bijstaan wanneer u na het ongeval de draad van uw leven weer op wilt pakken. Laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag nog contact op. 

Hulp bij letselschade in uw regio

Hulp nodig bij het vergoed krijgen van uw letselschade? Onze juristen werken door heel Nederland. Zo zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. Een huisbezoek is altijd mogelijk. Onze juridische bijstand is gratis. Wij sturen u in geen enkel geval een factuur toe.

U kunt altijd op ons hoofdkantoor in Amsterdam en onze vestiging in Groningen terecht na het maken van een telefonische afspraak. Ook bezoekt uw letselschadejurist u graag thuis om uw letselschadeclaim te bespreken, wij behandelen letselschadezaken door heel Nederland.

U kunt ons tijdens kantooruren bellen op 020 – 214 99 00 en u krijgt direct te horen of uw letselschade in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Wanneer u ons een email stuurt, krijgt u dezelfde werkdag nog een reactie van ons. Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vandaag nog contact met u op.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.