Letselschadebureau Assen

JBL&G in Assen ondersteunt en begeleidt slachtoffers van letselschade naar een optimale schadevergoeding. Wij werken kosteloos. Na een ongeval met letsel wordt u geconfronteerd met de nadelige gevolgen, zoals extra kosten die u moet maken. De financiële en (eventuele) psychische schade zal door de wederpartij vergoed moeten worden.

Kirsten Heijnen

Kirsten Heijnen: Letselschadejurist JBL&G Assen

Contact: heijnen@jblg.nl

Wij kunnen u vandaag nog helpen met uw letselschadezaak. Ons kantoor is gevestigd in Assen. Heeft u behoefte aan gratis advies, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken voor een huisbezoek.

 

Recensie JBL&G Assen:

Recensie JBL&G Assen

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke en geestelijke schade die u oploopt wanneer u een ongeval overkomt en een ander daarvoor aansprakelijk is. Het kan gaan om een arbeidsongeval, een verkeersongeval of een ander ongeval.

In veel situaties is de tegenpartij aansprakelijk voor uw schade. Zelf een schadeclaim indienen bij de verzekeraar leidt vaak niet de vergoeding waar u recht op heeft. Laat ons u gratis helpen, zodat u een hogere schadevergoeding kunt claimen.

Neem contact met ons op!

Hoe werkt het letselschadetraject?

  1. De eerste stap is het doornemen van de zaak. Wat is er precies gebeurd, waar, wanneer en hoe? Wat is de schade?
  2. Onze juristen stellen de tegenpartij aansprakelijk en vragen een voorschot op uw schade
  3. Wij inventariseren uw schade
  4. Wij vragen, in overleg met u, uw medisch dossier op
  5. Wij houden u op de hoogte en claimen een zo hoog mogelijke schadevergoeding

Gratis bezoek aan huis in Assen

Indien u wenst is het mogelijk om de zaak thuis te bespreken. Wij zijn ook gevestigd in Assen. JBL&G heeft meerdere vestigingen en wij behandelen zaken in heel Nederland. Indien u in Assen woonachtig bent, kunnen wij u op korte termijn helpen met het indienen van de schadeclaim. Slachtoffers van letselschade ontvangen altijd gratis juridische bijstand en advies.

Neem contact op!

Voor hulp bij letselschade in Assen, klikt u op de oranje knop en vult u het contactformulier in. Onze juristen nemen dezelfde dag nog contact met u op om de zaak te bespreken en eventueel een persoonlijke afspraak te maken. De oprichter van ons kantoor heeft meer dan 15 jaar ervaring!

 

neem-contact-op