Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade berekenen online

U wilt graag uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval. U wilt natuurlijk graag een vergoeding van de aansprakelijke tegenpartij. Dat is uw recht als slachtoffer. Daarom kunt u onderaan deze pagina een snelle of uitgebreide test doen. De uitslag van de gemaakte test geeft u een indicatie over het te vergoeden bedrag. Bereken nu uw letselschade online:

Doe hier de één minuut testDoe hier de uitgebreide test

Onze juristen kunnen u bijstaan bij het claimen van de maximale schadevergoeding bij letselschade. Wat voor ongeval u ook heeft gehad. Het is altijd verstandig om juridische hulp in te schakelen. En daarbij is onze hulp volledig gratis. Interesse? Onderaan deze pagina kunt u contact met ons opnemen!

Letselschade berekenen na een ongeval

U bent betrokken geraakt bij een ongeval. Daarbij heeft u letsel opgelopen. U wilt graag weten waar u aan toe bent. Dat vinden wij volkomen begrijpelijk. U heeft immers niet om deze situatie en de onvoorziene kosten gevraagd.

Bent u betrokken geraakt bij een:

Staat uw ongeval er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Zelfs bij eenzijdige ongevallen heeft u in bepaalde gevallen nog recht op schadevergoeding. Laat ons uw zaak onderzoeken. Dan stellen onze juristen een voorlopige schadeberekening voor u op.

Letselschade berekenen door onze juristen

Onze juristen helpen u graag bij het berekenen van uw letselschade. Dit is een zeer complexe berekening die niet alleen uw huidige schade berekend, maar ook uw toekomstige schade. En een nauwkeurige berekening is uitermate belangrijk! Anders loopt u in de toekomst mogelijk tegen financiële problemen aan.

Er moet dus goed naar uw letselschade worden gekeken, naar het ongeval en naar uw woon- en werksituatie. Deze zaken spelen allemaal een rol bij het berekenen van uw letselschade. Onze juristen weten dat heel goed. Geen enkele schadepost gaat dan ook aan hun scherpe blik voorbij.

Schadeposten

Enkele schadeposten die vergoed moeten worden na een ongeval:

 • Gemiste inkomsten, zoals: loon, loonsverhoging door promotie, overurentoeslag, etc.
 • Medische kosten, zoals: eigen risico, kosten die buiten uw zorgbundel vallen
 • Reiskosten
 • Studievertraging
 • Huishoudelijke hulp
 • Klushulp in- en om het huis en de tuin
 • Kinderopvang
 • Honden uitlaatservice
 • Aanpassingen in huis of op vakantie
 • Kosten zonder nut, zoals: kaarten voor een cabaretvoorstelling waar u niet naar toe kunt gaan, sportabonnement waar u geen gebruik van kunt maken, vliegtickets, etc.
 • Persoonlijke eigendommen die beschadigd zijn geraakt door het ongeval
 • Smartengeld
 • Etc.

Daar staan vast al schadeposten tussen waar u niet op was gekomen. Heel logisch ook! U denkt aan de directe kosten die zijn ontstaan door het ongeval. Maar ook de indirecte kosten dienen vergoed te worden. Immers, zonder het ongeval had u deze kosten niet hoeven maken.

Ga voor meer informatie naar Schadeposten bij letselschade.

Letselschade snel zelf berekenen

Wij snappen heel goed dat u alvast een berekening wilt doen van de gemaakte kosten. Daarom kunt u dat hieronder doen via de snelle of de uitgebreide test. Heeft u vragen over de test of over de uitkomst? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij staan elke werkdag voor u klaar.

Kies voor de snelle test (1 minuut) of de uitgebreide test (2-4 min):

Wij raden u wel aan om altijd een jurist in te schakelen om de schadevergoeding voor u te claimen. En de uiteindelijke berekening voor u te doen. Zodat u zeker weet dat u in de toekomst geen financiële schade ondervindt van het ongeval. Bijvoorbeeld bij blijvend letsel. Dan is het uitermate belangrijk dat er een accurate toekomstige berekening van de schade wordt gemaakt.

100% gratis hulp en advies bij letselschade

Wij bieden gratis juridische hulp bij het claimen van uw letselschade. Meer weten?

Zie:

Direct contact?

Stel uw vraag of vertel ons wat er is gebeurd. Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Snel contact

letselschade berekenen

Bereken hier uw letselschade

1 Uw schade
2 Uw gegevens

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.