Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade jurist Groningen

Wanneer u een ongeval is overkomen in de regio Groningen, wilt u zo snel mogelijk beter worden. En wat u zeker niet wilt, is geconfronteerd worden met een weigerachtige verzekeraar, die uw schade niet wil uitkeren. U kunt ons inschakelen om uw schade te laten verhalen op de wederpartij. Wij kunnen u zeer snel met uw letselschade helpen.  U bent bij JBL&G aan het goede adres!

Neem contact op met letselschadebureau JBL&G om uw schadevergoeding te laten claimen n.a.v. het ongeval. Eén van onze juristen neemt vervolgens contact met u op om de zaak vrijblijvend te bespreken.

U heeft letselschade opgelopen door een ongeval

Heeft u verwondingen of psychische klachten opgelopen na het ongeluk, neem dan contact met ons op. U heeft namelijk recht op schadevergoeding. Wij zijn bekend met alle juridische procedures om een zo hoog mogelijk schadevergoeding te kunnen claimen.

Verkeersongeval

Ook in Groningen gebeuren er helaas dagelijks vele verkeersongevallen. Geef het schaderegelingstraject uit handen aan één van onze ervaren juristen, zodat u zich geheel kunt richten op uw herstel. Ga verder naar de pagina: Verkeersongeval Groningen

Fietsongeval Groningen

In Groningen wonen erg veel studenten. Als gevolg daarvan gebeuren er in Groningen erg veel ongelukken op de fiets. Vrijwel altijd kunt u als fietser schadevergoeding ontvangen van uw wederpartij. Denk daarbij (studenten) vooral ook aan schadevergoeding door vertraging van je studie! Deze bestaat vaak uit meer dan € 10.000,-! Ga verder naar de pagina: ongeluk op de fiets in Groningen

Bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan iedereen overkomen. Dit vindt onverwachts plaats onder werktijd. Deze kwesties zijn vaak lastig te regelen voor een leek. Vraag ons daarom om advies. Wij kunnen u zeker verder helpen. In Groningen kunnen wij u thuis bezoeken om de zaak rustig te bespreken. Ga verder naar Bedrijfsongeval Groningen

Andere letselschade?

Ook bij andere soorten van ongevallen kunnen wij u helpen: Ga verder naar  Letselschade Groningen

Geen juridische kosten

Ons juridisch advies bij letselschade kost u niets. Hiervan ontvangt u vooraf een duidelijke verklaring. Klik hier voor kosten bij medische fouten.

Meteen een schadeclaim indienen?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Wij nemen uw zaak vandaag nog in behandeling. Ook kunnen wij u in de regio Groningen thuis bezoeken om de zaak rustig te bespreken. Voor meer info, ga verder naar  schadeclaim indienen voor ongeval in Groningen

In Groningen en omgeving: kosteloos bezoek aan huis

Wij brengen geen kosten bij onze cliënten in rekening. Wanneer u daar prijs op stelt kunnen wij u thuis bezoeken om een en ander door te spreken. Maak telefonisch een afspraak op onderstaand telefoonnummer.

Neem contact op!

Voor hulp bij het claimen van een schadevergoeding kunt u het beste contact opnemen. We werken dagelijks voor slachtoffers uit deze stad en omgeving. Onze juristen zijn snel, betrouwbaar en persoonlijk. Wij nemen uw letselschadezaak zeer serieus en beginnen vandaag nog aan uw zaak. U kunt op ons rekenen.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.