Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade opgelopen in Zuidhorn

U heeft letselschade door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ander ongeval. Laat uw letselschade claimen door onze juristen. De letselschadejuristen van ons kantoor zijn ervaren. Wij kunnen zorgen voor een hoge schadevergoeding. U bent verzekerd van een betrouwbare en efficiënte behandeling van uw zaak. Onze juridische bijstand zorgt in alle gevallen voor een hogere schadevergoeding!

Letselschade door een verkeersongeval in Friesland, Groningen en Drenthe

Helaas gebeuren er ook in het Noorden regelmatig verkeersongevallen. Veel slachtoffers daarvan laten hun letselschade naar alle tevredenheid door letselschadejuristen van JBL&G behandelen.

Letselschade door een bedrijfsongeval in Noord Nederland

Waar gewerkt wordt, vinden ongevallen plaats. Als u letselschade na een bedrijfsongeval heeft, kunt u uw werkgever daarvoor aansprakelijk stellen. U kunt voor gratis juridisch advies na een ongeval op het werk terecht bij JBL&G. Uiteraard kunnen wij de zaak ook thuis met u doornemen.

Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

Andere letselschade opgelopen?

Hebt u letselschade opgelopen als gevolg van een op hol geslagen paard, een hondenbeet, een gebrekkig product of heeft uw schade een andere oorzaak?  Ook dan biedt ons kantoor u gratis juridische ondersteuning en kunt u door ons een letselschadeclaim laten indienen bij uw tegenpartij.

In Zuidhorn en omgeving: kosteloos bezoek aan huis

Wanneer u dat wenst en u woont in de omgeving van Zuidhorn brengt onze letselschadejurist een bezoek bij u thuis. U kunt dan alles rustig doorspreken en vaak komt u er op die manier achter dat u eigenlijk meer schade kunt claimen dan u zelf dacht!

Juridisch advies bij letselschade kost niets

Een schadeclaim indienen door ons kantoor is gratis. Onze juridische bijstand bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen is kosteloos. U krijgt dit schriftelijk van ons bevestigd.

Meteen een schadeclaim indienen?

Wanneer u contact met ons opneemt en onze juristen nemen de zaak in behandeling kunt u rekenen op:

  • Snelle behandeling van uw letselschade zaak
  • Betrouwbaar advies
  • Snel betaling van een voorschot op uw schade
  • Een hoge schadevergoeding

Neem vandaag nog contact met ons op voor gratis juridische hulp

JBL&G brengt géén kosten in rekening bij slachtoffers van ongevallen. De letselschadejuristen van JBL&G zullen zorgen dat u de maximale schadevergoeding voor uw letsel ontvangt. Vul vandaag nog het contactformulier in!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.