Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

telmachine om letselschade te claimen

Schadevergoeding bij letselschade door verkeersongeval

Wanneer u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval waarbij u letsel heeft opgelopen, gebeuren er vaak in korte tijd erg veel dingen. Na het ongeval wordt u mogelijk opgenomen in het ziekenhuis, omdat uw klachten door een arts moeten worden onderzocht en/of behandeld. Ook lijdt u mogelijk inkomensschade. De tegenpartij zal al deze schade volledig aan u moet vergoeden. Laat uw schadevergoeding bij letselschade door een verkeersongeval berekenen door een jurist. Een ervaren en deskundige jurist.

Wij bieden u de hulp die u zoekt. Wij staan u gratis bij op het gebied van het claimen van een schadevergoeding. Dit doen we snel en persoonlijk. Het grote voordeel is dat u van ons nooit een rekening zult ontvangen. 100% gratis juridische bijstand en advies, hiervan ontvangt u vooraf ook een verklaring.

 • 100% gratis advies en bijstand bij claimen van schadevergoeding na verkeersongeval
 • Ontvang zeer snel alvast een voorschot op uw schadevergoeding
 • Wij werken in heel Nederland en kunnen u eventueel thuis bezoeken
 • Vaak heeft u ook recht op een flink bedrag aan smartengeld (morele schadevergoeding)
 • Neem contact met ons op, dan helpen wij u vandaag nog!

Na verkeersongeval eerst langs de huisarts

Wanneer een ziekenhuisbezoek niet noodzakelijk is, is het altijd verstandig om langs uw huisarts te gaan. Niet alleen voor uw eigen gezondheid, maar dit kan er ook voor zorgen dat uw wederpartij uiteindelijk eerder de aansprakelijkheid voor het ongeval wil erkennen. De huisarts kan aantonen dat u direct na het ongeval lichamelijke klachten heeft gehad. Dit kan noodzakelijk zijn om al uw schade vergoed te krijgen. De schadevergoeding bij letselschade waar u recht op heeft door het verkeersongeval.

Bekijk ook de pagina: letselschade verkeersongeval

Claim schadevergoeding na verkeersongeval

Claim altijd uw schadevergoeding na een verkeersongeluk. Doet u dit ook zo snel mogelijk na het plaatsvinden van het ongeluk. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans is dat u schadeposten vergeet. Ook wordt het moeilijker uw schade aan te tonen, wanneer er lange tijd verstreken is na het verkeersongeval. Lees ook ons artikel over de bewijslast bij letselschade.

Hoogte schadevergoeding verkeersongeval

De hoogte van uw schadevergoeding is natuurlijk geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie en van de ernst van uw letselschade. De uitbetaling van letselschade gebeurt doorgaans pas na erkenning van aansprakelijkheid. Soms wil een verzekeraar ook wel schade vergoeden zonder dat aansprakelijkheid erkend wordt. Dit noemt men het ‘regelen van de schade zonder erkenning’.

Recht op voorschot op de volledige schadevergoeding

U heeft recht op een voorschot op de uiteindelijke schadevergoeding. Wij doen er alles aan om dat zo spoedig mogelijk voor elkaar te krijgen. Schadevergoeding na een aanrijding is nodig. Met deze schadevergoeding kunt u de kosten dekken van de opgelopen letselschade. Neem contact op.

Soorten schadevergoeding die u kunt eisen

U kunt als slachtoffer van een auto ongeluk veel letselschade oplopen. Schade waardoor u extra kosten maakt:

 • Inschakelen hulp bij het huishouden, boodschappen doen, kinderen naar school brengen etc.
 • Inschakelen hulp in de tuin
 • Inschakelen hulp bij het onderhoud en schilderen van uw huis
 • Verlies aan verdienvermogen als u door uw klachten niet meer kunt (over)werken
 • Gemiste pensioenopbouw
 • Studievertraging
 • Reïntegratiekosten voor het begeleiden naar ander werk
 • Kosten gepaard gaande met opname in een ziekenhuis of revalidatiecentrum
 • Reiskosten
 • Medische kosten
 • Smartengeld (morele schadevergoeding)
 • Schadevergoeding bij overlijden (bij een dodelijk verkeersongeval)
 • Economische kwetsbaarheid
 • Wettelijke rente
 • Verder alle kosten die u zonder het ongeval niet gemaakt zou hebben

De schadevergoeding bij letselschade door een verkeersongeluk is geen overbodige luxe! Voor hulp bij het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding, neem contact op met ons. Voor meer informatie, bekijk onze pagina schadevergoeding na aanrijding.

Smartengeld voor ongeluk in het verkeer

Na een verkeersongeval is het mogelijk dat u hier geestelijk letsel/psychische klachten aan overhoudt. De impact van het auto ongeluk kan heel groot zijn. Dat kan ervoor zorgen dat u rijangst ontwikkelt. Of dat u paniekaanvallen krijgt op straat door het voorbijrazende verkeer. In dergelijke situaties heeft u ook recht op smartengeld (morele schadevergoeding). Onze juristen doen er alles aan om alle schade die u lijdt, voor 100% vergoed te krijgen. Ons doel is dan ook altijd: erkenning en een zo hoog mogelijke schadevergoeding claimen. Erkenning is meestal erg belangrijk voor slachtoffers. De schadevergoeding na een aanrijding geeft erkenning voor de geleden schade.

Bereken uw letselschade

Bereken hier in drie minuten zelf uw totale schade. De test is erg gemakkelijk in te vullen en u komt direct te weten hoeveel schade u kunt claimen. Om uw schadevergoeding te berekenen, ga verder naar: letselschade berekenen.

Tegenpartij aansprakelijk stellen

Dit doen onze juristen middels een aansprakelijkheidsbrief. Er zijn geen kosten aan verbonden. Om uw tegenpartij aansprakelijk te stellen vult u het contactformulier in en wij nemen dan vandaag nog contact met u op om uw zaak gratis en geheel vrijblijvend met u door te spreken. Zo werkt het letselschadetraject

Schaderegeling bij een verkeersongeval

Na een verkeersongeluk komen er veel dingen op je af. Het is dan ook vaak verstandig om de schaderegeling uit handen te geven aan een ervaren letselschadejurist.

Wij regelen met succes de maximale schadevergoeding bij letselschade door een verkeersongeval. Dit naar volle tevredenheid van onze cliënten. Bekijk ook: heb ik recht op schadevergoeding bij letselschade?

“Hoeveel krijg ik vergoed?” is vaak één van de eerste vragen die aan ons gesteld worden. Wij begrijpen heel goed dat het voor u belangrijk is om te weten welke schade wordt vergoed. Immers, u lijdt schade en u wilt hierdoor niet in financiële problemen worden gebracht. De schadevergoeding bij letselschade door een verkeersongeval moet nauwkeurig worden berekend.

Concept schadeberekening

Wij sturen u daarom al in het voortraject een voorbeeld van een schadeberekening. Hierin staan alle voorkomende schadeposten vermeld. U kunt noteren waar u mee te maken heeft en wij berekenen aan de hand van de door u genoteerde gegevens exact uw schade.

De berekening van de schadevergoeding is de basis voor het efficiënt en zorgvuldig geregeld kunnen krijgen van uw letselschade. Wij doen dit graag voor u. U heeft namelijk recht op een schadevergoeding bij letselschade door een verkeersongeval. Het is niet de bedoeling dat het slachtoffer voor de kosten opdraait.

Laat u vandaag nog door onze letselschadejurist terugbellen om te weten hoe wij uw schade voor u kunnen berekenen.

Neem contact op!

Het is begrijpelijk als uw hoofd de eerste tijd na het verkeersongeluk niet naar dit soort zaken staat. Wilt u dat wij voor u de schade gaan verhalen, zodat u zelf niets hoeft te doen? Klik dan op de oranje knop en vul dan het contactformulier in of bel: 020 – 214 99 00.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.