Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Ook de landelijke publieke mediadienst NOS publiceert over zaken van JBL&G. Spraakmakende zaken met een bekende wederpartij zijn vaak nieuwswaardig. Lees hier welke berichten de NOS plaatste over zaken waarbij JBL&G de belangen van het slachtoffer behartigde.

Opmars van de Duch Reach in Engeland: uitstappen op de Nederlandse manier

Onze cliënt is ten val gekomen nadat een auto zijn deur opensloeg. Zij werkt mee aan een fimpje van de BBC, waarin wordt uitgelegd wat welk de juiste manier is om een autoportier te openen. De NOS besteedt ook aandacht aan het filmpje van onze cliënt.

NOS - Dutch reachNOS: Ziggo Dome treft schikking met gevallen concertbezoeker

De NOS schrijft op haar site over de zaak tegen Ziggo Dome, waarin JBL&G de belangen van een letselschadeslachtoffer behartigt. Het is voor het eerst dat Ziggo Dome een schadevergoeding uitkeert.

Ook wordt eigenaar van JBL&G, Stefanie du Maine, geïnterviewd voor het nieuws van NOS op 3FM.

Op haar site schrijft de NOS over de zaak van de vrouw die valt op de gladde vloer van Ziggo Dome tijdens het concert Holland zingt Hazes. Door gemorst bier wordt de vloer die toch al niet stroef genoeg is nog gladder, waardoor de vrouw uitglijdt. Ze loopt nare letselschade op: ze breekt haar schouder. Tijdens het herstelproces kan ze vier maanden niet werken en niet op vakantie. Dit terwijl er plannen waren om met het hele gezin naar Oostenrijk te gaan. Zelfs na haar officiële herstel blijft de vrouw klachten houden in haar rechterarm. Ze stapt naar JBL&G, die een schadevergoeding voor haar claimt bij Ziggo Dome.

In de eerste instantie weigert de concerthal de aansprakelijkheid voor het ongeval te erkennen. Met de vloer zou niets mis zijn. Maar er blijken meer klachten te zijn geweest en meer ongevallen te hebben plaatsgevonden dan dit ene incident. JBL&G zet door. Na twee jaar komt Ziggo Dome met een schadevergoeding over de brug: 16.000 euro. Hiervan is 10.000 euro smartengeld voor de psychische schade die de vrouw heeft geleden door haar letsel. De overige 6.000 euro is ter vergoeding van medische kosten, inkomensverlies omdat zij niet kon werken en huishoudelijke hulp die zij moest inschakelen.

Sinds het incident heeft Ziggo Dome gekeken of er stappen ondernomen kunnen worden om de vloer veiliger te maken.

Over JBL&G

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht is een gevestigde naam onder juristenkantoren. Al meer dan 15 jaar lang helpt zij slachtoffers van letselschade te krijgen waar ze recht op hebben. Het belangrijkste voor JBL&G is een persoonlijke benadering van de slachtoffers: cliënten zullen zich nooit een nummer voelen. JBL&G luistert naar hun verhaal en neemt hen serieus. En daarna gaat ze doortastend aan het werk om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te krijgen.

JBL&G wil bereikbaar zijn voor al haar cliënten. Door het hele land bezoeken wij onze cliënten.

Op het hoofdkantoor in Amsterdam en onze vestiging in Groningen kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of het aanvragen van juridische hulp. JBL&G staat bekend om haar snelle aanpak. Neemt een letselschadeslachtoffer contact op, dan wordt hij of zij dezelfde dag nog teruggebeld voor een gesprek. Kunt u ons niet zelf bezoeken? Dan plannen wij een afspraak in bij u thuis. Onze juristenwerken door heel Nederland.

Omdat JBL&G álle slachtoffers van letselschade wil helpen, doet zij haar werk voor hen gegarandeerd gratis. Zij zal haar cliënten nooit een rekening voorschotelen. Meestal is het mogelijk om de rekening in te dienen bij de verzekeraar van de wederpartij, en als dit niet lukt dan is het voor het risico van JBL&G zelf. Zij wil namelijk geen geld verdienen over de rug van haar cliënten.

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.