Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

JBL&G in het kort

  • JBL&G is een onafhankelijk, betrouwbaar en persoonlijk letselschadekantoor.
  • Wij zijn werkzaam in heel Nederland.
  • Onze hulp is altijd gratis.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade.

JBL&G – 100% gratis

Welkom bij letselschadebureau JBL&G. Wij bieden u gratis juridische bijstand en advies bij letselschade. Heeft u te maken met letsel door een ongeval? En is een ander daarvoor verantwoordelijk? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Onze juristen helpen u kosteloos, deskundig en voortvarend en zetten alles op alles om uw schade volledig vergoed te krijgen. U kunt bellen met 020 – 214 99 00 om uw zaak aan ons voor te leggen. Natuurlijk kunt u ook iemand anders laten bellen met uw verhaal.

Persoonlijk

Bij JBL&G bent u geen nummer. Onze juristen komen bij u langs als u dat wilt en houden u van alles op de hoogte.Onze juristen handelen snel en zetten uw belangen altijd voorop. Omdat die filosofie aanslaat, weten steeds meer slachtoffers ons te vinden. Ook kunnen wij steeds meer vakkundige juristen verwelkomen, waardoor JBL&G is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende letselschadekantoren van Nederland, waarbij de cliënt altijd centraal staat!

Onze kantoorfilosofie

JBL&G is opgericht vanuit de ervaring dat er veel andere letselschadebureaus zijn die over de rug van slachtoffers veel geld verdienen. Dit vinden wij een verschrikkelijke manier van werken en daarom  willen wij anders zijn. Wij staan letselslachtoffers daarom altijd gratis bij.

Want als slachtoffer kun je juist  juridische hulp gebruiken, maar na een ongeval zit je niet te wachten op ook nog eens een torenhoge advocaten nota. U zult van ons kantoor daarom nooit een rekening ontvangen. Wij kunnen onze nota indienen bij de verzekeraar van uw tegenpartij, zodat u zelf niet met hoge kosten te maken krijgt.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u wilt dat wij uw letselschade voor u gaan claimen, of vrijblijvende vragen heeft over uw letselschadezaak. Mail info@jblg.nl, bel 020 – 214 99 00 of laat hier uw contactgegevens achter.

Ervaringen van onze cliënten

Benieuwd naar wat onze cliënten van JBL&G vinden? Lees hier de ervaringen van andere letselschadeslachtoffers.

Dat cliënten tevreden zijn blijkt uit onze recensies die we afgelopen jaren hebben ontvangen via KlantenVertellen, een online referentiesysteem dat de onafhankelijkheid van referenties waarborgt. Op deze site kunt u ook referenties van onze cliënten teruglezen. Wij kregen maar liefst een 9. Een groot compliment waar we absoluut trots op zijn! En een bevestiging dat onze bedrijfsfilosofie gedeeld wordt door onze cliënten. Wij zijn tevreden als u met een goed gevoel het letselschadeproces heeft afgerond.

JBL&G in de pers

Afgelopen jaren kwam ons kantoor regelmatig in het nieuws door haar spraakmakende zaken. Zo keerde de Ziggo Dome 16.000 euro uit aan het slachtoffer van een valpartij door een te gladde vloer. En behandelden wij de allereerste zaak van een slachtoffer van de aardbeving door gaswinning in Groningen. Meer rondom de spraakmakende zaken van JBL&G is te lezen in: Telegraaf, RTL Nieuws, Algemeen Dagblad en Nu.nl.

Familiekantoor

Het kantoor is in 2010 opgericht door mr Yvonne Hooijenga. Yvonne heeft lange tijd voor een groot advocatenkantoor gewerkt, waarna zij besloot haar eigen kantoor op te richten. Inmiddels werkt zij al ruim 15 jaar alleen voor het slachtoffer, waarbij een menselijke benadering en persoonlijk contact centraal staan. Haar dochter Steffy Roos du Maine is nauw betrokken geweest bij de oprichting van het kantoor en is inmiddels eigenaar van JBL&G. Zij zorgt ervoor dat letselschadeslachtoffers deskundig en voortvarend worden bijgestaan door het team van JBL&G. Steffy garandeert dat deze hulpkosteloos is en dat ook zal blijven in de toekomst. JBL&G is een echt familiekantoor, waar niet alleen meerdere familieleden werkzaam zijn, maar de medewerkers ook als familie voelen.

Team JBL&G

Het huidige team bestaat uit ruim 50 gedreven, betrokken en deskundige mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Maar deze juist met zelfvertrouwen tegemoet treedt. Want uiteindelijk willen wij een zo hoog mogelijk bedrag voor u claimen. Tijdens het letselschadeproces vinden wij professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk, en investeren daarom veel in de kennis van onze juristen. Wij vinden het belangrijk dat de juristen op de hoogte zijn en blijven, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Onze juristen werken vanuit heel Nederland, dus er is altijd een bekwaam jurist bij u in de buurt!

Lees hier meer over de letselschadejuristen.

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.