Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Pers over JBL&G

JBL&G komt regelmatig in het het landelijke en regionale nieuws. Hieronder vindt u krantenartikelen en nieuwsitems over de zaken van JBL&G.  Lees hieronder wat de Pers over JBL&G schrijft. Klik op een link op het item te bekijken.

Landelijke publiciteit

JBL&G heeft enkele spraakmakende zaken in behandeling genomen, welke in de landelijke publiciteit breed werden uitgemeten. JBL&G brengt alleen na toestemming van cliënten persberichten naar buiten. Het letselschadeslachtoffer dient uiteraard toestemming te verlenen alvorens de jurist van JBL&G de zaak naar buiten brengt. Soms kan het voor de letselschadezaak een gunstig effect hebben, wanneer de kwestie in de publiciteit komt.

Waarom publiciteit?

Wanneer een letselschadezaak in de pers wordt behandeld kan dit ook op om verschillende redenen een gunstig effect hebben. Wellicht zijn er andere slachtoffers van de zaak die nog niet naar voren zijn gekomen, misschien omdat zij niet eens wisten dat het mogelijk was hun schade te verhalen op de wederpartij. Wanneer zij horen of lezen over deze zaak, weten ze dat ook hun schade vergoed kan worden.

Daarnaast kunnen ook letselschadeslachtoffers in het algemeen steun ontlenen aan het horen over andere zaken waarin het slachtoffer kreeg waar hij of zij recht op had. Te weten dat zij niet de enige zijn, en dat er manieren zijn om te krijgen waar ze recht op hebben, kan steunend werken.

Als laatste is het in de publiciteit komen van letselschadezaken nuttig voor het bekend maken van het publiek met letselschadejuristen. Niet iedereen weet namelijk dat het mogelijk is om kosteloos rechtsbijstand te krijgen bij letselschade. Als dit soort zaken vaker in het nieuws komen wordt het steeds meer algemene kennis dat dit mogelijk is. Een hele geruststelling voor slachtoffers van letselschade.

Niet alleen spraakmakende zaken van JBL&G komen in de pers, journalisten komen ook naar JBL&G toe om onze mening mee te kunnen nemen voor een artikel. Dit gebeurde bijvoorbeeld in de zaak van de weduwe Tromp, waar de Trouw over berichtte.

Gratis behandeling letselschadezaak

JBL&G behandelt de letselschadezaken gratis! Dit gebeurt door ervaren letselschadejuristen, die speciaal opgeleid zijn voor het behandelen van letselschadezaken.

De kantoorfilosofie van JBL&G

JBL&G is ervan op de hoogte dat er veel letselschadekantoren zijn die dankzij letselschadeslachtoffers erg veel geld verdienen. Dit vaak ten koste van de letselschadeslachtoffers (denk aan no-cure-no-pay, waarbij het slachtoffer een percentage van zijn schade aan de letselschadejurist moet afdragen). Wij vinden dit verwerpelijk. JBL&G wil daarom anders zijn. U krijgt bij ons altijd:

  • Gratis juridische hulp
  • Directe behandeling van uw zaak
  • 5-sterren recencies van onze cliënten
  • Werkzaam in heel Nederland

Wilt u ook gratis en deskundig juridische hulp na een ongeval?

Neemt u dan contact op door middel van het invullen van het contactformulier of belt u ons direct zelf: 020-214 9900. Dan beoordelen we tijdens een vrijblijvend gesprek wat we voor u kunnen betekenen.

Rechtsbijstandsverzekering en letselschade

Wordt uw letselschadezaak op dit moment behandeld door uw rechtsbijstandsverzekeraar en bent u niet tevreden? U kunt in dat geval contact met ons opnemen om een gratis second opinion uit te laten voeren. Wanneer wij van mening zijn dat uw huidige belangenbehartiger uw zaak niet naar behoren behandelt – hetgeen helaas vaak het geval is bij rechtsbijstandsverzekeraars – dan kunnen wij de behandeling van uw letselschadezaak gratis overnemen.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.