Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Arbeidsongeschikt door een ongeluk op het werk

Als u het slachtoffer bent van een arbeidsongeval kan het zijn dat u hierdoor tijdelijk of geheel arbeidsongeschikt raakt. U kunt uw werkgever hiervoor aansprakelijk stellen. Als de aansprakelijkheid is erkend kunt u uw letselschade verhalen op uw baas. U hebt dan recht op een schadevergoeding.

Verlies aan verdienvermogen

Het verlies aan inkomen kan worden verhaald op uw wederpartij. Het verlies aan inkomen zal worden opgenomen in de schadeberekening. Er zijn verschillende verlies aan inkomsten mogelijk. U kunt hierbij denken aan:

 • Uw werkgever betaalt 70% van uw loon door tijdens uw arbeidsongeschiktheid, u ontvangt dan dus 30% minder loon, deze schade kan verhaald worden
 • U mist uw onregelmatigheidtoeslag
 • U mist inkomsten uit overwerk
 • U mist uw fooien
 • U ontvangt een uitkering, waarbij 70% van uw loon wordt betaald
 • Uw arbeidscontract wordt niet verlengd als gevolg van het ongeval
 • U mist inkomsten uit ‘zwarte’ werkzaamheden
 • U mist winst, bonus en-/of pensioenopbouw

De letselschadejuristen van JBL&G kunnen aan de hand van uw loonstroken exact berekenen wat uw verlies aan inkomen is.

Hoogte schadeclaim

U bent arbeidsongeschikt geraakt. Wilt u alvast een idee krijgen van de hoogte van uw schadeclaim?

U kunt uw letselschadeclaim in slechts 3 minuten berekenen. De test is erg gemakkelijk in te vullen en u komt direct te weten hoeveel schade u kunt claimen: bereken mijn letselschade

Schakel bij arbeidsongeval direct hulp in

Als u inkomen mist als gevolg van het bedrijfsongeval doet u er verstandig aan direct juridische bijstand in te schakelen. Gezien het feit dat u elke maand een behoorlijk bedrag mist zullen de kosten hoog oplopen.

U moet voorkomen dat u door gemiste inkomsten financieel in de problemen komt. De letselschadejurist van JBL&G zal uw wederpartij vragen om een voorschot uit te keren op uw schade. Wanneer de aansprakelijkheid erkend wordt, zorgen wij ervoor dat u heel snel een voorschot op uw schade zult ontvangen.

Hierdoor worden financiële problemen voorkomen. Met de hulp van onze juristen zult u zo snel mogelijk een maximale schadevergoeding voor arbeidsongeschiktheid ontvangen.

Inschakelen van een arbeidsdeskundige

Een arbeidsdeskundige is gespecialiseerd op het gebied van beroepen en arbeidsprocessen. De arbeidsdeskundige of reïntegratiedeskundige kan worden ingeschakeld wanneer het er naar uitziet dat u niet binnenkort uw eigen werk weer kunt oppakken.

Tevens kan de arbeidsdeskundige behulpzaam zijn bij het vinden van ander gepast werk of bij omscholing. Onze letselschadejuristen zullen, indien nodig, samen met de wederpartij een arbeidsdeskundige inschakelen om u weer aan het werk te helpen.

Passend werk

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u gedwongen wordt een andere, minder leuke of minder betaalde baan aan te nemen, als u als gevolg van een arbeidsongeval arbeidsongeschikt wordt.

Bent u het slachtoffer van een bedrijfsongeval en lijdt u inkomensverlies? Twijfel dan niet en schakel direct onze juridische hulp in.

Voordelen schade verhalen:

 • JBL&G biedt een letselschade jurist met ervaring en kennis
 • Uw zaak wordt tot de bodem uitgezocht
 • Gratis behandeling van uw zaak
 • Snel een voorschot uitgekeerd
 • Wij staan in voor een snelle, doch zorgvuldige behandeling
 • Rechtvaardige en maximale schadevergoeding

Het verlies aan inkomen kan worden verhaald op uw wederpartij. Het verlies aan inkomen zal worden opgenomen in de gehele schadestaat.

Onze letselschadejuristen zullen berekenen wat uw verlies aan inkomen is. Aan de hand hiervan zal de wederpartij worden verzocht om een voorschot uit te betalen, zodat u financieel niet in de problemen komt.

Neem contact op!

Ons kantoor kan u juridisch bijstaan om uw schade en verlies aan inkomen te verhalen. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u zo snel mogelijk een maximale schadevergoeding ontvangt. Schakel ons vandaag nog in.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.