Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Hulp bij letselschade in Hoogezand

Hoogezand – U heeft recht op schadevergoeding op het moment dat u te maken heeft met letselschade door een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is. Wij verlenen u de juridische bijstand die u nodig heeft om uw schade op de tegenpartij te verhalen.

Voor slachtoffers in Hoogezand geldt dat wij graag bij u langs komen om de zaak door te spreken. Dit kost niets. Ook indien wij uw zaak in behandeling nemen, zijn er geen kosten verbonden aan onze juridische dienstverlening.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw zaak gratis en vrijblijvend te bespreken.

Bezoek aan huis in Hoogezand

Veel letselschadeslachtoffers geven de voorkeur aan een huisbezoek. Op die manier is het mogelijk om de hele zaak eens rustig te bespreken en de mogelijkheden in kaart te brengen. Indien u wenst, leggen onze letselschadejuristen een huisbezoek af en nemen wij de hele letselschadezaak in behandeling. Een huisbezoek in Hoogezand is op korte termijn al mogelijk en is gratis.

Na afloop ontvangt u van de tegenpartij de hoogst mogelijke schadevergoeding die in uw situatie geldt. In de tussentijd claimen wij bij de andere partij alvast een voorschot op het volledige schadebedrag. De schuldige partij zal alle kosten, alle schade, zowel de huidige- als de toekomstige schade, aan u moeten vergoeden.

Wij spannen ons in om dit proces soepel en vlug te laten verlopen. JBL&G staat bekend om de persoonlijke benadering en de snelheid waarmee de wij zaken in behandeling nemen. Wij staan aan uw kant.

Vandaag nog contact
Geef uw naam en telefoonnummer door, zodat wij vandaag nog contact met u kunnen opnemen. Wilt u een afspraak maken in Hoogezand? Wij kunnen u op korte termijn thuis bezoeken. Eventuele vragen over uw zaak behandelen wij graag.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus ook in Hoogezand, Groningen en Assen, we helpen slachtoffers van een ongeluk in de regio Hoogezand op korte termijn.

Het letselschadetraject

Bij letselschade helpen wij u met het vergoed krijgen van alle schade. Voordat wij een schadeclaim indienen, stellen wij eerst de tegenpartij aansprakelijk. Wanneer de aansprakelijkheid wordt erkend, gaan wij samen met u de schade inventariseren en maken wij een zgn. “letselschade-berekening”.

Aan de hand van deze berekening dienen wij een schadeclaim in. Wij verhalen de schade op de tegenpartij. Tevens voeren wij de juridische discussie met de verzekeraar van de tegenpartij. Als slachtoffer met letselschade heeft u recht op een voorschot op het bedrag dat uiteindelijk wordt uitgekeerd. Wij claimen uw voorschot én de schadevergoeding.

Neem contact op!

Voor hulp in Hoogezand, type uw naam en telefoonnummer in. Druk op de onderstaande oranje knop en geef ons uw naam en telefoonnummer door. Daarna bellen wij u dezelfde dag nog terug om uw zaak te bespreken en een afspraak te maken. Onze juristen kunnen u thuis bezoeken indien u dat wenst.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.