Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Hulp bij letselschade in Arnhem

U heeft letselschade opgelopen in de omgeving van Arnhem en u eist dat uw schade vergoed wordt. Als u bij letselschade contact met ons opneemt, krijgt u meteen uw eigen, ervaren letselschade jurist toegewezen die u ondersteunt bij het verhalen van de schade. De juristen van letselschadebureau JBL&G komen ook naar Arnhem om uw zaak in behandeling te nemen.

In uw regio bezoeken wij u als slachtoffer graag thuis om de zaak rustig te bespreken.

U ontvangt van ons gratis alle hulp en adviezen die noodzakelijk zijn om uw schadevergoeding te claimen. Indien gewenst, kunnen wij al het werk voor u kosteloos uit handen nemen, zodat u zich enkel en alleen met uw herstel hoeft bezig te houden. Wij regelen alles voor u met betrekking tot de letselschade.

Regio Arnhem: gratis juridische bijstand

In de regio Arnhem, Doetinchem, Apeldoorn en Deventer bieden wij slachtoffers van een ongeval met letsel gratis juridische hulp en ondersteuning bij letselschade. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam, maar bezoeken u indien gewenst thuis.

Werkwijze letselschadetraject

  • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk

  • Wij zorgen ervoor dat u na erkenning op korte termijn een voorschot op uw schade ontvangt!
  • Wij maken een complete schadeberekening

  • Wij voeren de juridische discussie met de tegenpartij

U hoeft geen brieven te schrijven, u hoeft zich ook niet te verdiepen in juridische regelgeving. Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht verhaalt de schade op de tegenpartij en zorgt voor de verdere communicatie. De letselschadejurist die uw zaak behandelt kan u thuis bezoeken in Arnhem en zal zich tot het uiterste inspannen om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te claimen.

Neem contact op!

Bent u woonachtig in Arnhem of is u in deze plaats een ongeluk overkomen, neem dan direct contact op voor hulp bij uw letselschade. Ons begeleiding is gratis en u de kosten worden altijd door de tegenpartij betaald. Onze juristen staan voor u klaar en nemen uw zaak dezelfde dag nog in behandeling. Vul uw naam en e-mailadres in!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.