Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade in Utrecht

Heeft u letselschade opgelopen in Utrecht en omgeving? JBL&G helpt u kosteloos bij het berekenen en claimen van uw schade.

Verkeersongeval Utrecht

In Utrecht komen er dagelijks verkeersongevallen voor. Een verkeersongeval met letselschade komt meestal voor wanneer u als bestuurder van een auto bent aangereden door een ander voertuig. Ook kunt u als fietser verwondingen oplopen als gevolg van een ongeval.

U heeft recht op schadevergoeding indien de andere partij voor uw letsel aansprakelijk is. Meer informatie? Bekijk de pagina over JBL&G.

Fietsongeval Utrecht

Aangereden op de fiets en letselschade opgelopen? Bekijk de pagina fietsongeval. Wanneer u bent aangereden door een auto, kunnen de juristen van JBL&G bijna altijd uw letselschade verhalen op de verzekering van degene die u heeft aangereden. Zelfs als het ongeluk uw fout was, kunnen wij in ieder 50% van de schade claimen. Dat is zo geregeld in de wet.

Bedrijfsongeval Utrecht

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een arbeidsongeval in Utrecht of omgeving, is de kans groot dat uw werkgever aansprakelijk is. In dat geval zal uw baas de schade moeten vergoeden. Meer informatie? Bekijk de pagina bedrijfsongeval.

Ander ongeval in Utrecht

Letselschadebureau JBL&G staat slachtoffers bij die gewond zijn geraakt bij een ongeval in Utrecht en omgeving. Alle zaken worden door ons gratis in behandeling genomen, ongeacht het type letsel. Het kan gaan om een ongeluk tijdens het sporten, een hondenbeet of trap van een paard.

Ook als er sprake is van een ander type letsel, voorzien wij u graag dezelfde dag nog van passend juridisch advies. Onze letselschadejurist uit Utrecht bezoekt u graag thuis om alles door te spreken.

  • Wij helpen u direct; gratis hulp van letselschadejuristen nabij Utrecht
  • De ondersteuning van onze juristen is altijd gratis
  • Een bezoek aan huis is altijd mogelijk (hier zijn geen kosten aan verbonden)
  • Alle huidige en toekomstige schade wordt vergoed

Stuur een bericht naar Juridisch Bureau Letselschade voor advies bij letselschade.

Schadeclaim indienen voor ongeval in Utrecht

Wilt u een schadeclaim indienen bij de tegenpartij? Bij letselschade staat wettelijk vast dat u recht heeft op schadevergoeding, indien een ander verantwoordelijk is voor de schade.

Onze juristen stellen de tegenpartij kosteloos aansprakelijk en nemen het verdere traject voor u uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. Meer informatie? Bekijk de pagina schadeclaim indienen.

Veel gestelde vragen bij letselschade

Heeft u vragen over letselschade? Bekijk dan onze veel gestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die er niet bijstaat? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw vraag meteen kunnen beantwoorden.

Wanneer u contact met ons opneemt – en onze juristen nemen de zaak in behandeling – dan kunt u rekenen op:

  • Snelle behandeling van uw letselschadezaak
  • Betrouwbaar advies
  • Na erkenning snel een voorschot op uw schade uitgekeerd
  • Een hoge schadevergoeding

Het grote voordeel voor u als slachtoffer is dat wij snel de hulp kunnen bieden die u nodig heeft. Een bezoek aan huis is altijd mogelijk.

Heeft u behoefte aan hulp bij letselschade? Eén van onze juristen neemt direct contact met u op.

Neem contact op!

Bij letselschade, opgelopen bij een ongeluk in Utrecht, kunt u juridische hulp goed gebruiken. Neem contact op met Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Klik de oranje knop aan, vul uw gegevens in en wij bellen u vandaag nog terug om u te voorzien van gratis advies en juridische bijstand.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.