Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

arbeidsongeval

Op het werk gevallen

Ons kantoor behandelt veel letselschadezaken waarbij werknemers van een trap vallen. Onze letselschadejuristen hebben op dit gebied dan ook de nodige ervaring en kennis. Bent u het slachtoffer geworden van een ongeval op de trap of een valpartij?

Neem gratis contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 020 – 214 99 00.

Schakel nu gratis een letselschadejurist in!

Gladde vloer

Valpartijen zijn zeer vervelende ongevallen en kunnen zorgen voor ernstig letsel. Een valpartij op het werk kan zich voor doen als u aan het werk bent en u glijdt uit over een onverwachts natte vloer.

Val van de huishoudtrap

Maar een valpartij kan zich ook voordoen als u op een ladder staat en kerstversiering aan het plafond hangt. Vaak kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor de schade.

Val van grote hoogte

Vaak betreft het een val van behoorlijke hoogte, bijvoorbeeld bij een

 • Val van hoogtewerker
 • Val van steiger
 • Val van dak
 • Val uit laadklep

Botbreuken door val op het werk

Werknemers lopen vaak een botbreuk of botbreuken op als gevolg van een valpartij. Een botbreuk is erg vervelend letsel en u hebt een lange periode nodig om volledig te herstellen. U kunt uw werk niet meer uitvoeren, raakt voor korte of langere tijd arbeidsongeschikt. Privé bezigheden blijven liggen en u maakt de nodige kosten als gevolg van het bedrijfsongeval.

Aansprakelijkheid wordt niet erkend?

Het kan gebeuren dat uw huidige advocaat het niet voor elkaar krijgt de aansprakelijkheid voor het ongeval rond te krijgen. Neem contact met ons op om te kijken of wij misschien toch nog iets voor u kunnen doen.

Second opinion

Ook wanneer u vindt dat de schade te laag wordt bepaald, kunnen wij voor u een second opinion uitvoeren. Onze werkzaamheden kosten u niets!

Schadevergoeding claimen als gevolg van val op het werk

U kunt recht hebben op een schadevergoeding als u het slachtoffer bent geworden van een valpartij. Lees hieronder de voordelen van schade laten verhalen door ons kantoor en in welke situaties u uw schade kunt claimen:

Voordelen schade verhalen door JBL&G:

 • Letselschadejurist met ervaring en kennis
 • Uw zaak wordt tot de bodem uitgezocht
 • Gratis/kosteloos behandeling van uw zaak
 • Wij staan in voor een snelle, doch zorgvuldige behandeling
 • Maximale schadevergoeding

Bent u gevallen? Uw letselschadezaak wordt door ons tot op de bodem uitgezocht, zodat u wordt gecompenseerd voor de uit het ongeval voortvloeiende extra kosten die u moet maken.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op.

Claim uw letselschade na valpartij op de werkvloer

U valt van een steiger af, trap, een hoogtewerker, van een dak of van een ladder. Kunt u uw schade claimen bij uw werkgever? Jazeker! U moet de werkgever aansprakelijk stellen. Er zal moeten worden gekeken of de werkgever zijn zorgplicht tegenover u heeft geschonden. Bij veel bedrijfsongevallen blijkt dat het geval!

Is uw werkgever aansprakelijk?

Uw baas dient er voor te zorgen dat de werknemer werkt in een veilige omgeving met goedgekeurd materiaal. Daarnaast moet hij u voorlichten en waarschuwen voor bepaalde gevaren. Doet uw werkgever dit niet? Dan kan uw baas aansprakelijk worden gesteld voor de schade die u lijdt als gevolg van het arbeidsongeval.

Welke letselschade kunt u na een val o.a. verhalen op de tegenpartij?

Als u bent gevallen op het werk, kunt u o.a. de volgende kosten verhalen:

 • Huishoudelijke hulp, mantelzorg, verlies zelfwerkzaamheid
 • Medische kosten, reiskosten
 • Verlies aan verdienvermogen
 • Smartengeld

U kunt uw materiële en immateriële schade verhalen op de tegenpartij. Naast bovenstaande kosten zijn er nog tal van andere kosten die u kunt claimen als u bent gevallen op het werk. Weten of u recht hebt op smartengeld en hoeveel dit bedraagt? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Van ladder gevallen?

Een valpartij kan door veel omstandigheden worden veroorzaakt. Een valpartij gaat vaak gepaard met nare gevolgen, zoals botbreuken. Het herstel van een valpartij is vaak een paar maanden totVan ladder gevallen enkele jaren. Dit hangt af van de ernst van het letsel. Slachtoffers die vallen kunnen de wederpartij aansprakelijk stellen voor een schadevergoeding.

Neem contact met op met ons letselschadekantoor

Wij kunnen u helpen bij het verhalen van uw schade. U bent verzekerd van professionele hulp, efficiënt en zorgvuldig handelen én er wordt gezorgd voor de maximale schadevergoeding in uw situatie.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.