Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

bedrijfsongeval, bouwvakker met hijskraan

U heeft recht op smartengeld bij letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval

Gratis juridisch advies bij letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval. Wanneer uw werkgever aansprakelijk is voor dit ongeval heeft u ook recht op een vergoeding van het smartengeld.

Werkgever aansprakelijk stellen en dan smartengeld claimen?

Kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor een bedrijfsongeval waar u zelf geen enkele schuld aan heeft? Dat kan zeker! En ook al zou u wel een percentage eigen schuld hebben, dan nog kan het zijn dat uw werkgever aansprakelijk gehouden kan worden voor uw letselschade en dus ook smartengeld vergoeding moet betalen. Uw baas is (meestal) voor ongevallen verzekerd. Wij doen dit in goed overleg, zodat de relatie met uw baas niet (nog meer) zal verslechteren.

Gratis indienen van een smartengeld claim

Er zijn geen kosten verbonden aan het indienen van een schadeclaim. Onze juristen werken gratis. De verzekeraar van het bedrijf waarvoor u werkt, betaalt onze juridische kosten. Vul het contactformulier in en wij zullen vaak dezelfde dag nog contact met u opnemen. Wij van letselschadebureau JBL&G kunnen u gratis hulp bieden bij het verhalen van uw schade.

Schakel juridische hulp in om uw smartengeld te claimen

  • Letselschadejuristen van JBL&G staan slachtoffers van een bedrijfsongeval gratis bij
  • Ons team heeft veel kennis en ervaring op dit gebied
  • Gratis juridische bijstand
  • Betrouwbare en persoonlijke aanpak van uw zaak
  • Vandaag nog hulp

Lees hier meer over bedrijfsongeval en aansprakelijkheid in het algemeen.

Meer weten over het claimen van smartengeld?

U kunt uw naam + telefoonnummer invullen voor gratis, telefonisch juridisch advies bij uw letselschade.

Wij bellen u vandaag nog terug en helpen u gratis met het claimen van smartengeld na een ongeval op het werk.

Bedrijfsongeval en smartengeld

Helaas is er in sommige gevallen ook last van blijvende schade. In de meeste situaties is uw werkgever hiervoor aansprakelijk. Wij vertellen uw werkgever wat er is gebeurd en claimen datgene waar u recht op heeft: een volledige schadevergoeding.

Wanneer is mijn werkgever eigenlijk aansprakelijk?

Wanneer de werkgever niet aan zijn zorgplicht heeft voldaan is hij aansprakelijk te stellen voor een ongeval op het werk. Hij heeft u misschien met niet veilig materiaal laten werken, of hij heeft u niet goed genoeg instructies gegeven. Of hij heeft niet toegezien of u die gegeven instructies van uw werkgever wel goed heeft opgevolgd. In al die gevallen is uw werkgever aansprakelijk en dient hij ook smartengeld te vergoeden.

Slachtoffer bedrijfsongeval en smartengeld

De letselschadejuristen van JBL&G staan slachtoffers gratis bij die een ongeval hebben gekregen op of door hun werk.

Wij stellen uw werkgever aansprakelijk. Wij doen dit zonder u hiervoor kosten in rekening te brengen.

Hiervoor stellen wij doorgaans hun werkgever aansprakelijk. In de meeste van deze letselschadezaken werd de schade inclusief het smartengeld vergoed door de werkgever.

Claim uw smartengeld

U hebt recht op een schadevergoeding na on ongeval op het werk. De letselschadejurist kan uw schade voor u verhalen op (de verzekeraar van) uw werkgever.

Meer informatie over smartengeld? Neem contact op

Wilt u meer informatie over smartengeld of een passend advies? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. JBL&G staat voor gratis juridische bijstand, persoonlijke en betrouwbare hulp en een efficiënte aanpak van uw zaak. Onze letselschadejuristen zullen de maximale schadevergoeding voor u verhalen.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.