Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade in Apeldoorn

Heeft u letselschade opgelopen in Apeldoorn of omgeving? Onze juristen komen graag bij u op bezoek.

Hulp bij letselschade in Apeldoorn

U heeft letselschade door een ongeval. Het kan gaan om een verkeersongeval, bedrijfsongeval, hondenbeet of ander ongeval. Laat uw letselschade claimen door onze juristen! De letselschadejuristen van JBL&G zijn ervaren.

Maak een vrijblijvende afspraak voor advies. Wij kunnen u thuis bezoeken in Apeldoorn.

  • Wij zorgen voor een hoge schadevergoeding.

  • U bent verzekerd van een betrouwbare en rechtvaardige behandeling van uw zaak

  • Onze juridische hulp zorgt in alle gevallen voor een hogere schadevergoeding

Verkeersongeval Apeldoorn

Helaas gebeuren er ook in Apeldoorn regelmatig verkeersongevallen. Bent u als voetganger aangereden op het zebrapad? Of bent u aangereden als automobilist of als fietser? Veel slachtoffers laten hun letselschade naar alle tevredenheid door de letselschadejuristen van JBL&G behandelen.

Bedrijfsongeval Apeldoorn

Waar gewerkt wordt, vinden bedrijfsongevallen plaats. Als u letselschade na een bedrijfsongeval heeft, kunt u uw werkgever daarvoor aansprakelijk stellen. U kunt voor gratis juridisch advies na een ongeval op het werk terecht bij JBL&G.

Andere letselschade opgelopen?

Hebt u in Apeldoorn of omgeving letselschade opgelopen als gevolg van een op hol geslagen paard, een hondenbeet, een gebrekkig product of ander ongeluk?  Ook dan bieden wij u gratis juridische ondersteuning. Wij zijn ook werkzaam in Apeldoorn en omgeving. Onze juristen kunnen bij u langskomen en voor u een claim indienen bij uw tegenpartij.

Snel hulp

Meld uw zaak vandaag, wij gaan dezelfde dag nog met uw dossier aan de gang.

Juridisch advies bij letselschade  kost niets

Een schadeclaim indienen door ons kantoor is gratis. Onze juridische ondersteuning bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen is kosteloos. U krijgt dit schriftelijk van ons bevestigd.

Wilt u vandaag nog een schadeclaim indienen?

Wilt u meteen een schadeclaim indienen? Vul het contactformulier in en wij bellen u vandaag nog terug! Wanneer u contact met ons opneemt en onze juristen nemen de zaak in behandeling kunt u rekenen op:

  • Snelle behandeling van uw zaak

  • Een hoge schadevergoeding

  • Een snelle betaling van een voorschot op uw schade
  • Betrouwbaar advies

Gedragscode Behandeling Letselschade

Juridisch Bureau Letselschade voldoet aan alle eisen die de Letselschade Raad stelt. Hierdoor is een professionele behandeling van uw zaak gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Letselschade.

Tevreden cliënt

“Aanvankelijk dacht ik de schadeafwikkeling met Univé zelf af te handelen. Op het laatste moment voor een gesprek met de schadebehandelaar toch maar deskundige hulp van u gevraagd.

Uw standpunt om te in te zetten op mijn mobiliteit zoals die was vóór het ongeval was voor mij zeer verrassend. Vandaag de scootmobiel op maat besteld. In het vroege voorjaar kan ik weer het bos in om te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Hartelijk dank voor uw inzet,

Peter Louw”

Neem contact op!

Voor hulp en advies in de regio Apeldoorn, klikt u op de oranje knop en vult u het contactformulier in. Onze juristen nemen vandaag nog contact met u op en maken eventueel een afspraak met u. Het grote voordeel is dat wij direct met uw zaak aan de slag gaan!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.