Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Ander soort letsel opgelopen?

Naast letselschade door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een hondenbeet, zijn er ook andere situaties waarbij u letselschade kunt oplopen. In bijna alle gevallen heeft u dan recht op een schadevergoeding. Op deze pagina treft u verwijzingen aan naar informatiepagina’s over andere soorten personenschade.

Heeft u letselschade opgelopen?

Klik hieronder op de link van het type schade u heeft opgelopen. Wij helpen u graag met het vergoeden van de schade en we staan u altijd gratis bij.

Schade door een ongeval

Als gevolg van een ongeval kan ook financiële schade ontstaan. Als u (tijdelijk) niet meer in staat bent om te werken bijvoorbeeld. Dit heeft ingrijpende gevolgen. Ook in andere gevallen, kunt u mogelijk een schadevergoeding claimen voor onvoorziene kosten die u heeft moeten maken als gevolg van het ongeval.

Wat te doen na een ongeval: 5 tips

Wij geven u graag 5 tips voor het nemen van de juiste stappen, nadat u slachtoffer bent geworden van een ongeluk waarbij u letsel heeft opgelopen.

Tip 1: Fotografeer de situatie

Tip 2: Zorg voor getuigen

Tip 3: Ga met klachten z.s.m. naar een dokter

Tip 4: Schakel kosteloos onze juristen in

Tip 5: Ga nooit zomaar akkoord met de verzekeraar!

In veel gevallen is de tegenpartij aansprakelijk voor uw letsel. Schakel in ieder geval deskundige, juridische hulp om uw zaak eens goed te laten bekijken. Ook als u denkt dat uw letsel wel mee valt, ga naar de huisarts en neem daarna contact op met één van onze juristen. Zij kunnen u uitleggen of het verstandig is uw tegenpartij aansprakelijk te stellen. Als wij van mening zijn dat uw personenschade heeft opgelopen, zullen wij u gratis helpen. Al is uw schade nog zo gering!

Neem contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp. Letselschadebureau JBL&G voldoet aan alle eisen die De Letselschade Raad stelt en zijn wij aangesloten bij het Keurmerk Letselschade Nederland.  Onze juridische bijstand is altijd gratis (de verzekeraar van de tegenpartij betaalt) en wij zijn in heel Nederland werkzaam. Onze juristen kunnen – als u dat wenst – een afspraak bij u thuis inplannen om de kwestie goed met u door te spreken. Ook daar zijn geen kosten aan verbonden. U krijgt dat in de eerste brief die u van ons ontvangt ook altijd schriftelijk bevestigd.

Klik op de onderstaande knop, vul uw gegevens in en wij zullen u vandaag nog verder informeren.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.