Ander soort letsel opgelopen?

Naast letselschade door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een hondenbeet, zijn er ook andere situaties waarbij u letselschade kunt oplopen. In bijna alle gevallen heeft u dan recht op een schadevergoeding. Op deze pagina treft u verwijzingen aan naar informatiepagina’s over andere soorten personenschade.

Heeft u letselschade opgelopen?

Klik hieronder op de link van het type schade u heeft opgelopen. Wij helpen u graag met het vergoeden van de schade en we staan u altijd gratis bij.

Schade door een ongeval

Als gevolg van een ongeval kan ook financiële schade ontstaan. Als u (tijdelijk) niet meer in staat bent om te werken bijvoorbeeld. Dit heeft ingrijpende gevolgen. Ook in andere gevallen, kunt u mogelijk een schadevergoeding claimen voor onvoorziene kosten die u heeft moeten maken als gevolg van het ongeval.

Wat te doen na een ongeval: 5 tips

Wij geven u graag 5 tips voor het nemen van de juiste stappen, nadat u slachtoffer bent geworden van een ongeluk waarbij u letsel heeft opgelopen.

Tip 1: Fotografeer de situatie

Tip 2: Zorg voor getuigen

Tip 3: Ga met klachten z.s.m. naar een dokter

Tip 4: Schakel kosteloos onze letselschade juristen in

Tip 5: Ga nooit zomaar akkoord met de verzekeraar!

In veel gevallen is de tegenpartij aansprakelijk voor uw letsel. Schakel in ieder geval deskundige, juridische hulp om uw letselschadezaak eens goed te laten bekijken.

Neem contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp bij letselschade. Letselschadebureau JBL&G voldoet aan alle eisen die De Letselschade Raad stelt en werkt volgens de normen gesteld door het Keurmerk Letselschade Nederland.  Onze juridische bijstand is altijd gratis (de verzekeraar van de tegenpartij betaalt) en wij zijn in heel Nederland werkzaam. De oprichter van letselschadebureau heeft meer dan 15 jaar ervaring!

Klik op de onderstaande knop, vul uw gegevens in en wij zullen u vandaag nog verder informeren.

Contact opnemen
Tel: 020 – 214 99 00