Ervaringen van cliënten

Onze cliënten laten ons vaak weten, dat zij tevreden zijn over de behandeling van hun zaak door ons kantoor. Omdat wij merken dat veel kantoren anonieme recensies op hun site zetten en wij vaak onze bedenkingen hebben bij het waarheidsgehalte van al deze ‘succes’-verhalen, plaatsen wij slechts die recensies waarvan onze cliënten ons toestaan hun echte naam en woonplaats te vermelden.

Ria en Tonny Wekking  

Oldenzaal

Els Dudink heeft mij heel goed geholpen. Ik werd altijd op de hoogte gehouden waar zij mee bezig was . Per mail werd me alles toegestuurd.

Ik wil haar nogmaals bedanken wat zij voor me gedaan heeft.

Herman Jansen

Helmond 

Mijn ervaring met JBL&G heb ik positief ervaren in zo wel raad en daad. De hr de Kock die mijn belangen heeft behartigt heeft mij op deskundige wijze bijgestaan.

Ik ben dan over zijn deskundige hulp zeer te spreken. Ik wil hier voor dan ook mijn waardering en dank uitspreken.

Uiteraard hoop ik voor de toekomst uw hulp niet meer nodig te hebben. Maar, zou het ooit in een ander geval nodig zijn zal ik zeker wederom met aller plezier gebruik maken van jullie juridische hulp.

Nogmaals dank voor jullie inzet en wens u alle goeds.

MariJan van Veen

Driebergen 

Ik heb grote waardering voor en een gedragen en gesteund gevoel bij de begeleiding en afhandeling van de letsel schade die mij is overkomen.  (door het bureau Letselschade JBL&G) 

De correcte en adequate afhandeling en bereikbaarheid van deskundige hulp bij de onderhandelingen van dag tot dag tot aan de afsluiting van de procedure. 

Dankzij deze ondersteuning, had ik de mogelijkheid en de gelegenheid om de opgelopen schade en shock te boven te komen. 

Alle lof en dankbaarheid voor de persoonlijke begeleiding en de omhulling van de totale organisatie door het bureau:  Letselschade (JBL&G) 

de 84 jarige MariJan van Veen. te Driebergen. 

 

Tedo Lemstra 

Puttershoek

Dank voor uw e-mail bericht, waarin u vraagt mijn mening over de begeleiding van JBL&G te geven bij het afhandelen van mijn schade. 

Uw vraag typeert de werkwijze van uw organisatie. Geen ‘invuldocument’ met standaardvragen, maar een persoonlijke notitie wenst u te ontvangen. 

Dat is precies hoe ik de begeleiding en afwikkeling van mevrouw Nicole Dijkshoorn heb mogen ervaren; Vriendelijk, Persoonlijk, Zakelijk, Kennis van Zaken en zeer Proactief. 

Steeds werd er vrijwel terstond op vragen (meestal via e-mail) gereageerd en altijd waren die reacties accuraat, ter zake doende en voor een (1) uitleg vatbaar. 

Nicole verdient voor de hulp aan mij alle lof en ik ben haar zeer dankbaar voor de inzet. Gelukkig is alles goed afgelopen en mochten we het dossier archiveren. 

Vanzelfsprekend mag u mijn naam als referent op uw website gebruiken. 

Wat betreft uw ‘verbetervraag’: Ga zo door en ik neem aan dat u met elkaar ook ervaringen deelt en zo allemaal ‘beter’ wordt. 

Ik wens u en het JBL&G Team alle Goeds. 

 

 

Asha Bandhoe   

Alphen aan de Rijn 

Epie van Buuren heeft mij uitstekend geholpen. Ze is vriendelijk, snel en duidelijk.

Ik heb 1 woord voor haar en dat is topper 👍🏽  

Esther Stitselaar  

Hilversum 

Ik ben zeer te vrede met de afwikkeling in de zaak. Mevrouw van Buren was een luisterend oor. Belde snel terug reageerde snel op haar mail, wat kan ik anders zeggen een aanrader, zonder haar was ik zelf gek geworden, had ik de heftige strijd tussen de verzekering niet vol gehouden.

(Hoop ik jullie nooit meer nodig te hebben, maar mocht het wel zo zijn zou ik zeker weer bij jullie terug komen) bedankt.

Lilian Bouw 

Amsterdam 

Mijn ervaring met JBL&B is als erg positief ervaren. Snelle reacties, veel begrip voor mijn situatie en een vriendelijke medewerker.

Uiteindelijk ben ik tevreden met de uitslag van mijn case en had ik het alleen niet voor elkaar gekregen.

Thomas van Duin 

Amsterdam 

 

Ik ben erg tevreden met de juridische hulp die ik heb gekregen van JBL&G. Als ik vragen had, kon ik ze makkelijk bereiken en alles werd mij duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk heb ik dankzij jullie een extra bedrag tegemoet zien komen, welke ik hoogstwaarschijnlijk niet had gekregen als ik alles zelf had moeten afhandelen.

Dus zeker tevreden, en mocht ik ooit in een zelfde situatie komen, zijn jullie de eerste die ik bel.

De heer De Boer

‘s-Gravenhage 

Erg tevreden over dhr. Van Galen en mevr. Scheerboom. Ik was vooral te spreken over de manier van communiceren en de punctualiteit van dhr. Van Galen en mevr. Scheerboom. Ik voelde mij goed begrepen door mijn juristen en ik heb het gevoel gehad ze erg hun best voor mij hebben gedaan.

Vishaal Ramjiawan 

Rotterdam 

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop meneer De Kock mijn case heeft behandeld. Ik ben gedurende de behandeling van mijn zaak netjes en op tijd geïnformeerd over de voortgang. Ook stelde hij de juiste vragen, waardoor ik een volledig beeld kon schetsen van hoe ik alles heb ervaren en wat ik mentaal aan het ongeval heb overgehouden.

Vragen die ik hem stelde, werden binnen zeer korte tijd beantwoord. Om deze redenen zou ik hem zeker aanbevelen. 

Mevr Arlotta 

Wierden 

Hierbij mijn recensie, ben zeer te spreken over Dhr van Gaalen die mijn zaak heeft behandeld altyd correct en zeer begrip vol , ook de belofte komt Dhr van Gaalen altyd na, hiermee bedoel ik als hij zsm op een telefoongesprek terug komt belt hij vaak dezelfde dag nog terug. 

JBL&G kan terecht trots zijn op een medewerker als Dhr van Gaalen 

 

Amarens Algra

Sint Pancras 

Ik neem hier graag aan deel daar ik zeer tevreden ben over de handelingswijze van Nicole. Ze is uiterst vasthoudend. Professioneel in contact met mij over de verzekeraar. Het antwoord van de tegenpartij bleef een jaar lang uit. Daarover uitte ik mijn ongenoegen, hierin is Nicole zeer communicatief vaardig. Ze erkende mijn gevoel en bleef hierbij professioneel tegenover de tegenpartij. Ze legt alles duidelijk uit en is snel met het reageren op mijn vragen. Ik heb ontzettend veel steun ervaren en zonder Nicole had ik het allang opgegeven en alles voor eigen kosten genomen. 

Mijn intakegesprek was duidelijk, effectief en informatief en dit heb ik als prettig ervaren. De meneer van de intake stelde mij gerust en gaf aan dat ze mij konden helpen. Erg fijn! Al met al alleen maar goede ervaringen. Nogmaals hartelijk dank. 

 

 

Gratis

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Daadkrachtig

Daadkrachtig

Wij staan bekend om onze daadkrachtige aanpak. Onze juristen zetten alles op alles om uw schade vergoed te krijgen.

Ervaring

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.

Ervaringen van cliënten

100% van onze cliënten beveelt Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht aan. Wij worden beoordeeld met een 9,1 uit 10.

Lees alle 93 ervaringen

9.1