Ervaringen van cliënten

Onze cliënten laten ons vaak weten, dat zij tevreden zijn over de behandeling van hun zaak door ons kantoor. Omdat wij merken dat veel kantoren anonieme recensies op hun site zetten en wij vaak onze bedenkingen hebben bij het waarheidsgehalte van al deze ‘succes’-verhalen, plaatsen wij slechts die recensies waarvan onze cliënten ons toestaan hun echte naam en woonplaats te vermelden.

Mevrouw M.A. Duim-Polman

Bovenkarspel

Mijn moeder en ik zijn uitermate tevreden over de proffesionele afhandeling van onze zaak door mr. Alexandra Wehmeijer. Zij was altijd bereikbaar voor ons als wij vragen hadden en gaf ons altijd goede voorlichting alvorens wij belangrijke beslissingen moesten nemen en informeerde ons continue over de stand van zaken en vooruitgang in onze zaak. 

Wij zijn JBL&G zeer erkentelijk in deze en hoewel wij hopen in de toekomst geen gebruik meer te hoeven maken van enige schade jurist, zullen wij, als dit onverhoopt toch het geval mocht zijn, niet aarzelen om JBL&G in te schakelen om ons dan opnieuw bij te staan. 

Melanie van der Meer

Heerlen

Ik heb de ervaring met jullie bureau als zeer prettig ervaren. Ik ben heel goed op de hoogte gehouden van de hele procedure. Ook mijn vragen zijn elke keer heel snel beantwoord.

Nogmaals dank voor deze zeer goede hulp en afhandeling.  

De heer Roda

Groningen 

Ik heb nadat ik een aanrijding van achteren heb gehad contact gezocht met uw organisatie om, eventuele klachten in de toekomst t.g.v. deze aanrijding, juridisch af te dekken. Ik ben daarbij geholpen door dhr. Jan-Willem van der Ree.

Ik moet u zeggen dat ik door dhr. van der Ree op uitstekende wijze ben geholpen. Het eerste telefonisch contact heb ik als zeer prettig ervaren waarbij ik de toedracht goed heb kunnen vertellen a.d.h.v. de vragen die werden gesteld door dhr. van der Ree.

In het vervolg traject werd ik steeds op de hoogte gehouden van de status van de letselschadezaak. De hierbij gepaard gaande mailwisselingen waren uiterst correct. De afhandeling van de letselschadezaak is op uitstekende wijze uitgevoerd door dhr. van der Ree.

Ik ben dan ook uitermate tevreden over de wijze waarop dhr. van der Ree deze zaak heeft uitgevoerd en afgehandeld.  

Patrick Kleijnen 

Mheer

Prima bij gestaan tijdens het proces. meeste contact via mail, af en toe telefonisch. Contact verliep soepel en antwoord meestal binnen een redelijk snelle termijn. 

bos bloemen recensie

Mevrouw Honing

Wilnis

Ik kan mij geen beter bureau bedenken.  Jan Willem heeft mij super goed geholpen. Ik heb hem daar persoonlijk, ook al voor bedankt. 

Hij heeft er aardig wat werk aan gehad. Maar het resultaat was dan ook uitstekend. Ook heb ik hem verteld, dat als ik iemand tegen kom .die hulp 

nodig heeft ik JBL&G zeker zal aanbevelen. 

Alle lof voor jullie bureau 

De heer Jansen

Uden

Mijn vrouw heeft mij gevraagd hier op te reageren. Inmiddels is de zaak afgewikkeld en zijn de afspraken nagekomen. 

Mevrouw Eveline Mulder van uw kantoor heeft waargemaakt wat uw kantoor nastreeft, ze bleef te allen tijde op de achtergrond maar telkenmale op precies het juiste moment hoorden wij haar reacties en/of juridische advies. Ook inhoudelijke vragen onzerzijds werden op de juiste wijze verwerkt en inclusief een duidelijke toelichting aan ons teruggekoppeld. 

Ook het gevoel van “samenwerking” was wat ons betreft derhalve uitstekend, ze wist prima te verwoorden waarover het ging, luisterde, anticipeerde erop en heeft de aan haar toevertrouwde zaak op een buitengewoon voortreffelijke wijze  afgewikkeld. 

Wij zijn er van overtuigd geraakt dat u met Eveline een uitstekende advocate aan boord heeft die haar cliënten op een zeer empathische en professionele wijze tegemoet treedt. 

 

achterop aanrijding ongeval recensie

De heer Oosterling

Zoetermeer 

Mijn letselschadezaak is tot een afwikkeling gekomen daar ben ik U erg dankbaar voor de hele hulp – de behandeling en de afwikkeling. Ik ben bijgestaan door Letselschadejurist Kirsten Heijnen.

de hele hulp van haar – bedoel ik bijgestaan met raad en daad en het geven  van advies – 

de behandeling  van haar – het mailen in heel begrijpbare bewoording en de snelle afhandelingen in de mail 

de afwikkeling van haar – ook zeer tevreden in het opmaken van het eind verhaal en samen met de tegen partij het eens worden. 

Wat ik eerlijk moet toegeven – is dat dit mij nooit was gelukt, 

en ook zeer tevreden en dankbaar ben met de hulp waarvan ik genoten hebt.

bos bloemen recensie

Shanish Debidin 

Den Haag

Vanaf de eerste dag dat ik me aanmelde was ik goed geholpen. De jurist die ik had was Alexandra Wehmeijer en ik vond dat ze het goed had gedaan. En het was heel snel ook afgewikkeld dat vond ik wel een pluspunt.
Als er weer wat gebeurd (hoop het niet) kom ik zeker weer bij jullie terecht. En het liefst weer bij Alexandra Wehmeijer.

Mevrouw de Mol

Rijnsburg 

Ik heb het heel fijn ervaren, doordat ik alles uit handen kon geven kon ik mij richten op mijn herstel. 

De medewerkers van het juridisch bureau waren altijd begripvol en stonden altijd voor mij klaar. 

Geen vraag wat teveel of te gek. 

 

Victor van Os 

Amsterdam

Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor het fijne contact en de gang van zaken. Het heeft helaas voor zo’n klein voorval te lang moeten duren. Echter was ik erg blij dat ik door de heer Goudkuil ben geholpen.  

Nadat hij een hogere functie had gekregen wilde hij deze zaak toch zelf afhandelen omdat het voor hem ook een principe kwestie was geworden.  

Verder werd ik van alles perfect op de hoogte gehouden. Als zoiets nog een keer zal voorkomen zal ik ook zeker voor jullie kiezen, alleen hoop ik uiteraard dat zoiets niet meer zal gebeuren.  

 

 

 

achterop aanrijding ongeval recensie

Nynke Schenk  

Den Haag 

Ik vond het erg fijn nadat ik een oproep had gedaan via de website binnen 1 dag gebeld werd.  

Meneer T. Hartjes nam de tijd bij elk contact en hield me goed op de hoogte wat ik kon verwachten en hoe het proces verliep.  

Ik ben onwijs blij met de hulp die ik gekregen heb en mocht iemand in mijn kennisenkring (hopelijk niet) zou ik zeker JBL&G aanbevelen!  

Nogmaals bedankt voor alles! 

 

Fietsongeluk auto fiets

Mevrouw Jordens

Zevenaar 

Goede middag ben echt goed geholpen door Menno van Gaalen geef hem 8 heel erg bedankt!

Gratis

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.

Ervaringen van cliënten

100% van onze cliënten beveelt Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht aan. Wij worden beoordeeld met een 9,2 uit 10.

Lees alle 142 ervaringen

9.2