Ervaringen van cliënten

Onze cliënten laten ons vaak weten, dat zij tevreden zijn over de behandeling van hun zaak door ons kantoor. Omdat wij merken dat veel kantoren anonieme recensies op hun site zetten en wij vaak onze bedenkingen hebben bij het waarheidsgehalte van al deze ‘succes’-verhalen, plaatsen wij slechts die recensies waarvan onze cliënten ons toestaan hun echte naam en woonplaats te vermelden.

gevarendriehoek ongeval

Mevrouw Van Gastel

Breda

Myn ervaring was dat mevr wehmyer my goed heeft by gestaan heeft altyd een luisterent oor was voor my en veel voor my gedaan heeft netjes correct was fyn om haar als advocaat te gehad hebben alexandra bedankt.

fietspad fietsongeluk

De heer Hoogers

Heerde

 

Toen ik een ongeluk had gehad met mijn fiets onder een auto ben ik naar het zieken huis gebracht met de ambulance , een paar dagen thuis zit ik op de computer te kijken en zie ik toevallig uw bedrijf. J B L&G , Toen heb ik een mail gestuurd ,En de volgende dag kreeg ik Telefoon  van de h r m r Niek van Dalen .

Toen heb ik het hele verhaal verteld van het ongeluk En van af die tijd is mijn contact met de h r m r Niek van Dalen . Heel goed verlopen ben zeer tevreden over de verdere afwikkeling ,En zeer tevreden over het te ontvangen schade bedrag.

 

Fietsongeluk auto fiets

Mevrouw Van Iersel

Tilburg

Geachte medewerkers van JBL&G
Wil graag laten weten dat ik goed ben geholpen door jullie daar ben ik echt heel blij mee. De medewerking van Juriaan De Boer vond ik dat hij mijn goed te woord heeft gestaan en werd daardoor goed geholpen.

Ik werd ook altijd terug gebeld als ik iets niet weet hoe ik dat moet invullen van iets of wat ik moest doen of wat dan ook dus prima geholpen.

achterop aanrijding ongeval

De heer Kesnar

Haarlem

Ik ben zeer tevreden door JBL&G. De heer Kassels heeft mijn zaak in behandeling genomen en was altijd duidelijk en snel in zijn communicatie. Verder heeft hij mijn zaak zeer professioneel afgehandeld. Ik zou het iedereen aanraden!

hamer toetsenbord ongeval

Mevrouw M.J.A. Broeks-Scheepbouwer

Kaatsheuvel

November 2016 ben ik betrokken geweest bij een auto ongeluk. Hierbij zijn zowel mijn dochter als ikzelf gewond geraakt. De periode na het ongeluk zijn wij bij gestaan door de heer Long Tu.

Het contact was steeds goed en ook de gegeven adviezen hebben mij steeds verder geholpen .

Zonder te overdrijven kan ik rustig zeggen dat het de herstelperiode makkelijker maakte.

achterop aanrijding ongeval

De heer van Wezel

Sommelsdijk

Ik moet zeggen ben heel erg tevreden met hoe de juriste met mij om is gegaan. Goeie en ook vooral duidelijke communicatie. Dat vond ik zelf heel erg fijn. We hadden welke week wel vriendelijk contact. Alleen was 1 klein dingetje. En dat was om de lopende zaak af te sluiten duurde bij mij langer dan verwacht.

bloemen ongeval

De heer van Herwijnen

Zwijndrecht

Het start al bij het eerste telefoongesprek met daarna de intake procedure. Helemaal op mijn gemak gesteld. Daarna de toewijzing in mijn geval Mr. de Boer. Fijne gesprekken, goede tips en begeleiding. In een korte tijd is mijn case naar 100% tevredenheid afgewikkeld. Mijn dank aan JBL&G.

Het cijfer ???? ja natuurlijk een 10… op alle 3 de punten. Ik ben zo professioneel vanaf de start opgevangen. En dan Juriaan die mij zo vakkundig heeft begeleid ik ben er heel blij mee. Dan de afwikkeling in een zeer korte tijd en met een succesje. Kortom super….

 

auto fiets ongeval

De heer Vrijburg

Santpoort-noord

Mijn zaak is behandeld door Juriaan de Boer. Dit is voortreffelijk gedaan. Boven mijn verwachting heeft J mij zéér goede tips en aandachtspunten  aangedragen. Hier zou ik zélf niet aan gedacht hebben. J heeft steeds contact onderhouden en de voortgang uitgelegd. Druk houden op de tegenpartij en mij daarover geïnformeerd.

Óók vroeg Juriaan over mijn gezondheid en voortgang. Het eindresultaat was méér dan ik had verwacht. Afwikkeling goedgeregeld. Cijfer……10. Thanx voor hulp Succes met JBL&G

fiets auto ongeluk

Mevrouw van Duijn

Westzaan

Mijn letselschade zaak is door de juriste netjes afgehandeld. We hadden regelmatig contact over de zaak en hoe het verliep. Ze heeft alles goed geregeld en altijd  uitgelegd wat mogelijk was. Zij is een fijn mens en heel prettig om mee te praten.

fiets gevallen ongeluk

Mevrouw Janssen-de Wildt

Wijchen

Hierbij laten wij u weten zeer content  te zijn met uw deskundige en accurate afhandeling van het ongeval wat mij is overkomen op 5 januari 2017. Wij zijn u hier zeer dankbaar voor. Inmiddels hebben wij in onze vrienden en kennissenkring laten weten dat wij zeer tevreden zijn over JBL&G.

Door gladheid kwam ik tijdens mijn werk ten val met mijn fiets.  Ik werd behandeld in het ziekenhuis voor een zware hersenschudding en een scheur in mijn pols gewricht. Ook had ik schade aan mijn fiets en kleding.  Omdat letselschade een bepaalde expertise vergt hebben wij contact opgenomen met JBL&G in Amsterdam.

Door Mr. Jurriaan Goudkuil is de zaak direct opgepakt en werd mijn werkgever aansprakelijk gesteld. In de afhandeling van dit ongeval heeft de heer Goudkuil steeds laten horen wat de stand van zaken was. Wij hebben alleen maar contact gehad met de heer Goudkuil en hebben dit als erg prettig ervaren. JBL&G bedankt voor jullie expertise. Chapeau!

rekenmachine geld schadevergoeding

Astrid

Amsterdam   

Heel goed geholpen, altijd een duidelijke uitleg geweest, hoefde niet erachteraan te gaan. Alles is goed verlopen advies gesprekken en altijd bereikbaar geweest. Zeer tevreden. Geef ook uiteraard ieder die het nodig heft jullie als aanbeveling.

Mevrouw Berge

Zaandam

Ik ben blij met de snelle en juiste afronding van mijn letselschadezaak, en de klantvriendelijkheid van de heer J. de Boer stel ik ook zeer op prijs.

Gratis

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Daadkrachtig

Daadkrachtig

Wij staan bekend om onze daadkrachtige aanpak. Onze juristen zetten alles op alles om uw schade vergoed te krijgen.

Ervaring

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.

Ervaringen van cliënten

100% van onze cliënten beveelt Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht aan. Wij worden beoordeeld met een 9,2 uit 10.

Lees alle 133 ervaringen

9.2