Ervaringen van cliënten

Onze cliënten laten ons vaak weten, dat zij tevreden zijn over de behandeling van hun zaak door ons kantoor. Omdat wij merken dat veel kantoren anonieme recensies op hun site zetten en wij vaak onze bedenkingen hebben bij het waarheidsgehalte van al deze ‘succes’-verhalen, plaatsen wij slechts die recensies waarvan onze cliënten ons toestaan hun echte naam en woonplaats te vermelden.

Dario Palladino 

Amsterdam

My feedback to your work and performance over my juridical case can only be the best I could possibly write. Although being an expat in Amsterdam, with the obvious disadvantages that that brings, I have been able to overcome all difficulties and accomplish more than I had expected, through your help.

Mr Kassels has delivered perfect legal assistance.

He has been using common sense together with highly professional assistance and has granted all the possible safety for my privacy while pursuing the most complete respect and acknowledgment of my rights.

Thank you heartedly for your good work.

I completely subscribe to all the good facts written above and I am sure to recommend your office to anyone and especially any expat that should need legal assistance.

 

 

Mevrouw Beelen

Nunspeet 

Mijn ervaring met JBL&G  is erg fantastisch geweest vooral meneer Long Tu heeft mij erg goed bijgestaan, ik heb namelijk niets hoeven te regelen alles werd voor mij gedaan. Constant werd ik op de hoogte gehouden hoe het er mee stond naar vijf maanden hebben we de zaak afgehandeld met een zeer goed gevoel. Ik ben heel erg tevreden hoe mijn zaak is behandeld en bedankt meneer Long Tu voor het bijstaan. Ik beveel iedereen het bedrijf van JbL&G aan .

Mevrouw Boulaayoun

Tegelen 

Ik ben heel goed geholpen door Kim van Luit
Altijd bereikbaar beschikbaar en staat altijd voor je klaar wanneer het moet.
Verder heb ik echter niet bij toevoegen behalve top 

 

bloemen ongeval

Sander van Zomeren 

Enschede  

Ik ben vanaf het begin van mijn zaak op zeer professionele wijze geholpen door uw bureau en in het bijzonder de heer van Gaalen. Ik ben volledig geïnformeerd over het verdere verloop wat betreft de te nemen stappen en de informatie die hierbij vanuit mijn kant moest worden aangeleverd. Ook over het geschatte tijdsverloop en in een later stadium de claim en de hierbij te verwachten vergoeding ben ik volledig geïnformeerd.

Daarnaast is bij elk contact de heer van Gaalen zeker het persoonlijk aspect niet vergeten, iets wat zeker niet onbelangrijk is in dit soort zaken. 

Al met al ben ik zeer tevreden over JBL&G en ik zou uw bureau zeker aanraden bij anderen die in een dergelijke situatie zitten. 

 

Nienke Wijtzes 

Mijnsheerenland 

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn zaak is afgehandeld. Het contact met meneer de Kock verliep prettig, de communicatie was duidelijk en snel.

Het duurde steeds erg lang tot er een reactie was van de tegenpartij, maar hier werd ik goed van op de hoogte gehouden.  Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou anderen dit bureau zeker aanraden.  

 

 

Sabrina Soebhan 

Rijswijk 

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de heer Kassels mij heeft bijgestaan. Het eerste contact kwam vlot op gang en al mijn vragen werden helder beantwoord. Ook het verdere contact heb ik al zeer prettig ervaren.

Er was ruimte voor het beantwoorden van mijn vragen en zijn interesse kwam oprecht op mij over. Nadat mijn fysieke klachten waren afgenomen, ben ik zelf nog nauwelijks met het ongeval bezig geweest.

De heer Kassels zorgde voor een vlotte afhandeling, zorgde voor herinneringen naar de tegenpartij en hield mij van elke stap op de hoogte.  

 

 

calculator voor Schadeposten bij letselschade

Kaya Azimi 

Diemen 

Juriaan de Boer heeft mij enorm goed geholpen en de zaak met een goed resultaat afgehandeld. Ik werd tijdens het hele proces continu op de hoogte gehouden over wat er gedaan was, hoe ver we waren, wat ik kon verwachten en wat de volgende stap zou zijn. Dat heb ik als zeer prettig ervaren!

Ik werd er goed bij betrokken. Juriaan belde me regelmatig om me op de hoogte te brengen. In het geval ik niet bereikbaar was, mailde hij alle informatie. Hij heeft zeer professioneel gehandeld en zich goed ingezet om een mooie resultaat te bereiken.

Hoewel het aan begin een lastige zaak leek en ik weinig hoop kreeg vanwege de reactie van de wederpartij heeft Juriaan volgehouden en hebben we een mooie resultaat bereikt.  

 

 

Lowie van Rooij

Eindhoven 

Vorig jaar werd ik aangereden door een scooter die zich op de verkeerde weghelft begaf. Alexandra van JBL&G heeft me uiterst professioneel en doelgericht ondersteund in het letselschadeproces. Ik ben dan ook een zeer tevreden cliënt.

achterop aanrijding ongeval

M.Yilmaz  

Stampersgat 

Ik ben heel te vrede. 

Ik werd geholpen door meneer Robin Kassels ze weten precies hoe ze alles moeten regelen. En ze proberen het zo simpel te houden voor de mensen die hulp zoeken en je wordt ook nog gesteund. Ik voelde me echt sterk met hun steun.  Je kan voor alle vragen bij hun terecht. Ik bedank voor alles wat jullie als JBL&G opgelost hebben. 

 

De heer Angel

Rijswijk

Ik was geërgerd door de lange wachttijden van de tegenpartij. Maar de hr. Kassels bleef steeds rustig en legde me de procedures uit. Achteraf gezien. Vond ik et wel goed.  

 Yvonne Beaudry  

Rotterdam

Mijn ervaringen met jullie bedrijf zijn erg goed. Robin Kassels is erg aardig veel begrip voor de situatie geduldig. Je krijgt snel antwoord op je vragen. Dus al met al zeg ik een dikke 10. Zal jullie ook aanbevelen bij mensen die een letsel advocaat nodig hebben.

rekenmachine geld schadevergoeding

De heer Nagel

Weert

Jullie hebben alles meer dan goed gedaan. 

 

Gratis

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Daadkrachtig

Daadkrachtig

Wij staan bekend om onze daadkrachtige aanpak. Onze juristen zetten alles op alles om uw schade vergoed te krijgen.

Ervaring

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.

Ervaringen van cliënten

100% van onze cliënten beveelt Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht aan. Wij worden beoordeeld met een 9,2 uit 10.

Lees alle 137 ervaringen

9.2