Ervaringen van cliënten

Onze cliënten laten ons vaak weten, dat zij tevreden zijn over de behandeling van hun zaak door ons kantoor. Omdat wij merken dat veel kantoren anonieme recensies op hun site zetten en wij vaak onze bedenkingen hebben bij het waarheidsgehalte van al deze ‘succes’-verhalen, plaatsen wij slechts die recensies waarvan onze cliënten ons toestaan hun echte naam en woonplaats te vermelden.

rekenmachine geld schadevergoeding

Mevrouw H.Gijsberts

Didam

Ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder goed geholpen ben. Werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken, alles was duidelijk. Ben bijzonder dankbaar voor wat jullie gedaan hebben voor mij.

Francina Beuving

Deventer

Meer dan perfect.  Kan er niet meer over zeggen. Geweldige hulp!
Nogmaals heel erg bedankt voor alles R. Kassels.

bos bloemen recensie

A.U.K Jagroep

's-Gravenhage

Ik heb een prettige samenwerking mogen ondervinden van jullie kant. Ik vind dat ik in goede banen ben geholpen door toegewezen jurist van uw kant en later de opvolger. Zou eenieder aanraden met uw kantoor in zee te gaan.

Charlon Simmerman

Barendrecht

Ik had een goeie service van jullie ontvangen alles was goed geregeld.

Ik ben echt tevreden.

Fietsongeluk auto fiets

Dominique Timmermans

Breda

Na mijn ongeval ben ik door de verzekeraar naar een jurist gestuurd welke mij totaal geen goede indruk gaf.

Nadat ik zelf gezocht heb naar andere juristen kwam ik uit bij JBL&G. Hier had ik  contact met Mr. M. Van Gaalen. De heer van Gaalen nam in tegenstelling tot de andere jurist wel de tijd om te luisteren wat er gebeurd was en maakte een goed beeld over hoe de schade afhandeling zou verlopen.

De afhandeling van de schade is goed verlopen en ik zou daarom ook JBL&G aan iedereen willen aanbevelen.

Mevrouw N. de Jong

Nunspeet

Wij hebben de dienstverlening door uw bureau ( dhr. Jan Willem van der Ree) als uiterst plezierig en vakkundig ervaren.

Ondanks het feit dat het om relatief licht letsel ging zijn wij door uw organisatie met alle egards behandeld. Er werd naar ons verhaal geluisterd en ook volledig meegedacht om de afwikkeling van deze schadezaak met een juist gevoel van rechtvaardigheid af te kunnen sluiten.

bloemen ongeval

Sarah Arts

Berg en Dal

Ik ben onwijs tevreden over de service die jullie hebben geleverd!

Nicole was ontzettend begripvol en duidelijk in wat ze van mij nodig had en meelevend in de situatie.

Ze heeft alles wat mogelijk was tot meer dan ik ooit had kunnen verwachten voor mij er uit gehaald en alles heel goed uitgelegd in wat de consequenties zouden zijn bij de verschillende afrondprocedures.

Ik heb jullie al bij verschillende mensen aangeraden die met juridische vragen en dingen zaten.

achterop aanrijding ongeval recensie

Hector van Heck

Lith

Ik kan eigenlijk kort en krachtig zijn over hoe ik bij ben gestaan tijdens mijn letselschadezaak.

Nicole Dijkshoorn heeft me uitstekend geholpen, de persoonlijke aandacht heb ik zeer op prijs gesteld.

Ze bleef zeer professioneel en tegelijkertijd was er toch dat persoonlijke contact zodat ik me nooit een nummertje heb gevoeld.

Natuurlijk ga ik er van uit dat ik nooit meer in een soortgelijke situatie terecht zal komen, mocht dit wel het geval zijn zal ik zeker terug komen bij JBL&G en u ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en bekenden.

Fietsongeluk auto fiets

Pauline Poelman

Amsterdam

Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat JBL&G verricht heeft omtrent mijn zaak. Eerst ben ik goed geholpen door Karin en daarna heeft Jeanine mijn zaak perfect afgerond. Het contact met beide dames was erg fijn en ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en reageerden altijd snel op vragen. Natuurlijk hoop ik dat ik nooit meer van een Letselschadebureau gebruik hoef te maken, maar mocht dit wel het geval zijn zal ik niet aarzelen om JBL&G weer in te schakelen. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen!

Dave van Vugt

Berlicum

Mijn ervaring met JBL&G was gewoon weg geweldig. Ik had niet verwacht dat ik enige kans maakte te de sauna maar dankzij Dhr Perik en zijn volhouden om steeds weer contact te zoeken met de tegenpartij heeft hij het toch voor elkaar gekregen er een heel mooi bedrag voor mij uit te slepen. Ik had er halverwege al geen hoop meer op dat het tot een goed einde zal komen. Dus bij deze alle lof voor jullie kantoor JBL&G en met name Dhr Perik.

bos bloemen recensie

Mevrouw D. Kokee en de heer E. Kokee

Bergschenhoek

Na kennis gemaakt te hebben via internet ( reviews ) met jullie bedrijf, overgegaan tot een afspraak in Amsterdam.

Tijdens eerste gesprek met mr Niek van Dalen kreeg ik al gauw een vertrouwd gevoel na verhaal te hebben gedaan.

Vervolgens heeft Niek professioneel de zaak tot een bevredigend eind gebracht, het geen ons een hoop zorgen uit handen nam.

Verder willen wij nogmaals onze gemeende dank uitspreken naar jullie kantoor en Niek voor alle aandacht, vertrouwen en medeleven!

Aria van Leeuwen

Katwijk aan Zee

Na aanmelding heeft JBL&G snel en adequaat mijn situatie ingeschat en opgepakt.

Inmiddels is mijn zaak afgewikkeld en ben ik meer dan tevreden over het verloop en de uitkomst van mijn zaak.

Gratis

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.

Ervaringen van cliënten

100% van onze cliënten beveelt Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht aan. Wij worden beoordeeld met een 9,2 uit 10.

Lees alle 152 ervaringen

9.2