Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Ervaringen van cliënten

Onze cliënten laten ons vaak weten, dat zij tevreden zijn over de behandeling van hun zaak door ons kantoor. Omdat wij merken dat veel kantoren anonieme recensies op hun site zetten en wij vaak onze bedenkingen hebben bij het waarheidsgehalte van al deze ‘succes’-verhalen, plaatsen wij slechts die recensies waarvan onze cliënten ons toestaan hun echte naam en woonplaats te vermelden.

Rebecca Tjon Sjoe Sjoe

Amstelveen

Jan-Willem van der Ree heeft mij uiterst goed geholpen. De zaak duurde wel iets aan de lange kant, maar dat was geloof ik door toedoen van de andere partij. Gedurende het hele proces heeft mij professioneel, vriendelijk en met respect geholpen. Meedenkend over hoe het voor mij zo goed mogelijk zou worden afgehandeld.

bos bloemen recensie

Mevrouw Baransano-Wichard

Amsterdam

We zijn perfect geholpen.

De heer Klancevic

Waddinxveen

Zeer professioneel geholpen en bijgestaan door de heer de Kock. Goed en duidelijk op de hoogte gehouden van gang van zaken. Een topper !

Fietsongeluk auto fiets

De heer Merkx

Rotterdam

In mijn zaak ben ik aangereden op mijn racefiets. Doordat de lange afhandeling niet ging zoals ik hoopte heb ik uiteindelijk JBL&G ingeschakeld.  Ik ben erg tevreden over de hulp van Jan-Willem, hij handelde snel en heeft me veel werk uit handen genomen. Ook over de uitkomst ben ik erg tevreden. 

Ik zou hem iedereen aanraden!

rekenmachine geld schadevergoeding

De heer en mevrouw Kop

Oss

Via deze weg wil ik mededelen dat wij erg goed zijn geholpen door de heer Robin Kassels. De communicatie verliep soepel en snel. Hier zijn ik en mijn vrouw erg tevreden mee. De zaak is in ongeveer 7 maanden goed afgewikkeld. Uiteindelijk hebben we ook een leuke slotvergoeding kunnen krijgen. Mochten we ooit weer een letselschade jurist nodig hebben(hopelijk niet meer)dan weten wij waar we aan de bel moeten trekken. Nogmaals bedankt voor al het hulp.

achterop aanrijding ongeval recensie

Bennie Arendsen

Almelo

Fantastisch zoals ik ben geholpen bij het afwikkelen van de schade die ik heb ondervonden na het ongeval dat mij is overkomen. Het was professioneel maar wel heel vriendelijk. JBL&G, en speciaal mevrouw Eveline Mulder, hartelijk dank daarvoor.

Natuurlijk hoop ik jullie niet zo snel weer nodig te hebben maar ik kan (en zal) jullie zeker bij iedereen aanbevelen die na een ongeval juridische ondersteuning kan gebruiken.

bloemen ongeval

Hans van Dinteren

Andelst

Bedankt voor jullie goede ondersteuning en advies.

Mevrouw G. Hoeve

Medemblik

Nav een hondenbeet ben ik bij uw organisatie terecht gekomen.

Meneer Kassels heeft deze zaak op zich genomen en ik ben zeer tevreden over de manier hoe deze zaak is afgehandeld.

Ik hoop het niet, maar als ik in de toekomst schade te verhalen heb zal ik zeker een beroep op uw organisatie doen.

In één woord geweldig.

Peter Koeman

Huizen

Tijdens mijn werkzaamheden als vrijwilliger kreeg ik een ongeluk waardoor schade ontstond. Deze is door mevrouw Kirsten Heijnen met succes geclaimd. Niets dan lof voor haar deskundige en accurate hulp.

bos bloemen recensie

Lisse Zondag

Nijmegen

Ik ben door dhr. Klok ontzettend fijn en professioneel geholpen van het begin tot einde. Ik kreeg veel informatie in begrijpbare taal en bij contact had dhr. ook altijd de tijd. Indien ik niet te bereiken was, kreeg ik een email of voicemail. Ik kon met vragen altijd terecht en werd continu op de hoogte gehouden van de zaak. Zeer positieve ervaring, zeker omdat je die rompslomp van een schade- afwikkeling niet wilt hebben na een ongeval.

rekenmachine geld schadevergoeding

Fatiha Ahamian Rbib

Dordrecht

Ik heb een zeer goede ervaring met meneer Floris , vriedelijk snelle reacties op mijn emails goede behandeling van mijn zaak goede schadevergoeding gekregen en erg vriendelijke persoon.

Fietsongeluk auto fiets

Rachel Baan en Jochem Bruijn

Dordrecht

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het afwikkelen van de letselschade zaak van mijn zoon.

Het blijkt een zaak van lange adem, en jullie hielden steeds de vinger aan de pols.

Bij vragen ben ik altijd snel en goed geholpen door de heer Juriaan de Boer.

Medewerkers waren altijd erg vriendelijk. Er is goed geluisterd en er is altijd een goede terugkoppeling geweest.

Wij zijn uiteindelijk ook heel tevreden met de afwikkeling.

Bedankt.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.

Ervaringen van cliënten

100% van onze cliënten beveelt Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht aan. Wij worden beoordeeld met een 9,2 uit 10.

Lees alle 161 ervaringen

9.2