Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

De landelijke pers doet regelmatig verslag van zaken van JBL&G. Zo verschenen er op RTL Nieuws al enkele items over letselschadezaken waar JBL&G successen in behaalde. Ook schreef RTL Boulevards over ons.

Schadevergoeding voor glijpartij

Naar aanleiding van de schadevergoeding die Ziggo Dome uitkeerde aan één van onze cliënten, kwam RTL Nieuws langs op ons kantoor op eigenaar Steffy Roos du Maine te interviewen.

JBL&G bood twee jaar lang juridische bijstand aan het slachtoffer van een ongeval in de Ziggo Dome. Door de te gladde vloer in de concerthal gleed zij uit tijdens Holland zingt Hazes en brak haar schouder. Hierdoor was ze vier maanden uit de running, miste ze een gezinsvakantie en hield ze blijvende klachten aan haar arm. De verzekeraar van Ziggo Dome weigerde over de brug te komen met een vergoeding. Met de vloer zou niks mis zijn, terwijl al meerdere malen was geklaagd en zelfs het EHBO-personeel op de hoogte was van de risico’s van de vloer. JBL&G wist voor het slachtoffer een vergoeding van 16.000 euro binnen te slepen, waarbij 6000 euro vergoeding was van medische kosten en 10.000 smartengeld.

Bekijk hier het item:

Ziggo Dome moet bezoeker Hazes-concert betalen na valpartij

RTL Boulevard bericht over hetzelfde ongeval als hierboven: een bezoekster van het Hazes concert glijdt over de natte, gladde vloer en breekt haar schouder. JBL&G zet zich twee jaar lang in om de schade van mevrouw te vergoeding. Uiteindelijk betaalt Ziggo Dome 16.000 euro uit.

Eerste letselschade slachtoffer van de aardbeving in Groningen is een cliënt van JBLG

Een Groningse student dient voor zover na te gaan als eerst een letselschadeclaim in als gevolg van de aardbevingen in Groningen. Verslaggeefster Betty Glas van RTL Nieuws komt op vestiging Assen van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht langs om mevrouw mr Hooijenga van JBL&G hierover te interviewen.

Het ongeval vond plaats na een aardbeving van 2,8 op de schaal van richter, eerder die dag. De student stond ’s avonds op het balkon wat te drinken toen betonnen stukken van een voegrand losraakten en hem op het hoofd raakten. Bij deze zaak wordt er vanuit gegaan dat deze aardbeving het gevolg is van de bodemdaling die door de gaswinning van de NAM is ontstaan. De student liep een hersenschudding op en kreeg last van concentratieproblemen. De NAM is aangeschreven als aansprakelijke partij.

Bekijk hier het item:

Over JBL&G

JBL&G specialiseert zich in het bijstaan van letselschadeslachtoffers en het zorgen dat zij de schadevergoeding krijgen waar ze recht op hebben. Met een groot team van ervaren juristen, vestigingen door heel Nederland en de garantie op kosteloze rechtsbijstand zet JBL&G zich al meer dan vijftien jaar in.

Bij JBL&G zijn cliënten nooit een nummer. De juristen hebben altijd persoonlijke aandacht voor de slachtoffers, gaan met hen in gesprek, luisteren naar hun verhaal en gaan op huisbezoek als dit nodig is.

JBL&G kan kosteloos voor het slachtoffer werken omdat zij de nota in kan dienen bij de verzekeraar van de wederpartij. En zelfs bij zaken waar dit niet mogelijk blijkt te zijn, garandeert JBL&G dat zij nooit een rekening zal sturen naar de cliënt.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.