Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade opgelopen in Den Haag

Wanneer u gewond bent geraakt door een ongeval en u hierbij letselschade heeft opgelopen, is het goed om te weten dat de aansprakelijke partij wettelijk verplicht is uw schade voor 100% te vergoeden.

Wij zorgen ervoor dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Heeft u een ongeval in Den Haag  gehad, dan kunnen wij u snel helpen. Geef ons uw contactgegevens door, dan beginnen wij vandaag nog aan uw zaak.

  • 100% gratis juridische bijstand en advies bij letselschade

  • Wij nemen uw zaak vandaag nog in behandeling

  • Wij zorgen na erkenning voor betaling van een voorschot op korte termijn
  • U krijgt meteen uw eigen, persoonlijke letselschadejurist toegewezen

  • Wij komen graag bij u langs om uw letselschade te bespreken

Recensie JBL&G Den Haag

Verkeersongeval met letselschade in Den Haag

Zoals in elke andere grote stad, vinden er in de regio Den Haag veel ongevallen met fietsers plaats. Slachtoffers die op de fiets zijn aangereden, hebben in alle situaties recht op schadevergoeding. Bent u in Den Haag als automobilist aangereden dan kunnen wij uw schadeclaim bij de tegenpartij neerleggen.

Wij zorgen er dan voor dat u een volledige schadevergoeding ontvangt. Lees meer over letselschade door een verkeersongeval in Den Haag.

Bedrijfsongeval met letselschade in Den Haag

Ook als werknemer kunt u te maken krijgen met letsel. Bent u werkzaam bij een bedrijf in Den Haag en is er een ongeluk gebeurd? Dan kunt u meteen uw contactgegevens invullen, zodat wij alles kunnen uitzoeken. De werkgever heeft namelijk een zorgplicht. Indien de werkgever de zorgplicht schendt, en er een arbeidsongeval plaatsvindt, heeft u recht op schadevergoeding.

Meer weten over letselschade door een arbeidsongeval in Den Haag?

Wij helpen u in Den Haag met uw letselschade

Heeft u letselschade? Letselschadebureau JBL&G zet zich voor 100% in en kan uw zaak meteen in behandeling nemen. In Den Haag kunnen wij u, indien gewenst, op korte termijn thuis bezoeken. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, maken een berekening van alle schade en tenslotte zorgen we ervoor dat u een vergoeding ontvangt voor de lichamelijke- en psychische schade.

Schadeclaim laten indienen

Wilt u dat wij uw zaak oppakken en namens u een schadeclaim indienen?

Ga verder naar: Hulp in Den Haag bij het indienen van een schadeclaim.

Veel gestelde vragen voor slachtoffers

Bekijk onze veel gestelde vragen pagina voor een antwoord op de meest gestelde vragen van letselschadeslachtoffers.

Ander ongeval in Den Haag

Letselschadebureau JBL&G helpt alle slachtoffers in de regio Den Haag die door toedoen van een ander lichamelijk letsel lijden. Gebeten door een hond, letselschade door sport en spel en gewond geraakt, wij kunnen u helpen. Lees meer over letselschade opgelopen in Den Haag.

In Den Haag, op korte termijn bezoek aan huis

Bent u op zoek naar een letselschadejurist in Den Haag? Wij zijn werkzaam in de hele regio. De meeste slachtoffers geven aan het prettig te vinden dat wij langskomen om het ongeval thuis te bespreken.

Wenst u gratis gebruik te maken van deze service, vul dan uw naam en telefoonnummer in, zodat wij een afspraak met u kunnen inplannen. Er zijn geen kosten aan verbonden, hiervan  ontvangt u vooraf ook een bevestiging.

  • Letselschadebureau JBL&G brengt nooit kosten in rekening

  • U ontvangt de maximale schadevergoeding

  • U ontvangt een voorschot op de hele vergoeding

  • Ook in Den Haag kunnen wij u meteen helpen, neem contact op!

Neem contact op!

Onze juristen zorgen voor een vergoeding van uw letselschade. Wij werken in Den Haag en staan bekend om onze snelle aanpak. Wilt u alles geregeld hebben? Neem dan nu contact op. Klik op de oranje knop en laat uw gegevens achter.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.