Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridische hulp bij letselschade in Amstelveen

Amstelveen – Indien u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval,  of ander ongeval, heeft u mogelijk recht op een letselschadevergoeding. De kans is groot dat u de schade die u lijdt kunt verhalen op de tegenpartij. Onze juristen helpen u hierbij. Juridische bijstand is kosteloos bij JBL&G. In Amstelveen en omstreken komen wij graag vrijblijvend langs voor een bezoek aan huis.

Letselschade opgelopen in Amstelveen en omgeving?

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die u oploopt nadat u een ongeluk is overkomen. In verband met deze schade kunt u mogelijk (tijdelijk) niet meer werken, moet u behandeld worden in het ziekenhuis en zijn er mogelijk nog vele andere onverwachte kosten die u moet maken. Indien er een andere partij is die aansprakelijk is voor het ongeval, dient deze alle schade te vergoeden.

Gratis bezoek aan huis in Amstelveen

Het voordeel voor u is dat wij u op werkdagen in Amstelveen thuis kunnen bezoeken om de zaak door te spreken. Indien u wenst dat wij uw letselschadevergoeding claimen, hoeft u ons nooit te betalen voor de aangeboden diensten. Vul uw naam en telefoonnummer in voor het maken van een afspraak voor een huisbezoek in Amstelveen. Wij bezoeken u thuis.

Hulp bij letselschade in Amstelveen en omstreken

Letselschadebureau JBL&G helpt u met het claimen van letselschade. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, voeren de juridische discussie en we zorgen voor een volledige schadevergoeding. Onze jurist die letselschadezaken in Amstelveen behandelt, bezoekt u graag thuis. De juridische bijstand en adviezen die wij u bieden zijn altijd gratis. Er zijn geen kosten voor u als slachtoffer.

Neem contact op!

In Amstelveen staat Juridisch Bureau Letselschade u kosteloos bij wanneer u te maken heeft met letselschade. Wij doorlopen voor u het hele letselschadetraject en we zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft: een volledige schadevergoeding. Neem contact op voor gratis juridische ondersteuning. Klik op de oranje knop en vul uw gegevens in!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.