Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Soms zijn de zaken van JBL&G zo spraakmakend dat de pers erover schrijft. Het Algemeen Dagblad is een van de media die berichten plaatsen over zaken waar JBL&G de belangen van het slachtoffer behartigt. Lees hier de artikelen die zijn gepubliceerd door het Algemeen Dagblad.

Buschauffeur Ismail baalt van houding RET na steekpartij

Onze cliënt is tijdens een busrit gestoken met een mes. De buschauffeur heeft JBL&G in de arm genomen om een schadevergoeding te claimen bij zijn werkgever, omdat we deze verwijten niet genoeg voorzorgsmaatregelen te nemen.

Ziggo Dome moet schade valpartij vergoeden

Een vrouw valt in de Ziggo Dome over de spekgladde vloer. Ze loopt flink wat letsel op: door een gebroken schouder is ze vier maanden arbeidsongeschikt en houdt ze blijvende klachten aan haar rechterarm. Het slachtoffer klopt aan bij JBL&G, dat graag haar belangen behartigt tegenover Ziggo Dome. Het duur twee jaar, maar dan krijgt onze jurist het eindelijk voor elkaar: er wordt een schadevergoeding van 16.000 euro uitgekeerd aan de cliënte. Van de schadevergoeding staat 6000 euro voor de medische kosten die het slachtoffer moest maken en 10.000 voor smartengeld: vergoeding voor psychisch leed dat haar is aangedaan. Dit is de eerste keer dat Ziggo Dome uitkeert nadat een bezoeker letsel oploopt door een val over de gladde vloer, al zijn er in het verleden wel schadeclaims ingediend. Het Algemeen Dagblad schrijft erover.

Schadeclaim na hersenschudding door beving

Een 20-jarige student uit de stad Groningen dient als eerste slachtoffer van letselschade na een aardbeving een schadeclaim in omdat hij door een vallend stuk beton aan zijn hoofd is geraakt. Als gevolg hiervan raakte de student gewond. Hij kreeg een hersenschudding en liep door verminderde concentratie studievertraging op. Hij stond op het balkon toen een deel van dit balkon naar beneden kwam: het stuk was losgeraakt door de aardbeving van 2.8 op de schaal van Richter die eerder die dag voelbaar was. Zowel de NAM als de huiseigenaar zijn voor zijn letsel aansprakelijk gesteld. JBL&G behartigt in deze zaak de belangen van het slachtoffer. Het AD plaatst een bericht over de opvallende zaak.

Over JBL&G

Al meer dan 15 jaar zet Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht zich in voor slachtoffers van letselschade. Het bureau gelooft dat deze slachtoffers professionele, persoonlijke en kosteloze juridische bijstand en advies verdienen en zet zich in om altijd de hoogst mogelijke schadevergoeding uitgekeerd te krijgen. JBL&G werkt uitsluitend voor slachtoffers en confronteert hen nooit met de rekening. Daarnaast staat zij bekend om haar snelle en daadkrachtige aanpak.

Wilt u binnenlopen voor gratis advies? Maak dan een afspraak via telefoonnummer: 020 214 99 00. In de meeste gevallen kunt u binnen één dag op ons kantoor in Amsterdam of Groningen terecht. Hier kunnen slachtoffers vrijblijvend en kosteloos juridisch advies vragen. En mocht het voor letselschadeslachtoffers niet mogelijk zijn om naar ons toe te komen, bijvoorbeeld door de aard van hun letsel, dan behoort een huisbezoek door geheel Nederland altijd tot de mogelijkheden.

JBL&G weet uit jarenlange ervaring dat het belangrijk is voor slachtoffers van letselschade dat zij serieus worden genomen. Zij wijst elke cliënt dan ook een persoonlijke jurist toe die zijn of haar zaak behandelt en altijd op de hoogte is van wat er speelt. Bij deze persoonlijke jurist kan het slachtoffer zijn of haar verhaal kwijt. Ook begeleidt de jurist de cliënt als hij of zij de draad van het leven weer op wil pakken na het ongeval.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.