Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Zaken van JBL&G verschijnen regelmatig in de pers. Een van de media die over JBL&G publiceren is Nu.nl. Zij schreef op haar website over spraakmakende zaken waarin JBL&G de belangen behartigde van de slachtoffers.

Nu.nl: Ziggo Dome betaalt bezoekster 16.000 euro schadevergoeding na val

In dit artikel bericht Nu.nl over de spraakmakende zaak waarin het JBL&G lukte om Ziggo Dome voor het eerst te laten betalen voor opgelopen letsel door hun gladde vloer. Het duurt twee jaar, maar uiteindelijk betaalt Ziggo Domme onze cliënt een schadevergoeding. Ze valt op de spekgladde vloer en loopt ernstig letsel op. Ze breekt haar schouder, hierdoor is ze vier maanden niet in staat te werken en mist een vakantie met het hele gezin. Alsof dit niet al vervelend genoeg is blijven de klachten in haar rechterarm bestaan. Dit terwijl al bekend was dat de vloer een gevaar vormde. Er werd al vaker over geklaagd door bezoekers en zelfs het EHBO-team gaf aan er rekening mee te houden dat mensen een smak konden maken. Na veel juridisch getouwtrek sleept JBL&G een schadevergoeding binnen van 16.000 euro, waarvan 6000 euro medische kosten vergoedt en 10.000 euro bestaat uit smartengeld.

Student wil schadevergoeding voor hersenschudding door beving

Nu.nl schrijft over de student uit de Stad Groningen die een schadeclaim neerlegt bij de NAM (en de verhuurder van zijn woning) omdat hij gewond is geraakt bij een aardbeving in de stad. Na een aardbeving van 2,8 op de schaal van Richter, veroorzaakt door bodemverzakking door de gaswinning van de NAM, krijgt de student losgeraakte stukken beton op zijn hoofd. Hij heeft een hersenschudding, kan zich minder goed concentreren en loopt studievertraging op. De letselschadejuristen van JBL&G staan het slachtoffer bij en claimen een vergoeding van de geleden schade. Dit is voor het eerst in Nederland dat eens schadeclaim wordt ingediend na letsel door een aardbeving.

Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan doorrijder ongeluk Marnixlaan

Onze cliënt is aangereden op de Marnixlaan, maar de dader is doorgereden. Om toch getuigen te vinden doet hij bij Opsporing Verzocht zijn verhaal. Om zoveel mogelijk tips binnen te krijgen verstuurt JBL&G een persbericht hierover uit, die oa door Nu.nl wordt overgenomen.

Nu

Nu.nl: Nog vijf mensen gevallen door gladde vloer Ziggo Dome

Nu.nl schrijft een vervolg over de zaak van de Ziggo Dome. Er hebben zich namelijk nóg vijf mensen gemeld, die ook ernstig letsel hebben opgelopen door de gladde vloer. Nadat Ziggo Dome over de brug kwam met 16.000 euro aan schadevergoeding voor een vrouw die een smak maakte op de te gladde vloer, komen nog meer slachtoffers naar voren. Ook zij gleden uit tijdens een concert en liepen letsel op. JBL&G gaat ook deze mensen juridisch bijstaan bij het claimen van hun schadevergoeding.

Over JBL&G

JBL&G heeft cliënten door heel Nederland, een groot team aan ervaren juristen en een zeer persoonlijke benadering, onderscheidt Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht zich als letselschadekantoor. Zij staat bekend om haar snelle aanpak: letselschadeslachtoffers die contact opnemen, worden dezelfde dag nog bijgestaan met juridische hulp en advies. En dat helemaal vrijblijvend en kosteloos. JBL&G is namelijk van mening dat slachtoffers van letselschade niet zelf hoeven op te draaien voor de juridische hulp die zij ontvangen. Het is vanzelfsprekend dat zij deze krijgen. Daarom zorgt JBL&G altijd dat zij de rekening in kan dienen bij de verzekeraar van de wederpartij. En lukt dit niet, dan is dit voor het risico van JBL&G. Zo worden cliënten nooit geconfronteerd met de kosten van juridische bijstand.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.