Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridische hulp bij letselschade in Emmen

Heeft u verwondingen opgelopen na een ongeval in het verkeer, ongeluk op het werk, fout in het ziekenhuis of anderszins? In de regio Emmen kunnen wij u vandaag nog ondersteuning bieden bij letselschade. Vul het contactformulier in voor gratis juridische hulp van onze letselschadejuristen.

In Emmen: gratis bezoek aan huis

Wij zoeken voor u uit wat er zich heeft afgespeeld en wie daarvoor verantwoordelijk is. In Emmen kunnen wij u op werkdagen thuis bezoeken om de zaak rustig te bespreken. Vanuit ons letselschadekantoor  behandelen we als juristen dagelijks de zaken van cliënten met letselschade, ook uit uw regio.

Schadevergoeding claimen voor slachtoffers uit Emmen

De juridische dienstverlening is er op gericht om de zaken van slachtoffers uit de regio Emmen, Coevorden, Hoogeveen en omgeving te behandelen – en een volledige schadevergoeding te claimen. Na een ongeval berekenen wij samen met u wat er is gebeurd en hoeveel uw totale schade bedraagt.

Aan de hand hiervan maken wij een nauwkeurige berekening en stellen wij de tegenpartij aansprakelijk. Nadat de tegenpartij heeft erkend, zal deze uw schade voor 100% moeten vergoeden; zowel de financiële schade als de psychische schade, het smartengeld.

Tegenpartij aansprakelijk stellen

Wij stellen namens u de tegenpartij aansprakelijk. Wij voeren voor u de discussie met de tegenpartij. En wij eisen de maximale letselschadevergoeding. Het voordeel is dat u zelf geen kennis nodig heeft van allerlei juridische regels en procedures en dat u zichzelf volledig kunt richten op het herstel. Wij regelen de zaken met de tegenpartij, zodat u zich verder geen zorgen hoeft te maken. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een letselschadevergoeding krijgt uitgekeerd.

Afspraak maken in Emmen

De letselschadejuristen van JBL&G zijn werkzaam in Emmen, Assen en Hoogezand en kunnen u op korte termijn thuis in Emmen bezoeken. Een huisbezoek is gratis, al onze andere juridische diensten overigens ook, aangezien de tegenpartij onze kosten dient te vergoeden. Dit is bij wet geregeld. Wij sturen u nóóit een factuur toe.

Neem contact op!

Vul uw naam en e-mailadres in op de contactpagina. Wij nemen daarna dezelfde dag nog contact met u op om een afspraak te maken in Emmen. Wij kunnen de letselschade dan rustig thuis met u bespreken en indien gewenst de hele zaak meteen voor u uit handen nemen. Dit bespaart u tijd, u hoeft zich dan verder geen zorgen te maken en u hoeft ons nooit te betalen.  Dit krijgt u schriftelijk bevestigd.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.