Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Hulp bij letselschade in Noordwijk

De letselschade juristen van JBL&G helpen u in bij het indienen van een schadeclaim in de regio Leiden, Katwijk en Noordwijk. U heeft letselschade opgelopen. De extra kosten die u daarvoor moeten maken kunnen wij verhalen op de tegenpartij.

Juridisch bijstand bij letselschade is bij ons altijd gratis. U hoeft ons niets te betalen en wij regelen zo snel mogelijk een zo hoog mogelijke schadevergoeding. Neem meteen contact met ons op, wij beginnen vandaag nog aan uw zaak!

Juridische hulp bij letselschade in Noordwijk

Ons kantoor behandelt ook zaken voor slachtoffers in de regio Noordwijk, Den Haag en Leiden. U krijgt een eigen jurist toegewezen. Wij kunnen u op korte termijn helpen. De jurist bezoekt u, indien gewenst, thuis. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Wenst u liever onze vestiging in Amsterdam te bezoeken? Noordwijk ligt slechts 37 kilometer ten Zuiden van Amsterdam Zuid. De reistijd met de auto bedraagt ongeveer 29 minuten. Onze specialisten staan voor u klaar. JBL&G brengt in geen enkel geval kosten bij u in rekening; onze hulp en advies is altijd gratis.

Volledige schadevergoeding

Indien u bent betrokken bij een verkeersongeval, hondenbeet of arbeidsongeval zoeken wij meteen voor u uit wie aansprakelijk is. Wanneer u door een ander ongeval letsel heeft opgelopen en een ander daaraan schuldig is, zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft: een volledige vergoeding van alle schade. Zowel de lichamelijke- als geestelijke schade.

Gratis hulp en advies, in alle gevallen

Het grote voordeel voor u is dat wij gratis voor u werken. Onze rekening wordt betaald door de tegenpartij. Wij bezoeken u vrijblijvend in Noordwijk, Leiden, Den Haag en omgeving voor een eerste adviesgesprek. Vervolgens maken wij een letselschadeberekening. Nadat wij de schade in kaart hebben gebracht, dienen wij de schadeclaim in bij de wederpartij.

U krijgt hulp in Noordwijk en Den Haag, zodat u zelf niet hoeft te reizen. JBL&G treedt op voor slachtoffers in de provincie Zuid Holland. Dat is dichtbij u in de buurt. Zo kunnen wij u zeer snel de hulp bieden die u nodig heeft.

Neem contact op!

Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en snelle aanpak. Indien u hieronder op de oranje knop drukt en alleen uw naam en telefoonnummer achterlaat, kunnen wij u vandaag direct helpen, adviseren en begeleiden met uw letselschadezaak. Hulp bij letselschade in Noordwijk, Den Haag of Leiden? Laat uw gegevens achter. Wij maken graag een afspraak met u voor het afleggen een huisbezoek.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.