Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade advies in Rotterdam

U bent gewond geraakt bij een ongeval en heeft daardoor letsel opgelopen.  Als gevolg daarvan maakt u extra kosten of loopt u inkomsten mis. Dat betekent dat u te maken heeft met letselschade. Ons letselschadekantoor kan u gratis juridische bijstand verlenen.

Vanuit ons letselschadebureau zorgen wij ervoor dat uw volledige schade zo snel mogelijk wordt vergoed. Onze juridische hulp is gratis; wij brengen slachtoffers nooit kosten in rekening. Wij helpen u met uw schadeclaim. Welke schade kunt u opvoeren? Bij wie kunt u uw schadeclaim indienen? Heeft u recht op smartengeld? JBLG geeft u gratis juridisch advies. Bel ons vandaag nog en een jurist van JBLG helpt u uw schade te claimen.

Vul aan de rechterzijde uw naam en telefoonnummer in.

✓Hulp in de buurt: wij werken door heel Nederland
✓Wij nemen uw zaak direct in behandeling
✓Er zijn geen kosten voor het slachtoffer

Recensie JBL&G Rotterdam

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht helpt slachtoffers in Rotterdam en omstreken. U bent slachtoffer van een ongeval. U hebt letsel opgelopen en u lijdt schade. U wilt uw schade zo snel mogelijk vergoed zien. Wij zorgen ervoor dat de nadelige gevolgen van het ongeval zo snel mogelijk worden gecompenseerd. Onze juridische bijstand is altijd gratis. Wij zorgen dat uw schade zo snel mogelijk en maximaal wordt vergoed. Lees hier onze recensies.

Direct advies of een afspraak maken? Vul hier uw naam en telefoonnummer in. Een jurist van JBLG neemt dan dezelfde werkdag nog contact met u op.

U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen:   020 – 214 99 00

Letselschade na een verkeersongeval in Rotterdam

Indien u gewond bent geraakt na een verkeersongeval, komt er veel op u af. De juristen van ons kantoor bieden u de rechtshulp waar u als slachtoffer behoefte aan heeft. Na een ongeluk heeft u letsel opgelopen. U heeft bijvoorbeeld last van verwondingen. En u maakt ook nog eens extra kosten door het ongeluk. JBLG kan u gratis bijstaan met kosteloos juridisch advies. Zo krijgt u al uw kosten van het ongeluk vergoed.

Ik ben aangereden, wat nu? De vraag is: wie is er fout? De partij die een verkeersregel heeft overtreden, is juridisch aansprakelijk. Maar daarnaast hebben fietsers en voetgangers altijd recht op schadevergoeding. Ook wanneer zij zelf een fout hebben gemaakt in het verkeer. Ga verder naar de pagina: Verkeersongeval Rotterdam.

Van achter aangereden

Bent u als automobilist van achteren aangereden? Normaal gesproken is de automobilist die u van achter heeft aangereden aansprakelijk. Frontale aanrijding of zij-aanrijding? Wij zoeken voor u uit of de tegenpartij juridisch aansprakelijk is. Dit kost u niets!

Als voetganger aangereden

Bent u als voetganger aangereden? In vrijwel alle gevallen kunt u uw schade verhalen. Voetgangers worden in Nederland namelijk door de wet gezien als kwetsbare verkeersdeelnemers. Dit maakt dat u in vrijwel alle gevallen recht heeft op schadevergoeding.

Wanneer de andere partij aansprakelijk is, zorgen onze juristen ervoor dat uw schade optimaal en op korte termijn door de tegenpartij wordt vergoed. In elk geval zorgen wij ervoor dat u snel een voorschot op uw letselschade krijgt betaald.

Op de fiets aangereden in Rotterdam

Aangereden op de fiets door een auto of scooter? Heeft u hierdoor letselschade opgelopen? Fietsers worden in de wegenverkeerswet extra beschermd. Daarom is de automobilist vrijwel altijd gedeeltelijk (soms zelfs geheel) aansprakelijk voor uw letselschade. Ga verder naar de pagina: op de fiets aangereden in Rotterdam.

Aangereden door een auto in Rotterdam

Bent u op de fiets, met de scooter/brommer, als voetganger of op motor door een auto aangereden? Bent u gewond geraakt? Indien de tegenpartij aansprakelijk is, zal al uw schade vergoed moeten worden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw schade daadwerkelijk aan u wordt uitgekeerd. Ga verder naar de pagina: aangereden door een auto in Rotterdam.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over het claimen van uw letselschade? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

  1. Vul hieronder uw vraag in
  2. Klik op de knop
  3. Wij beantwoorden uw juridische vragen geheel kosteloos

Letselschade na een bedrijfsongeval in Rotterdam

Is u op het werk, of onder werktijd, een ongeval overkomen? In dat geval is de kans groot dat uw werkgever voor uw letselschade aansprakelijk is. Wij kunnen voor u – in goed overleg met u en eventueel uw werkgever – uw werkgever aansprakelijk stellen voor de letselschade. Uw baas is meestal verzekerd tegen arbeidsongevallen.

Wij van Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht helpen dagelijks werknemers in Rotterdam met arbeidsletsel. Wij claimen voor u de schade die u heeft opgelopen door het ongeval op uw werk. Schade zoals huishoudelijk hulp, ziekenhuiskosten, reiskosten en smartengeld. Ga verder naar de pagina: Bedrijfsongeval Rotterdam.

Een ongeluk is al vervelend genoeg. Heeft u verwondingen opgelopen of klachten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bieden u gratis juridische bijstand en advies bij letselschade. Zodoende kunt u zich volledig richten op uw herstel, terwijl wij de juridische discussie voor u voeren.

Wilt u uw zaak alvast bespreken? Klik dan hier en vul uw contactgegevens in

Ander ongeval in Rotterdam

Is u een ander ongeluk overkomen? En staat dit niet hierboven beschreven? Uiteraard helpen wij ook slachtoffers van andere ongevallen. Hierbij kunt u denken aan: valpartij, trap van een paard, hondenbeet, etc. Ga verder naar de pagina: ander ongeval Rotterdam.

De letselschadejuristen van JBL&G helpen slachtoffers die gewond zijn geraakt bij een ongeval in Rotterdam en omgeving. Wij, Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht, brengen het slachtoffer nooit kosten in rekening.

Huisbezoek altijd mogelijk

Onze specialisten kunnen u ook gratis thuis bezoeken om uw letselschade te bespreken. Een bezoek aan huis is altijd mogelijk. Vul uw naam en telefoonnummer in om een afspraak in te plannen.

Gratis juridische bijstand

Ons advies en de rechtsbijstand die wij verlenen zijn kosteloos. Meld uw letselschade en vertel uw verhaal. Onze letselschadespecialisten nemen vandaag nog contact met u op. U heeft recht op gratis hulp bij letselschade.

Ons letselschadebureau staat bekend om de snelheid waarmee wij zaken afhandelen. Geef uw letselschadezaak uit handen, zodat wij voor u de tegenpartij juridisch aansprakelijk kunnen stellen. Medische kosten (o.a. ziekenhuisbezoek), vervoer, minder inkomsten en schade aan kleding, zijn enkele schadeposten waarmee u te maken kunt krijgen.

De letselschadespecialisten van JBL&G brengen uw volledige schade in kaart. Na afloop van het traject wordt de volledige schadevergoeding rechtstreeks naar uw eigen bankrekening overgemaakt.

Veel gestelde vragen

Bekijk hier een aantal veelgestelde vragen van cliënten. Heeft u specifieke vragen over het verhalen van schade? Neem dan contact met ons op.

Direct een schadeclaim indienen?

Kan de tegenpartij aansprakelijk worden gehouden voor uw ongeval? In dat geval kunnen wij u optimale rechtshulp verlenen, zodat u zo spoedig mogelijk een voorschot op uw letselschade zult ontvangen. Ga verder naar: Schadeclaim indienen – Rotterdam.

  • Snel een voorschot op uw schade
  • Deskundige rechtsbijstand in Rotterdam en omgeving
  • U hoeft zich niet te verdiepen in de wetgeving

Werkwijze & ervaringen

Bekijk hier hoe wij te werk gaan bij letselschade. Wij stellen voor u de (verzekeraar van de) tegenpartij aansprakelijk en voeren de juridische discussie. Tevens maken wij een totaalberekening van uw schade. Wij zorgen ervoor dat al uw schade wordt vergoed. Wanneer de aansprakelijkheid is erkend, ontvangt u in de meeste gevallen binnen zeer korte tijd al een voorschot op de totale vergoeding.

Bekijk hier ervaringen van cliënten die hun zaak door ons kantoor hebben laten behandelen.

Neem contact op: klik op de knop voor hulp

Bij letselschade, opgelopen bij een ongeluk in Rotterdam, heeft u behoefte aan vlotte juridische hulp. Wij kunnen u dit gratis bieden. Neem contact op met Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Klik de oranje knop aan, vul uw gegevens in en wij bellen u vandaag nog terug om u te voorzien van gratis advies en rechtsbijstand.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.