Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Kirsten Heijnen LLB

Letselschadejurist

Kirsten Heijnen

Kirsten Heijnen LLB

Letselschadejurist

Over Kirsten

Kirsten Heijnen verricht vanaf de oprichting van JBL&G werkzaamheden voor het kantoor. Zij behandelt als letselschadejurist zowel zaken betreffende verkeersongevallen als bedrijfsongevallen. Zij is gespecialiseerd in het maken van schadeberekeningen en berekeningen van het verlies aan verdienvermogen van letselschadeslachtoffers.

Opleidingen en cursussen

HBO-Rechten

 • Hanzehogeschool Groningen

VSO Basiscursus Personenschade

 • Verkeersaansprakelijkheid
 • Aansprakelijkheid bij arbeidsongevallen en beroepsziekten
 • De arbeidsdeskundige bij re-integratie en analyse
 • Werken met een (voorlopig) deskundigenbericht
 • Schadeberekenen in letselschade zaken
 • Rol en taak van de medisch adviseur

Door: mr. C.E. Jeekel, mr. W.A. van Veen, mr. A.M. Willenborg, mr. S.V. Mewa, E.P. Audenaerde, mr. S. de Lang, J.H.G. van Dam, drs. H.S. Boersma en mr. J.L. van Schoonhoven (OSR Juridische Opleidingen)

Aanvullende cursussen

 • Letselschaderekenen 6:107 BW – Laumen Expertise
 • Verkeersrecht – VJPP
 • Masterclass De Afwikkelingsfase door mr. Eveline Mulder –  JBL&G Academy
 • Complexe situaties in de schaderegeling door mr. M. Peters
 • Helder rapporteren (Taalcentrum-VU)
 • Taal- en cultuurbarrières in de letselschaderegeling- Edwin van Slooten
 • Non-Verbale Communicatie – Reset Partner
 • Basis Cursus Letselschade – mr. Wout van Veen en mr. Jaap Sap (Sdu Juridische Opleidingen)
 • Verlies arbeidsvermogen bij Letselschade – NRL
 • Arbeidsongevallen – mr. Veeru Meewa
 • Aansprakelijkheid in medische zaken – Mr. Dr. Rolinka Wijne
 • De aanloop naar en de gevolgen van het ‘Hangmat-arrest’ – mr. Arvin Kolder
 • Arbeidskundig advies, Sociale zekerheid en Herstelgerichte dienstverlening – Bianca Jagt en Arjan Dokter (Wibbens Arbeidsdeskundig Advies)
 • Letselschadeslachtoffers & Bijstand – mr. Anouk Oude Hergelink
 • Schadeberekening letselschade: Verlies van Arbeidsvermogen – Erik-Jan Bakker (Het Rekenbureau)
 • Bedrijfskunde bij letsel en AOV schade – Athenos
 • Fraude in de letselschadebranche – mr. Jasper Keizer en Rijk Verweij
 • Harvard Onderhandelen in de Letselschade– Maarten Bakker (ADR Instituut)
 • Civielrechtelijke beoordeling van whiplashletsel – mr. Arvin Kolder

Referenties

Peter Koeman

Huizen

Tijdens mijn werkzaamheden als vrijwilliger kreeg ik een ongeluk waardoor schade ontstond. Deze is door mevrouw Kirsten Heijnen met succes geclaimd. Niets dan lof voor haar deskundige en accurate hulp.

De heer Oosterling

Zoetermeer 

Mijn letselschadezaak is tot een afwikkeling gekomen daar ben ik U erg dankbaar voor de hele hulp – de behandeling en de afwikkeling. Ik ben bijgestaan door Letselschadejurist Kirsten Heijnen.

de hele hulp van haar – bedoel ik bijgestaan met raad en daad en het geven  van advies – 

de behandeling  van haar – het mailen in heel begrijpbare bewoording en de snelle afhandelingen in de mail 

de afwikkeling van haar – ook zeer tevreden in het opmaken van het eind verhaal en samen met de tegen partij het eens worden. 

Wat ik eerlijk moet toegeven – is dat dit mij nooit was gelukt, 

en ook zeer tevreden en dankbaar ben met de hulp waarvan ik genoten hebt.

Mevrouw Subartova

Leiderdorp

Betrouwbaar, deskundig, accuraat, perfecte begeleiding en afwikkeling.   

Mevrouw Vink-Bouwknegt

Nijeveen

Ik wil jullie bedanken wat u allemaal heeft gedaan voor mijn moeder. Zonder jullie was dit nooit gelukt. 

Zeer vriendelijke geholpen goede uitleg onze dank is zeer groot. Vol lof praat mijn moeder over de gang van zaken, maar ook ik als dochter. Hoe er uiteindelijk toch een afwikkeling heeft plaats gevonden. 

Ik raad uw bedrijf zeker aan en als ik punten zou moeten geven dan zouden jullie. Een vette 10 krijgen jullie, echt Top.  Ook namens mijn moeder heel erg bedankt wat jullie voor haar hebben gedaan. 

Met name Kirsten Heijnen ze is rustig legt alles goed uit ze is vriendelijk en behulpzaam een  top vrouw. 

Dhr. Samir

Groningen

Ik werd zeer goed geholpen door mijn jurist mevr K. Heijnen. Ze heeft snel gehandeld en gezorgd dat ik mijn vergoeding kreeg. Ook was ze goed up to date met alles en hield ze mij ook op de hoogte van alles wat ze deed of hoorde van de tegen partij

Ioan Szekely 

Leeuwarden 

Mijn dossier is net afgehandeld. In het begin ben ik erg goed door mevrouw A. Wehmijer geholpen. Daarna is mijn dossier door zwangerschapsverlof overgenomen door mevrouw K. Heijnen. Beide juristen zijn zeer professioneel en deskundig. ze dachten goed met mij mee en ze gaven goed advies en ze hadden altijd een duidelijke en een directe aanpak. Inmiddels is mijn zaak door mevrouw K. Heijnen met succes afgehandeld.

Mijn grote dank en respect voor beide juristen. Ik raad JBL&G aan iedereen aan.

Cecilia Rosdorff-Tulfer

Hoogeveen

Sympathiek, dat ik mijn ervaringen met uw instantie in eigen woorden kan weergeven.  Bij deze dan. 

De aanrijding waar ik het slachtoffer van was, vond plaats in november 2015. Een jaar later werd het geclaimde schadebedrag aan mij uitgekeerd en was mijn zaak afgedaan. 

Van het begin af aan voelde ik mij serieus genomen. Iedere stap in het moeizame proces (de tegenpartij bekende geen schuld aan de aanrijding) werd mij duidelijk uitgelegd. 

Uiteindelijk heeft er in september 2016 een ongevallenanalyse plaatsgevonden door Ongevallen Analyse Nederland. Het rapport hiervan is gedateerd: 20 september 2016. De conclusie van dit rapport stelde mij in het gelijk en de geclaimde letselschade kon aan mij worden uitgekeerd. 

Een pak van mijn hart en ik ben uw instantie dan ook buitengewoon dankbaar voor uw vasthoudendheid. Ik heb verschillende keren in de loop van het proces willen afhaken. Ten eerste omdat ik het onverdraaglijk vond, dat de tegenpartij de schuldvraag van zich afschoof en ten tweede omdat het hele ‘gedoe’ mij nogal wat spanning opleverde. 

Birgith Boon

Ten Boer

Mijn cijfers voor letselschadejurist mevrouw Heijnen: Deskundigheid van de medewerker: 9 Contact met onze medewerkers: 8 Snelheid waarmee onze medewerker u heeft geholpen: 8 Tevredenheid over de uiteindelijke afwikkeling: 9

Tjeerd Kraak

Den Helder

Kirsten Heijnen heeft vanaf het begin de zaak behartigd en mij steeds op de hoogte gebracht als er ontwikkelingen waren.
Hierbij heeft ze voortvarend gehandeld en is ze zeer zorgvuldig in overleg met mij geweest om de zaak tot een goed einde te schikken.
Daarbij was haar kennis van groot belang op juridisch gebied. En daar heb ik dan ook bewondering voor.
In dit soort gevallen voor je zelf opkomen is geen goede zaak. En zeker als er sprake is van wettelijke aansprakelijkheid door derden is het zeker aan te raden om in ieder geval juridisch advies in te winnen. Ik raad dan ook aan ook bij enige twijfel toch altijd juridisch advies te vragen. Meer zekerheid kun je niet krijgen.

Contact met onze medewerkers: 9
Snelheid waarmee onze medewerker u heeft geholpen: 9 Deskundigheid van de medewerker: 10 Algemene tevredenheid met ons kantoor: 9
Tevredenheid over de uiteindelijke afwikkeling: 9

A. Schomaker

Almelo

Ik vind het een zeer deskundig kantoor.
De medewerkers staan je goed te woord en doen alles om de schaderegeling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik ben zeer goed geholpen en zeer tevreden hier over.
Ik geef JBL&G en mijn jurist Kirsten Heijen de volgende cijfers:

Contact met onze medewerkers:10
Snelheid waarmee onze medewerker u heeft geholpen: 10
Deskundigheid van de medewerker: 10
Algemene tevredenheid met ons kantoor: 10
Tevredenheid over de uiteindelijke afwikkeling: 10

Mevrouw Rehane Al-Soltane

Rhenen

Ik ben destijds geholpen door mevrouw Heijnen. Ik heb geen betere kunnen wensen.
Ze hielp me altijd erg goed en was altijd heel snel met antwoorden waardoor ik niet lang hoefde te wachten en altijd duidelijkheid had over de zaak. Als ik haar bijvoorbeeld belde en zij niet aanwezig was, werd haar telefoon altijd door een ander beantwoord en belde mevrouw Heijnen mij zo snel mogelijk op.
Door haar doorzettingsvermogen en de vele brieven en mailen die mevrouw Heijnen destijds gestuurd had, hebben we de zaak uiteindelijk gewonnen.

Ik wil mevrouw Heijnen en JBL&G ontzettend veel bedanken. Ten eerste omdat jullie me erg goed hebben geholpen, alleen heb ik het niet kunnen doen.
Ten tweede omdat er van te voren alles duidelijk is besproken: er was op jullie site stond duidelijk dat jullie geen geld aannamen van cliënten. Ditzelfde werd ook door mevrouw Heijnen gezegd bij ons eerste telefoongesprek. Ten slotte vind ik de snelheid waarop men handelde erg goed. Cijfers voor JBLG: Contact met onze medewerkers: 10 Snelheid waarmee onze medewerker u heeft geholpen: 10 Deskundigheid van de medewerker: 10 Algemene tevredenheid met ons kantoor: 10 Tevredenheid over de uiteindelijke afwikkeling: 10

Yassin Kaddouri

Rotterdam

Ik ben zeer tevreden met de snelheid waarmee ik werd geholpen, als mijn zaak vertraging heeft op gelopen dan is het wel omdat ik soms veel te laat reageerde om mails die ik van jullie heb ontvangen.

Kirsten Heijnen was altijd heel erg vriendelijk en heel duidelijk, tijdens elke gesprek met Kirsten werden al mijn vragen beantwoord. Het belangrijkste bij een dienst, is dat de klant van alles op de hoogte is en precies weet wat er gaat gebeuren en wat de volgende stappen zijn. Dit was bij mij zeker wel het geval!

Ik hoop dat dit bedrijf zal groeien en jullie allemaal een geweldige carriere zullen opbouwen.

JBLG is transparant, efficiënt en resultaatgericht, hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,

Bram Groen

Hoek van holland

De schade afhandeling die Kirsten voor mij geregeld heeft bij de tegen partij is naar mijn tevredenheid goed verlopen. Het heeft lang geduurd maar dat lag aan de tegen partij.

Ik zal u kantoor zeker aanbevelen bij anderen.

Vera en Andre Heidekamp

Ermelo

Wij hebben de hulp en medewerking van JBL&G als uiterst positief ervaren. Mevrouw Heijnen heeft ons op een zeer professionele wijze bijgestaan en we hebben continu alle informatie die we nodig hadden van haar verkregen.

Wij zijn dan ook beide van mening dat mevrouw Heijnen een dikke pluim verdient voor hetgeen zij in deze zaak voor ons heeft betekent.

Wij hopen natuurlijk niet dat we uw hulp ooit nogmaals nodig hebben maar mocht er een moment zijn in de toekomst waarop dit wel aan de orde zou zijn of dat wij u kunnen aanbevelen in onze kennissen kring dan zullen wij dat zeker doen!

Nogmaals hartelijk dank voor alles!

dhr. D. Lachmon

Den Haag

Het is inmiddels al een jaar geleden dat ik juridisch bureau letsel en gezondheid benaderde, nadat ik fietsend op een rotonde ben aangereden. Ik heb jurist K. Heijen als mijn zaak behartiger toegewezen gekregen.

Ik heb jurist K. Heijen als een voortreffelijke, vriendelijke en intelligente persoon ervaren. Ik ben inhoudelijk goed geïnformeerd per mail naar elke handeling, dat mevrouw K. Heijnen maakte naar de wederpartij.

Ik dank JBL&G voor hun voortreffelijke bijstaan en zal het zeker een andere doorverwijzen.

Berisha Groen

Tweede Exloërmond

Sinds kort is mijn letselschade kompleet uitbetaald. Verder was de onderzoek te lang geduurd. Ik snap het volkomen dat het niet aan mevr Heijnen lag. Mevr Heijnen deed haar werk prima.

Ze kwam tegen mij altijd vriendelijk over. Over uitleg waarom alles zo lang duurde. Hoe de gang van zaken waren. Ik heb op mevr Heijnen niks aan te merken . Ik heb met haar goede contacten gehad. Ben heel te vreden over haar . Om een score te oordelen geef ik haar een 9.

En mocht het ooit weer uitkomen dat ik een letselschade nodig ben , kom ik altijd bij u terug .
Goede uitleg goede medewerking..

Het was voor mij uitstekend.

Alexey Kantsedal

Assen

Ik ben tevreden hoe het allemaal is verlopen.
Kirsten Heijnen heeft goed zakelijk alles geregeld.

Erwin Dunnebier

Castricum

Vanuit jullie bureau en speciaal mijn contact met Kirsten Heijnen bleek een vasthoudendheid en correcte correspondentie aanwezig te blijven! Niet alleen na aanname van de zaak even kort.

Keurige informatievoorziening. Richting schadeafhandeling prima meedenken met gedachten/wensen vanuit ons, natuurlijk realistisch afgestemd. ook durf om te onderhandelen.

Als laatste het meest belangrijk ook de interesse hoe het met mijn zoon van tijd tot tijd ging!!
Hartelijke dank!

Wilma Huisman

Zwolle

Ik ben zeer tevreden over de snelheid en de kennis van dit bureau.
Mevrouw Heijnen heeft mij voortreffelijk en met veel succes geholpen. Zij heeft al mijn vragen zeer geduldig beantwoord en ervoor gezorgd dat alles perfect geregeld is.
Binnen zeer korte tijd was de aansprakelijkheid geregeld en was het eerste voorschot op mijn rekening bijgeschreven.
Dit bureau kan ik ten zeerste aanbevelen”

Selwyn Renard

Groningen

Ik ben heel erg dankbaar voor alle hulp die uw kantoor en specifiek Kirsten Heijnen heeft gegeven in deze zaak.
Voor mij was het de eerste keer dat ik in een dergelijke situatie zat en ik wist dus ook niet heel goed wat ik moest verwachten of wat mijn rechten waren.
Vanaf het eerste moment heb ik het contact met JBL&G als prettig ervaren.
Mevrouw Heijnen heeft mijn belangen goed behartigd en ik heb het hele proces daardoor als een stuk minder onprettig ervaren.
Ik ben heel blij dat ik destijds contact heb opgenomen. Na deze positieve ervaring zou ik iedereen in vergelijkbare situaties aanraden om contact op te nemen met een letselschade bureau en in het bijzonder met JBL&G.

Dhr Hamdaoui

Enschede

Ik ben zeer tevreden met jullie hulp.
Ik ben door kristen zeer goed geholpen en de communicatie tussen ons was goed.
Ik geef en dikke 10 voor jullie kantoor en natuurlijk ook voor mev Kirsten Heijenen.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.