Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Info: Schadeclaim indienen

25 juni 2013 Letselschade informatie

Info: Schadeclaim indienen

Als u letselschade door een auto ongeval heeft, maar de dader is onbekend dan kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer. Is de dader wel bekend dan kunt u een schadeclaim indienen bij de verzekeraar van de veroorzaker. Als het voertuig van de veroorzaker echter onverzekerd is of zelfs gestolen kunt u ook de schadeclaim indienen bij het Waarborgfonds Motorverkeer.

Vrijblijvend en gratis

Als u het contact-formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om samen te kijken wat u aan schade zou kunnen claimen. Het advies van JBL&G is geheel vrijblijvend en gratis.

Dader doorgereden na ongeval

Wilt u een schadeclaim indienen dan moet u wel aantonen dat de schade veroorzaakt is door een motorvoertuig, wat ook voor een snorfiets geldt, of erachter gekoppelde aanhanger of caravan. Maar ook dat u geprobeerd heeft om de aansprakelijke persoon van het voertuig te achterhalen. Door bijvoorbeeld buurtonderzoek of aangifte bij de politie.

Vergoeding

Om voor een vergoeding in aanmerking te komen en een schadeclaim te kunnen indienen moet u dat zo snel mogelijk gedaan hebben.

Schadeclaim indienen bij Waarborgfonds

De exacte voorwaarden waaronder u een schadeclaim kunt indienen is op de website van het Waarborgfonds Motorverkeer te vinden. De medewerkers van JBL&G kunnen u helpen om op een juiste manier een schadeclaim in te dienen.

Neemt u contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.