Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Info: Ontevreden over mijn letselschadezaak

3 juli 2013 Algemeen

Info: Ontevreden over mijn letselschadezaak

Second opinion bij letselschade

Heeft u het idee dat uw huidige advocaat zich niet genoeg inzet voor uw belangen?

Vaak gevraagd voor tweede advies

Wij worden vaak door slachtoffers van ongevallen gebeld met de vraag of wij eens onze mening zouden willen geven over de gang van zaken in een dossier van een slachtoffer van een ongeval. De slachtoffers denken dat de belangenbehartiger te weinig doet voor hen, en vaak verdenken zij zelfs de behandelend letselschade-specialist ervan, dat hij onder één hoedje werkt met de verzekeraar, hun tegenpartij.

Wat te doen  bij twijfel juiste letselschadejurist?

Als je dat werkelijk denkt als verkeersslachtoffer, of slachtoffer van een ongeval op het werk is er iets goed mis. In de eerste plaats is het dan blijkbaar al zo ver dat je niet aan je eigen belangenbehartiger vragen durft te stellen, zoals:

  • Waarom duurt het zo lang voordat mijn zaak afgewikkeld kan worden?
  • Waarom krijg ik nog steeds geen voorschot op mijn schade?
  • Waarom vindt de verzekeraar dat mijn klachten niet het gevolg zijn van het ongeval?
  • Waarom krijg ik niet mijn volledige schade uitgekeerd?

Vraag dan een second opinion aan!

Als u ook met zulke vragen rondloopt en u durft deze niet te stellen aan uw huidige letselschade advocaat of deze geeft geen bevredigend antwoord op uw vragen, dan is het tijd om uw dossier bij deze belangenbehartiger weg te halen en uw dossier eens te laten beoordelen door een andere (ervaren) belangenbehartiger.

Gratis

Wanneer u dat door ons kantoor laat doen, brengen wij u daarvoor geen kosten in rekening. Wij bestuderen uw dossier en zorgen dat de zaken weer worden opgepakt. Wij maken haast met het opvragen van uw medisch dossier, wij maken meestal binnen een week een gedetailleerde schadeberekening. Wanneer u dat wenst, kunnen wij voor u het dossier opvragen bij uw huidige belangenbehartiger.

Aanvullend voorschot

Met uw medisch dossier en met de schadeberekening kan de wederpartij er niet meer onderuit om u een aanvullend voorschot te betalen op uw schade.

Heeft u dus uw twijfels over uw huidige letselschadespecialist?

Neem vandaag nog contact op. Samen met u bekijken we dan of wij de zaak weer op de rails kunnen krijgen, zodat u snel uw letselschade vergoed kunt krijgen.

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.