Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Vanzelfsprekend schrijft ook de letselschade specialistische pers over zaken waar JBL&G bij betrokken is. Of het nu gaat om belangrijk nieuws of spraakmakende zaken. Hieronder is te lezen wat de letselschade specialistische pers publiceert over JBL&G.

Risk & Business: JBL&G groeit met komst mr. Eveline Mulder naar 50 medewerkers

Risk en Business

SchadeMagazine: Directiewisseling bij JBL&G

Schade Magazine

LetselschadeNews: Verslag van de lotgenotendag van de LOV op ons kantoor

LetselschadeNewsAssurantie Magazine: Letselschadebureau bedenkt oplossing voor graaiende fiscus

AMWEB Graaiende fiscus

Vereniging Jonge Personenschade Professionals

 Assurantie Magazine: Schadevergoeding voor vochtig huurhuis

‘Hondenbezitters moeten verplicht aansprakelijkheidsverzekering afsluiten’

Verzekeringen.com besteedt aandacht aan de verplichte aansprakelijkheidsverzekering voor hondeneigenaren, waar JBL&G voor pleit. In de praktijk komen we vaak in aanraking met schrijnende gevallen van letselschade door honden, waarbij de aansprakelijke partij niet verzekerd is. De schade is dan moeilijk te verhalen. JBL&G vindt het tijd worden dat de overheid ingrijpt en een aansprakelijkheidsverzekering voor hondenbezitters verplicht stelt.

Assurantie Magazine: Ziggo Dome betaalt smartengeld na val bij Hazesconcert

Assurantie Magazine interviewt JBL&G over de Ziggo Dome zaak, waarbij JBL&G de belangen behartigt van een vrouw die haar schouder brak na een val over de vloer. Ze publiceren een artikel over het verloop van de zaak, onder andere over het onderzoek dat Ziggo Dome uitvoerde naar de vloer. JBL&G weersprak dit onderzoek: er werd niet met bier maar met kraanwater getest en met rubberen en kunststof zolen, niet met leer. Bovendien werd het uitgevoerd door de leverancier van de vloeren zelf. Uiteindelijk claimt JBL&G succesvol 16.000 euro schadevergoeding voor cliënt

Letselschade Actua: Ziggo Dome betaalt smartengeld na val bij Hazesconcert

Een andere website van de letselschade specialistische pers, Letselschade Actua, schrijft over de zaak tussen JBL&G en Ziggo Dome. In het eerste artikel besteden ze aandacht aan de uitkering van de letselschadevergoeding aan onze cliënt. In het vervolgartikel, dat een dag later verschijnt en dat hieronder te vinden is, schrijven ze over de vijf nieuwe cliënten die zich bij JBL&G hebben gemeld met soortgelijke letselschade. JBL&G gaat ook voor hen proberen de schade te verhalen.

Letselschade Actua: Vijf nieuwe meldingen van valpartijen Ziggo Dome

Arbozone: Ziggo Dome moet schade valpartij vergoeden

Ook Arbozone schreef een artikel over de zaak waarin JBL&G de belangen behartigde van de vrouw die uitgleed over de spekgladde vloer in de Ziggo Dome en de concerthal zo ver kreeg voor het eerst een schadevergoeding uit te keren.

‘Verplicht WA-verzekering voor honden’

Independer schrijft een nieuwsbericht over de dringende vraag van JBL&G om een aansprakelijkheidsverzekering voor hondenbezitters verplicht te stellen. De vergelijkingssite voor verzekeraars plaatst een overzicht van de vergoedingen die een WA-verzekering biedt in het geval van letselschade door een hond en benadrukt het belang van het afsluiten van zo’n verzekering.

Over JBL&G

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht is opgericht met het doel om slachtoffers van letselschade bij te staan op een manier die tegemoet komt aan al hun behoeftes. Cliënten krijgen bij JBL&G een persoonlijk jurist toegewezen, die luistert naar hun verhaal, hen goed op de hoogte houdt van ontwikkelingen in de zaak en die alles op alles zal zetten om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te krijgen.

JBL&G wil geen geld verdienen over de rug van haar cliënten. Daarom werkt ze altijd gratis voor slachtoffers. Zelfs als het niet mogelijk blijkt om de rekening in te dienen bij de wederpartij.

Ook wil JBL&G bereikbaar zijn voor iedereen. De juristen werken door heel Nederland, zodat er voor iedere cliënt wel eentje dichtbij is.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.