Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Rechtsbijstandsverzekeraar na een ongeluk

Vaak nemen wij zaken over die in behandeling zijn bij een rechtsbijstandsverzekeraar als:

  • DAS rechtsbijstand
  • SUR
  • SRK
  • ARAG

Waarom stappen slachtoffers over van een rechtsbijstandsverzekeraar?

Veel gehoorde klachten zijn dat het letselschadeslachtoffer zelden iets hoort van zijn belangenbehartiger. Het is geen uitzondering, dat het slachtoffer slechts twee keer per jaar een berichtje ontvangt. De juristen van JBLG zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken!

Geen inzet van de rechtsbijstand medewerker

De slachtoffers hebben niet het idee dat de medewerker van de rechtsbijstand zich écht inzet voor hún zaak. Dat zou natuurlijk wel zo moeten zijn. Wanneer iemand een ongeluk is overkomen en hieraan letsel heeft overgehouden, dat er ook nog voor zorgt dat iemand financiele schade lijdt, wil het slachtoffer adequaat geholpen worden. Slachtoffers melden ons vaak wat zij belangrijk vinden:

  • Ik wil erkenning voor mijn leed
  • Ik wil excuus voor het ontstaan van het ongeval/medische fout
  • Ik wil dat mijn schade wordt vergoed

Onervaren medewerkers

Vaak gebruiken letselschadespecialisten een rechtsbijstandsverzekeraar als eerste opstapje in hun carrière. Wanneer zij een beetje ervaring hebben opgedaan, solliciteren zijn naar een volgende baan en komt uw dossier weer bij een andere belangenbehartiger terecht. Wij nemen zaken over waarin het geen uitzondering is, dat er vier verschillende behandelaars op één zaak hebben gezeten. Bij JBLG werken ervaren juristen, die op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken in de letselschadewereld. Zij dienen verplichte bijscholing op het gebied van letselschade te volgen. Zo zijn wij altijd een stapje voor op de tegenpartij.

Vertraging in uw letselschadezaak

U kunt zich voorstellen dat het voor veel vertraging van de letselschadezaak zorgt en ook voor frustratie wanneer het letselschadeslachtoffer keer op keer bemerkt dat hij opnieuw zijn verhaal moet doen omdat de behandelaar geen idee heeft waarom het draait. Het slachtoffer zit hier niet op te wachten nadat u een verkeersongeval met letselschade is overkomen.

Veel te veel zaken die in veel te korte tijd dienen te worden afgehandeld

Rechtsbijstandsverzekeraars willen winst maken, het zijn tenslotte verzekeraars. Daarom krijgen hun medewerkers soms wel vierhonderd zaken tegelijkertijd in behandeling. U begrijpt dat het dan wel heel erg moeilijk wordt om juist uw zaak goed te behandelen.

Zaak moet snel worden afgehandeld

Nu uw rechtsbijstandsverzekeraar het moet hebben van de premie zoals die door hun verzekerden worden betaald, wil hij het liefst niet dat uw zaak langer dan een jaar in behandeling blijft. Vaak wordt er dan ook geprobeerd om – samen met de tegenpartij – tot een akkoord te komen. Dat dat niet perse in het voordeel van het letselschadeslachtoffer is, moge duidelijk zijn.

Bent u ook ontevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

U kunt vandaag nog gratis overstappen naar JBLG!

Wij nemen uw zaak over omdat in tegenstelling tot veel rechtsbijstandsverzekeraars:

  • Onze juristen veel ervaring hebben
  • Onze juristen veel meer tijd aan uw zaak kunnen besteden
  • Onze juristen gespecialiseerd zijn in letselschade

Graag horen wij van u! Vul het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

JBLG kan uw zaak geheel gratis in behandeling nemen. Vandaag nog!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.