Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Ook ochtendkrant Trouw heeft gepubliceerd over Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. JBL&G werd benaderd om vanuit expertise te oordelen over de mogelijkheden in onderstaande zaak.

Vragen van Trouw over compensatie weduwe Tromp

Dagblad Trouw ging te rade bij Steffy Roos du Maine, directeur van JBL&G, over de zaak rondom huisarts Nico Tromp. Deze huisarts beroofde zichzelf in 2013 van het leven, nadat hij op non-actief was gesteld er een strafrechtelijk onderzoek naar hem werd gestart naar aanleiding van de euthanasie van een van zijn patiënten. Du Maine argumenteert dat zijn weduwe aanspraak kan maken op shockschade wanneer zij een trauma heeft opgelopen aan zijn overlijden. De hoop is echter wel dat de partijen dit via een schikking kunnen oplossen. Het openen van de zaak en het opnieuw behandelen van wat er allemaal gebeurd is, kan zeer pijnlijk zijn voor de betrokkenen.

 

Trouw over JBL&G.

Over JBL&G

Al meer dan vijftien jaar lang buigt JBL&G zich over zaken van letselschadeslachtoffers, die een vergoeding willen voor hun schade. Succesvol claimt ze deze vergoeding bij de aansprakelijke partij, te danken aan een combinatie van een hecht team van ervaren juristen, een snelle werkwijze en volharding en doorzettingsvermogen. Steeds meer cliënten weten het bureau te vinden en zijn lovend over de persoonlijke aandacht die zij krijgen. Ondanks dat het bedrijf steeds groter wordt, weet JBL&G altijd de belangen van haar cliënten voorop te stellen. Daarom krijgt de cliënt altijd één jurist toegewezen (in plaats van telkens wisselende behandelaars). We hebben kantoren door het hele land, maar gaan ook graag op huisbezoek als dat beter uitkomt voor de cliënt.

Het laten behandelen van een dossier bij Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht is altijd gratis voor cliënten. Dit is omdat onze juristen hun uren kunnen declareren bij de wederpartij. Zo wordt het voor slachtoffers van letselschade nog laagdrempeliger om hun schade te claimen en te krijgen waar zij recht op hebben: een compensatie van de kosten die zij maken naar aanleiding van een ongeval.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.