Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Hart van Nederland, het nieuws- en actualiteitenprogramma van de zender SBS6, besteedde al enkele malen aandacht aan Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Over een zaak waarin een politiehond door het lint ging en een waarin buschauffeur werd neergestoken door een passagier.

Gebeten door politiehond

We zochten samen met onze cliënt de pers op, nadat hij was gebeten door een politiehond. De hond hield onze cliënt in een houdgreep en liet niet meer los, waardoor de onderarm en pols compleet verwoest zijn. Wat begon als een gezellig bezoek door de Feyenoordfan uit Amsterdam aan Rotterdam nadat Feyenoord de beker had gewonnen, eindigde in een nachtmerrie. Onder andere Hart van Nederland besteedde aandacht aan de zaak.

Hart van Nederland hondenbeet politie (Small)

Hart van Nederland

Buschauffeur wordt neergestoken tijdens werk

Onze cliënt wordt tijdens zijn werk als buschauffeur gestoken door een meisje. Er vinden steeds vaker gewelddadige incidenten plaats in de bussen van RET, maar er wordt niets ter preventie gedaan. Daarom besluit onze cliënt bij zijn werkgever aan te kloppen voor een schadevergoeding. Hart van Nederland interviewt onze cliënt.

Hart van Nederland

Over JBL&G

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht werd in 2010 opgericht door Yvonne Hooijenga, die daarvoor lange tijd bij een groot advocatenkantoor in dienst was. Ze maakte deze overstap omdat ze enkel voor het slachtoffer wilde werken. Inmiddels werken ruim 50 betrokken en ervaren juristen dagelijks bij JBL&G om te zorgen dat slachtoffers van letselschade krijgen waar zij recht op hebben. Dankzij de persoonlijke benadering, daadkrachtige aanpak en succesvolle uitkomst weten steeds meer slachtoffers JBL&G te vinden.

Wist u trouwens dat het inschakelen van JBL&G voor slachtoffers kosteloos is? En dat altijd zal blijven ook? Hierdoor worden letselschadeslachtoffers niet op extra kosten gejaagd terwijl ze al in zo’n zware tijd zitten.

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.