Gebeten door politiehond

We zochten samen met onze cliënt de pers op, nadat hij was gebeten door een politiehond. De hond hield onze cliënt in een houdgreep en liet niet meer los, waardoor de onderarm en pols compleet verwoest zijn. Wat begon als een gezellig bezoek door de Feyenoordfan uit Amsterdam aan Rotterdam nadat Feyenoord de beker had gewonnen, eindigde in een nachtmerrie. Onder andere Hart van Nederland besteedde aandacht aan de zaak.

Hart van Nederland hondenbeet politie (Small)

Hart van Nederland

Buschauffeur wordt neergestoken tijdens werk

Onze cliënt wordt tijdens zijn werk als buschauffeur gestoken door een meisje. Er vinden steeds vaker gewelddadige incidenten plaats in de bussen van RET, maar er wordt niets ter preventie gedaan. Daarom besluit onze cliënt bij zijn werkgever aan te kloppen voor een schadevergoeding. Hart van Nederland interviewt onze cliënt.

Hart van Nederland

Gratis

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Daadkrachtig

Daadkrachtig

Wij staan bekend om onze daadkrachtige aanpak. Onze juristen zetten alles op alles om uw schade vergoed te krijgen.

Ervaring

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.