Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

JBL&G komt regelmatig in het landelijke en regionale pers vanwege de (soms spraakmakende) zaken die wij behandelen. Op deze pagina een overzicht van de nieuwsartikelen over zaken van JBL&G in de regionale pers.

DUIC: Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan doorrijder ongeluk Marnixlaan

Een cliënt van JBL&G is aangereden in Amsterdam, maar de dader is na het ongeval doorgereden. Daarom zetten we alles op alles om getuigen te vinden, zoals een optreden bij Opsporing Verzocht en een persbericht.

DUIC

RTV Rijnmond: RET-chauffeur eist compensatie na gewelddadige overval

Een cliënt van JBL&G raakt gewond wanneer hij als buschauffeur wordt gestoken tijdens een overval. Hij schakelt ons in om een schadevergoeding te vorderen bij zijn werkgever. Deze erkent vooralsnog niet, wat voor JBL&G onacceptabel is. Deze overval is immers geen opzichzelfstaand incident, wat betekent dat er veiligheidsmaatregelen hadden moeten worden genomen.

RTV Rijnmond

 

Omroep West: Woningcorporatie betaalt schadevergoeding voor gezondheidsklachten

AT5: Ziggo Dome betaalt forse vergoeding na glijpartij bij Holland zingt Hazes

AT5 schrijft over de zaak Ziggo Dome. Een mevrouw valt op de gladde vloer en loopt flinke letselschade op. Wij vorderen namens de vrouw een schadevergoeding.

RTV Noord: Student claimt letselschade na beving in stad

De 20 jarige student Jelmer heeft als gevolg van de aardbeving op 30 september 2014 een stuk balkon op zijn hoofd gekregen. Hij is hiermee het eerste letselschadeslachtoffer als gevolg van de aardbevingen veroorzaakt door boringen van de NAM. De student verhaalt met behulp van de juristen van JBL&G zijn schade op de NAM dan wel op zijn verhuurder, wanneer er sprake mocht zijn van achterstallig onderhoud.

De Gelderlander: Ziggo Dome moet schade valpartij vergoeden

Ook de Gelderlander schrijft over deze zaak. Zij passen hoor en wederhoor toe, nu Ziggo Dome inmiddels een reactie op de zaak heeft gegeven.

RTV Noord Holland: Ziggo Dome moet schade valpartij vergoeden

RTV-NH schrijft over het ongeval in de Ziggo Dome. Een vrouw loopt een schouderfractuur op tijdens het concert Holland zing Hazes. Uiteindelijk krijgt ze, door de juridische hulp van JBL&G, een letselschadevergoeding.

Oog: Hersenschudding en concentratieproblemen na aardbeving

Jelmer Potkamp heeft nadat er na de aardbeving van 30 september 2014 in Groningen stukken beton uit de voegrand van zijn wonen op zijn hoofd vallen, een hersenschudding, vermoeidheid, aandachts- en concentratieproblemen. De student legt daarom een letselschadeclaim neer bij de NAM en zijn huisbaas. De aardbeving was die dag in vrijwel de hele stad en ten noorden daarvan goed te voelen.

De Limburger: Ziggo Dome moet schade valpartij vergoeden

Ook De Limburger schrijft over de zaak waarin JBL&G Ziggo Dome zo ver weet te krijgen om voor het eerst tegemoet te komen aan een schadeclaim. Het slachtoffer gleed uit op de gladde vloer van de concerthal en hield hier blijvende schade aan over.

PZC: Ziggo Dome moet schade valpartij vergoeden

PZC is een van de vele regionale pers media die berichten over de zaak waarin JBL&G de belangen behartigt van een vrouw die uitgleed over de gladde vloer van de Ziggo Dome. Na twee jaar procederen weet JBL&G een schadevergoeding van 16.000 euro te bemachtigen voor het slachtoffer.

Gezinsbode: eerste claim na letsel bij aardbeving

Ook in de Gezinsbode werd JBL&G genoemd. De student uit Groningen claimt letselschade als eerste slachtoffer van de bevingen in Groningen, veroorzaakt door gasboringen door de NAM. Het slachtoffer liep een hersenschudding op omdat los latende stukken beton vanaf het balkon op zijn hoofd zijn gevallen. Het letselschadeslachtoffer ondervindt nog steeds hinder van het letsel.

JBLG neemt deel aan Mini’s 4 Kids Rally

Het dak van onze Mini kon eraf! JBL&G heeft met veel plezier meegewerkt aan het bezorgen van een prachtige dag aan chronisch zieke kinderen. Dankzij het prachtige weer kon het dak van de Cabrio en zaten de kinderen heerlijk in de frisse lucht.  De uitgestippelde route was voor onze juristen nog knap lastig, maar ach, zij hebben weer andere kwaliteiten 🙂

Over JBL&G

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht is een letselschadekantoor dat zich onderscheidt door:

  • Een persoonlijke benadering van haar cliënten;
  • Werkt door heel Nederland
  • Al meer dan 15 jaar ervaring in het veld;
  • Altijd de hoogste schadevergoeding voor haar cliënten;
  • Kosteloos juridische bijstand voor letselschadeslachtoffers.

Juridische hulp nodig bij letselschade? Vertel ons uw verhaal en wij nemen vandaag nog contact met u op.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.