Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Ook Spits plaatst berichten over JBL&G als er zaken zijn die spraakmakend zijn om over te lezen. Bijvoorbeeld wanneer de wederpartij een bekende naam is. Op deze pagina leest u over welke zaken van JBL&G Spits publiceerde.

Spits: Vrouw krijgt 16.000 euro na val in Ziggo Dome

De Spits besteedt aandacht aan de zaak waarin JBL&G het opneemt tegen Ziggo Dome en de concerthal voor het eerst een schadevergoeding uitkeert. Tijdens een concert van Holland zingt Hazes glijdt onze client uit over de veel te gladde vloer, die nat is geworden door gemorst bier. Zij breekt haar schouder, raakt vier maanden arbeidsongeschikt, mist een vakantie met het gezin en houdt er blijvende pijn in haar rechterarm aan over. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden. Het was namelijk niet de eerste keer dat iemand uitgleed over de vloer en het was zelfs bij de EHBO ter plaatse bekend dat de dankzij de vloer verschillende bezoekers nare verwondingen opliepen. De schadeclaim van de vrouw was dan ook zeker niet de eerste. JBL&G stelt Ziggo Dome aansprakelijk, omdat zo’n vloer volgens ons niet zomaar glad mag worden. In de eerste instantie gaat Ziggo Dome niet akkoord. Er wordt een onderzoek uitgevoerd, maar de instantie die dit doet blijkt de leverancier van de vloer te zijn. Twee jaar en oneindig veel juridische argumenten verder, wordt er een schadevergoeding aan onze cliënt uitgekeerd. Zij ontvangt een vergoeding van 16.000 euro. Daarvan is 6000 euro bedoeld ter vergoeding van medische kosten, huishoudelijke hulp en gemiste inkomsten omdat zij een tijd niet kon werken. De andere 10.000 euro is ter vergoeding van de immateriële schade en kan tot smartengeld gerekend worden.

Over JBL&G

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht is opgericht door Yvonne Hooijenga. Na jarenlange werkzaamheden als letselschadejuriste voor een groot advocatenkantoor, besloot ze dat ze meer wilde doen voor de slachtoffers dan enkel het verhalen van hun schade. Daarom is ze haar eigen letselschadekantoor begonnen. JBL&G is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende kantoren van Nederland.

De filosofie van JBL&G in het kort:

  • JBL&G is onafhankelijk, betrouwbaar en persoonlijk
  • Wij zijn werkzaam in het hele land
  • Onze hulp is altijd kosteloos voor het slachtoffer
  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van letselschade

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht kenmerkt zich door een unieke, persoonlijke benadering van haar cliënten. Cliënten zijn nooit een nummer. JBL&G luistert naar hen en begrijpt dat hen serieus nemen en de slachtoffers van letselschade hun verhaal te laten doen, minstens even belangrijk is als het is het verhalen van hun schade. Waarna zij zich natuurlijk volledig inzet om voor haar cliënten de hoogst mogelijke schadevergoeding binnen te halen.

Het is belangrijk voor JBL&G om alle slachtoffers van letselschade te kunnen helpen. Ook wanneer zij geen dikke portemonnee hebben. Het oplopen van letselschade is al erg genoeg, dan wil je niet ook nog eens geconfronteerd te worden met een hoge rekening. Daarom garandeert JBL&G dat haar juridische bijstand altijd gratis is voor het slachtoffer.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.