Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

mr. Nicole Dijkshoorn

Letselschadejurist

Nicole Dijkshoorn

mr. Nicole Dijkshoorn

Letselschadejurist

Over Nicole

Nicole Dijkshoorn heeft privaatrecht gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Tijdens haar studie is de affiniteit met het (medisch) aansprakelijkheidsrecht ontstaan, waarop ze besloot zich daar verder in te verdiepen. Ze is gemotiveerd slachtoffers bij te staan in de vaak ingewikkelde procedure, om het op deze manier voor het slachtoffer zo duidelijk en transparant mogelijk te maken.

Opleidingen en cursussen

Master Rechtsgeleerdheid

 • Universiteit van Amsterdam

Bachelor Rechtsgeleerdheid

 • Vrije Universiteit Amsterdam

Aanvullende cursussen

 • Masterclass Bedrijfskundigen in de letselschade – Rogert Mulder (Wibbens)
 • Masterclass De Afwikkelingsfase door mr. Eveline Mulder –  JBL&G Academy
 • Workshop Feedback (Margriet Weehuizen)
 • Helder rapporteren (Taalcentrum-VU)
 • Medisch dossier-Medisch advies (VJPP)
 • Masterclass Overlijdensschade door Joey de Lange, rekenkundige – JBL&G Academy
 • Smartengeld en affectieschade – prof. S.D. Lindenbergh
 • Deelgeschilprocedure in letselschadezaken – Aurélie van Dijk (Beer Advocaten / SDU)
 • Civielrechtelijke beoordeling van whiplashletsel – mr. Arvin Kolder (Rijksuniversiteit Groningen / PUNT Advocaten)
 • De juridische afwikkeling van luchtvaartongevallen – mr. Veeru Mewa (Beer Advocaten)
 • Harvard Onderhandelen in de Letselschade– Maarten Bakker (ADR Instituut)
 • Fraude in de letselschadebranche – mr. Jasper Keizer en Rijk Verweij
 • Bedrijfskunde bij letsel en AOV schade – Athenos
 • Herstelcoaching – Francie Peters (DeBureaus)
 • Schadeberekening letselschade: Verlies van Arbeidsvermogen – Erik-Jan Bakker (Het Rekenbureau)
 • Zorgschade: een andere wijze van vaststelling? – dr. Rianka Rijnhout (Universiteit Utrecht)
 • Letselschadeslachtoffers & Bijstand – mr. Anouk Oude Hergelink
 • Arbeidskundig advies, Sociale zekerheid en Herstelgerichte dienstverlening – Bianca Jagt en Arjan Dokter (Wibbens Arbeidsdeskundig Advies)
 • De aanloop naar en de gevolgen van het ‘Hangmat-arrest’ – mr. Arvin Kolder

Referenties

Yasmina Akouaouach

Amsterdam

Naar mijn mening was alles gewoon een 10/10, de eerste persoon die mij belde nadat ik via de chat sprak nam mij serieus, want ja mensen lachen als ze horen dat ik een doos op mijn hoofd kreeg, maar dat was bij jullie niet het geval.

Ik kreeg mevrouw Dijkshoorn aangewezen, hartstikke aardige en geduldige dame, ze was betrouwbaar en heel duidelijke naar mij toe.

Geen enkel moment had ik het gevoel dat het niet goed zou komen.

Mijn zaak was serieus genomen en uiteindelijk serieus behandeld.

Mocht er in de toekomst iets zijn, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal ik altijd terug komen bij jullie.

Nogmaals vele dank voor al het harde werk.

Isabelle van Lanschot

Amsterdam

Ik ben heel erg tevreden over hoe mijn letselschadezaak is afgewikkeld. Ik ben geholpen door Nicole Dijkshoorn en ik ben haar erg dankbaar. Iedereen die zo iets naars meemaakt zou op deze manier geholpen moeten worden. Door deze goede juridische hulp heb ik gelukkig geen/weinig tijd hoeven besteden aan deze zaak.

Sarah Arts

Berg en Dal

Ik ben onwijs tevreden over de service die jullie hebben geleverd!

Nicole was ontzettend begripvol en duidelijk in wat ze van mij nodig had en meelevend in de situatie.

Ze heeft alles wat mogelijk was tot meer dan ik ooit had kunnen verwachten voor mij er uit gehaald en alles heel goed uitgelegd in wat de consequenties zouden zijn bij de verschillende afrondprocedures.

Ik heb jullie al bij verschillende mensen aangeraden die met juridische vragen en dingen zaten.

Hector van Heck

Lith

Ik kan eigenlijk kort en krachtig zijn over hoe ik bij ben gestaan tijdens mijn letselschadezaak.

Nicole Dijkshoorn heeft me uitstekend geholpen, de persoonlijke aandacht heb ik zeer op prijs gesteld.

Ze bleef zeer professioneel en tegelijkertijd was er toch dat persoonlijke contact zodat ik me nooit een nummertje heb gevoeld.

Natuurlijk ga ik er van uit dat ik nooit meer in een soortgelijke situatie terecht zal komen, mocht dit wel het geval zijn zal ik zeker terug komen bij JBL&G en u ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en bekenden.

Mevrouw Tiemeijer

Voorschoten

Mijn letselschadezaak met smartengeld is uitermate goed behandelt en opgelost. de goede en hoge inzet van mevr. Nicole Dijkshoorn heb ik als enorm goed ervaren.

Jullie zijn top met een heel goed topteam

ik zou jullie sowieso aanbevelen bij andere personen die met een letselschadezaak te maken krijgen

Ga zo door JBL&G is fantastisch in zijn werk even als de advocaten/juristen e.a.

De heer Friperson

Amsterdam

Nicole Dijkshoorn is een echte professional. Zij heeft mij dan ook echt uitstekend geholpen met alles. Ik denk dat ik met de beste letsel expert te maken heb gehad.

Jeroen Ligthart 

Eindhoven 

Ik ben erg tevreden met hoe Nicole Dijkshoorn mij heeft bijgestaan tijdens de afwikkeling van deze zaak. De communicatie verliep buitengewoon professioneel.

Verder was het erg fijn dat ik nooit lang hoefde te wachten op een reactie. Aan het einde van het proces liet de slotbetaling door de verzekeraar erg lang op zich wachten. Op dat moment heeft Nicole Dijkshoorn hier achteraan gezeten om te zorgen dat dit alsnog vlot zou gebeuren, hetgeen ik erg op prijs stelde. 

Hartelijk bedankt voor alle hulp van JBL&G, 

 

Tedo Lemstra 

Puttershoek

Dank voor uw e-mail bericht, waarin u vraagt mijn mening over de begeleiding van JBL&G te geven bij het afhandelen van mijn schade. 

Uw vraag typeert de werkwijze van uw organisatie. Geen ‘invuldocument’ met standaardvragen, maar een persoonlijke notitie wenst u te ontvangen. 

Dat is precies hoe ik de begeleiding en afwikkeling van mevrouw Nicole Dijkshoorn heb mogen ervaren; Vriendelijk, Persoonlijk, Zakelijk, Kennis van Zaken en zeer Proactief. 

Steeds werd er vrijwel terstond op vragen (meestal via e-mail) gereageerd en altijd waren die reacties accuraat, ter zake doende en voor een (1) uitleg vatbaar. 

Nicole verdient voor de hulp aan mij alle lof en ik ben haar zeer dankbaar voor de inzet. Gelukkig is alles goed afgelopen en mochten we het dossier archiveren. 

Vanzelfsprekend mag u mijn naam als referent op uw website gebruiken. 

Wat betreft uw ‘verbetervraag’: Ga zo door en ik neem aan dat u met elkaar ook ervaringen deelt en zo allemaal ‘beter’ wordt. 

Ik wens u en het JBL&G Team alle Goeds. 

 

 

Amarens Algra

Sint Pancras 

Ik neem hier graag aan deel daar ik zeer tevreden ben over de handelingswijze van Nicole. Ze is uiterst vasthoudend. Professioneel in contact met mij over de verzekeraar. Het antwoord van de tegenpartij bleef een jaar lang uit. Daarover uitte ik mijn ongenoegen, hierin is Nicole zeer communicatief vaardig. Ze erkende mijn gevoel en bleef hierbij professioneel tegenover de tegenpartij. Ze legt alles duidelijk uit en is snel met het reageren op mijn vragen. Ik heb ontzettend veel steun ervaren en zonder Nicole had ik het allang opgegeven en alles voor eigen kosten genomen. 

Mijn intakegesprek was duidelijk, effectief en informatief en dit heb ik als prettig ervaren. De meneer van de intake stelde mij gerust en gaf aan dat ze mij konden helpen. Erg fijn! Al met al alleen maar goede ervaringen. Nogmaals hartelijk dank. 

 

 

A.E.J. (André) Potter

Almere

Zeer tevreden over JBL&G en in het bijzonder over wat Nicole Dijkshoorn.

Wat mij betreft is een mooie bos bloemen wel de minste blijk van waardering wat ze voor me heeft gedaan.

Leander Elfrink

Krimpen aan de Lek

Ten eerste wil ik kwijt dat ik zeer (!) goed geholpen, en bijgestaan ben, door mevr. Dijkshoorn.

Alles is zeer snel geregeld, afspraken werden nagekomen, ik ben netjes behandeld en als ik moest wachten , kwam dat door verzekeringskwesties, of door de tegenpartij. Ik werd altijd goed geïnformeerd en up-to-date gehouden met alles wat er speelde. Zelfs na eenverstreken tijd van 4+maanden. Ik zou jullie bedrijf zeker aanraden aan anderen.

Ed Vonk

Delft

Hierbij mijn ervaring.

Hoewel ik zelf redelijk juridisch ben onderlegd, zat ik toch met mijn handen in het haar toen ik als fietser het slachtoffer werd van een aanrijding met een vrachtwagen.  Na de aanrijding kon ik niet meer op mijn benen staan, dus vertrouwde ik volledig op de zes agenten die kwamen aangesneld, het verkeer regelde en getuigenverklaringen opnamen. Wat een service dacht ik, voordat ik naar het ziekenhuis werd afgevoerd.

De volgende dag, de politie gebeld met de vraag of ik een kopie van het proces-verbaal kon krijgen, Teleurstelling, dat krijg je al slachtoffer niet, dat moet je via derde (Stichting Proces Verbaal) opvragen, wat geld kost. Terwijl ik op Internet zocht hoe een claim in te dienen, zag ik de WEB-site van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Dat leek me een goed begin en ik heb contact opgenomen met het bureau. Daarna liep eigenlijk alles op een rolletje, de procedure werd zeer duidelijk uitgelegd, dat het mij als fietser geen geld zou kosten werd onderstreept, het proces-verbaal werd gratis voor mij opgevraagd, kortom gewoon zeer goede ondersteuning. Ikzelf hoefde niet veel te doen, alleen zorgen dat de kosten die ik had gemaakt konden worden verantwoord. Nieuwe getuigen die mij later opbelde omdat ze mij kende werden aan het dossier toegevoegd waardoor mijn claim uiteindelijk werd gehonoreerd. Dat er spraken was van smartengeld werd ook door het bureau aangegeven en voor mij geregeld.

Het contact met de juriste (Nicole Dijkshoorn) was prettig en professioneel. Niets dan lof voor haar.

Ik kan zeker het bureau aanbevelen mocht u in een letselschadezaak verwikkeld raken.

Marjon M.

Kudelstaart

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn letselschadezaak. Mevrouw Dijkshoorn heeft mij van te voren goed en duidelijk geïnformeeerd over de gang van zaken.

We hebben steeds snel gereageerd,zowel mevrouw Dijkshoorn en ikzelf op wederzijdse e-mails . Ook heeft zij goed de tegenpartij relmatig gebeld bij uitblijven van een reactie.

Wat betreft de afhandeling van mijn schadezaak  heeft mevrouw Dijkshoorn ook goed afgehandeld. Dus nogmaals was ik zeer content met het kantoor JB&G en uiteraard mevrouw Dijkshoorn.

Zelf had ik hier nooit uitgekomen.

 

 

Corrinne Fafiani – van der Stap

Nunspeet

Ik ben zeer tevreden over hoe de zaak behandeld is echt ongelooflijk hoe jullie met slachtoffers mee denken .

Ik ben jullie maar zeker Nicole Dijkshoorn zeer dankbaar voor wat zij voor me heeft gedaan.

Ik zal jullie ook zeker aanbevelen als iemand in mijn omgeving iets heeft.

Vladimir Vadlejch

Amersfoort

Afgelopen januari was ik op mijn fiets aangereden door een auto. Schuld van de bestuurder was duidelijk, en ze had daar ook niet moeilijk over gedaan.

Aangezien dat Nederlands mijn derde taal is, was ik niet echt in staat om zich te verdiepen in alle noodzakelijke juridische documenten. Daarom had ik hulp gezocht bij JBL&G.

Mijn ervaring met de juriste Nicole Dijkshoorn was heel goed. Ze had alles voor me duidelijk uitgelegd, en de zaak snel en goed afgerond.

Ik zal zeker in de toekomst weer hulp van JBL&G gebruiken, maar hopelijk word het niet nodig.

Mevr. W. Muijen-Lindeman

Zoetermeer

We zijn zeer goed geholpen door JBLG. Wij zijn zeer tevreden, we werden goed op de hoogte gehouden.
De jurist heeft deze zaak geleid, uitstekend !!!
Toen mijn eigen jurist met zwangerschapsverlof ging heeft mevr. N. Dijkshoorn het laatste stukje vd zaak overgenomen.
Ook dit naar alle tevredenheid.

Meneer Houben

Nuth

Meneer Houben kwam als cliënt bij JBL&G terecht als gevolg van een hondenbeet.
In bovenstaand filmpje vertelt hij over zijn ervaring met de jurist – Nicole Dijkshoorn – van JBL&G.

Maarten

Almere

Ik ben onwijs goed geholpen door JBL&G.
Vanaf het eerste telefoongesprek heb ik contact gehad met dezelfde contactpersoon (Nicole) waar ik met al mijn vragen en zorgen terecht kon.
Na een korte inleiding en inschrijving startte het proces. Een proces wat aardig lastig bleek omdat de wederpartij niet van zich liet horen.
Ik heb diep respect voor de moeite die door jullie genomen is om dat contact toch tot stand te krijgen.
Het traject is uiteindelijk zonder uitgebreid traject op pragmatische wijze afgehandeld en is de schade die is geleden aan mijn kant vergoed.
Ik raad jullie dan ook zo nu en dan van harte aan. Duizend maal dank.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.