Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

mr. Eveline Mulder

Letselschadejurist | Teamleider

Eveline Mulder

mr. Eveline Mulder

Letselschadejurist | Teamleider

Over Eveline

Eveline Mulder heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het behalen van haar masterdiploma Privaatrecht in 2009 is zij jarenlang werkzaam geweest als letselschadejurist bij een grote verzekeraar, hier kwam zij op voor de belangen van het slachtoffer. Eveline heeft ruime ervaring in de behandeling van verkeersongevallen, werkgeversaansprakelijkheid, onrechtmatige daad, medische kunstfouten en aansprakelijk voor dieren. Nadat Eveline ook enige tijd werkzaam is geweest aan de verzekeraarszijde, weet zij zeker dat haar hart ligt bij het behartigen van de belangen van het slachtoffer. Elke zaak is anders en ieder persoon is anders. Het is Eveline’s doel haar cliënt in de lastige periode na een ongeval zo goed mogelijk bij te staan, zodat het slachtoffer zich vooral op het herstel kan richten. Eveline vindt het belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten en heeft een deskundige en heldere werkwijze. Dit past precies bij de werkwijze van JBL&G.

Opleidingen en cursussen

Master Rechtsgeleerdheid

 • Vrije Universiteit Amsterdam

Bachelor Rechtsgeleerdheid

 • Vrije Universiteit Amsterdam

Aanvullende cursussen

 • Letselschaderekenen 6:107 BW – Laumen Expertise
 • Training de effectieve teamleider – IMK Opleidingen
 • Complexe situaties in de schaderegeling door mr. M. Peters
 • M&S Brancheopleiding Personenschade – NIBE SVV
 • Onderhandelingsvaardigheden – Vergouwen Overduin
 • Helder rapporteren (Taalcentrum-VU)
 • Masterclass Overlijdensschade door Joey de Lange, rekenkundige – JBL&G Academy
 • Onderzoeks- en Sociale vaardigheden (Bleeker Training en Advies)
 • Non-Verbale Communicatie – Reset Partner
 • Ethiek (Euroforum)
 • Workshop Feedback (Marriet Weehuizen)

Referenties

Bennie Arendsen

Almelo

Fantastisch zoals ik ben geholpen bij het afwikkelen van de schade die ik heb ondervonden na het ongeval dat mij is overkomen. Het was professioneel maar wel heel vriendelijk. JBL&G, en speciaal mevrouw Eveline Mulder, hartelijk dank daarvoor.

Natuurlijk hoop ik jullie niet zo snel weer nodig te hebben maar ik kan (en zal) jullie zeker bij iedereen aanbevelen die na een ongeval juridische ondersteuning kan gebruiken.

Mevrouw H.Gijsberts

Didam

Ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder goed geholpen ben. Werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken, alles was duidelijk. Ben bijzonder dankbaar voor wat jullie gedaan hebben voor mij.

De heer Jansen

Uden

Mijn vrouw heeft mij gevraagd hier op te reageren. Inmiddels is de zaak afgewikkeld en zijn de afspraken nagekomen. 

Mevrouw Eveline Mulder van uw kantoor heeft waargemaakt wat uw kantoor nastreeft, ze bleef te allen tijde op de achtergrond maar telkenmale op precies het juiste moment hoorden wij haar reacties en/of juridische advies. Ook inhoudelijke vragen onzerzijds werden op de juiste wijze verwerkt en inclusief een duidelijke toelichting aan ons teruggekoppeld. 

Ook het gevoel van “samenwerking” was wat ons betreft derhalve uitstekend, ze wist prima te verwoorden waarover het ging, luisterde, anticipeerde erop en heeft de aan haar toevertrouwde zaak op een buitengewoon voortreffelijke wijze  afgewikkeld. 

Wij zijn er van overtuigd geraakt dat u met Eveline een uitstekende advocate aan boord heeft die haar cliënten op een zeer empathische en professionele wijze tegemoet treedt. 

 

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.