Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

mr. Maarten Klok

Letselschadejurist / Jurist Intake

Maarten Klok

mr. Maarten Klok

Letselschadejurist / Jurist Intake

Over Maarten

Maarten heeft rechten in Groningen en Maastricht gestudeerd.  In die laatste stad volgde hij een strafrechtelijke master met als motivatie dat hij later graag zwakkere partijen juridisch zou willen bijstaan. Ook in het letselschaderecht kan dat. Omdat in de werkzaamheden als letselschadejurist een belangrijke rol is weggelegd voor de begeleiding van een slachtoffer, is hij graag werkzaam in dit rechtsgebied. Het feit dat JBL&G enkel slachtoffers bijstaat – en dat kosteloos doet – spreekt hem erg aan. Met veel enthousiasme stelt hij graag de belangen van de letselschadeslachtoffers voorop.

Opleidingen en cursussen

Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging

 • Universiteit Maastricht

Bachelor Rechtsgeleerdheid

 • Rijksuniversiteit Groningen

Opleiding Personenschade Licht Letsel – NIBE SVV

Personenschaderegeling

 • Schadebehandeling
 • Medische aspecten
 • Schade bij licht letsel

Aanvullende cursussen

 • Masterclass Contante waardeberekeningen – JBL&G Academy
 • Masterclass Bijstand en Schuldsanering – JBL&G Academy
 • Masterclass Het huisbezoek – JBL&G Academy
 • Masterclass Het afwikkelingstraject – JBL&G Academy
 • Masterclass Causaliteit – JBL&G Academy
 • Letselschaderekenen 6:107 BW – Laumen Expertise
 • Masterclass Immateriële schade – JBL&G Academy
 • Masterclass Bedrijfskundigen in de letselschade – Rogert Mulder (Wibbens)
 • Masterclass Materiële schade – JBL&G Academy
 • Masterclass Aansprakelijkheid bij een onrechtmatige daad – JBL&G Academy
 • Masterclass Aansprakelijkheid bij ongevallen met dieren – JBL&G Academy
 • Masterclass Aansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen – JBL&G Academy
 • Masterclass De Afwikkelingsfase door mr. Eveline Mulder –  JBL&G Academy
 • Masterclass Aansprakelijkheid bij verkeersongevallen – JBL&G Academy

Referenties

Lisse Zondag

Nijmegen

Ik ben door dhr. Klok ontzettend fijn en professioneel geholpen van het begin tot einde. Ik kreeg veel informatie in begrijpbare taal en bij contact had dhr. ook altijd de tijd. Indien ik niet te bereiken was, kreeg ik een email of voicemail. Ik kon met vragen altijd terecht en werd continu op de hoogte gehouden van de zaak. Zeer positieve ervaring, zeker omdat je die rompslomp van een schade- afwikkeling niet wilt hebben na een ongeval.

Luuk Kraassenberg en Mandy de Jager

Gemert

Wij zijn zeer positief over de gang van zaken. De heer Klok heeft zich erg professioneel opgesteld en zijn ervaring en het bureau hebben ons goed geholpen. De tegenpartij wou eerst niet echt mee werken maar door het feit dat heer Klok er boven op zat is de zaak toch nog redelijk snel tot een goed eind gekomen. Wij zouden JBL&G zeker aanraden bij familie en vrienden!

Oussama Uzziel Bouyaara

Utrecht

Hoe jullie mensen in het verleden hebben geholpen was voor mij ook enorm geruststellend en de reden contact op te nemen met jullie dus ik begrijp het belang hiervan.
Nogmaals bedankt voor de hulp en ik wens jullie hele team een hele goede en veilige oud en nieuw.

D.K. de Vries en familie

Leeuwarden

Wij zijn door een vervelende ervaring in aanraking gekomen met JBL&G en zijn daar met juridische hulp bijgestaan door Maarten Klok. Wij hebben het contact als zeer prettig en kundig ervaren. Duidelijke terugkoppeling en adviezen met voor ons een tevreden afsluiting van onze zaak.

Mevrouw A. Aallouch

Amsterdam

Ik had een ingewikkelde zaak waarin ik aangereden ben door een auto. Zelf reed ik met mijn scooter deels over de stoep heen en zij kwam vanuit een uitrit met drempel. Ik reed over diezelfde uitrit heen en de automobilist had mij geraakt. Ik had een vriendin erbij gehaald die had aangegeven dat ik mijn rechten moest uitzoeken hierin. Zo kwam ik bij jullie terecht en werd ik vanaf dag één bijgestaan door Maarten Klok.

Wat een lieve man! Hij had volle aandacht voor mijn verhaal en dacht met mij mee. Hij was ook eens goed bereikbaar voor als ik vragen had of nog aanvullingen op de situatie. Ik voelde me serieus genomen en ben zeer dankbaar voor al het werk die hij voor mij gedaan heeft! Als je dit leest Maarten, nogmaals heel erg bedankt 😀

In mijn omgeving raad ik jullie ook aan bij soortgelijke zaken en ik dacht dat er ook een vriendin van mij bij jullie is komen aankloppen. Fijne bureau en fijne mensen.

Sophie Hogendoorn

Arnhem

Mijn ervaring bij jullie was heel erg goed. Maarten Klok heeft alles altijd heel duidelijk en goed uitgelegd en was ook altijd punctueel met afspraken. En wanneer er iets niet duidelijk was werd daar meteen achteraan gebeld. Ik heb niets te klagen en wil mijn complimenten geven over de goede service! Ik zou jullie ook zeker aanraden bij vrienden mochten ze ooit zoiets nodig hebben.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.