Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Gratis letselschade advies

U heeft letselschade opgelopen? Wij kunnen u gratis adviseren over uw zaak. Bij JBL&G werken ervaren letselschade juristen, die u helpen met het claimen van uw schade en het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij. JBL&G brengt nooit kosten bij de cliënt in rekening.

Veel gestelde vragen over letselschade

 • Gratis juridisch advies bij letselschade, dat kan toch helemaal niet?
 • Wat voor juridisch advies geven jullie bij letselschade zaken?
 • Waarom zou ik juridisch advies van JBL&G  nodig hebben?
 • Het lijkt me wel wat, dat gratis juridisch advies, maar ik twijfel nog…
 • Hoe kom ik in contact met jullie?
 • Hoe weet ik of JBL&G goed is? 

Vraag: Gratis juridisch advies bij letselschade, dat kan toch helemaal niet?
Antwoord
: Ja, dat kan wél bij JBL&G. De kosten die de letselschade juristen van JBL&G maken, dienen we namelijk in bij de tegenpartij. Mocht die niet alles betalen, dan nemen wij zelf dat risico. We zullen u de kosten voor het juridische advies nooit in rekening brengen.

Neemt u vandaag nog contact met ons op. Bel 020 – 214 99 00  of vul het contactformulier in en laat u uitleggen hoe alles precies in zijn werk gaat.

Vraag: Wat voor juridisch advies geven jullie bij letselschade zaken?

Antwoord: Het advies dat onze letselschade juristen geven hangt geheel af van uw letselschadezaak. We pakken de zaak stap voor stap aan (zie stappenplan letselschade) en houden u van alle stappen op de hoogte. We zullen uw tegenpartij aansprakelijk stellen voor de letselschade die u hebt geleden. Daarna zullen we samen met u alle schade in kaart brengen. Deze schade claimen we uiteindelijk bij uw tegenpartij.

Vraag: Waarom zou ik juridisch advies van JBL&G  nodig hebben?

Antwoord: Sommige mensen denken dat juridisch advies niet nodig is en gaan zelf aan de slag. Dat kan, maar dat is zonde.

 • Ten eerste betaalt u niets voor ons juridisch advies, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over kosten.
 • Ten tweede zal de vergoeding voor uw letselschade hoger zijn wanneer onze letselschade juristen de zaak behandelen. Onze juristen, gespecialiseerd in letselschade, hebben jarenlange ervaring met letselschade zaken.
 • Onze letselschadejuristen weten precies welke schadeposten u kunt claimen en kennen alle ins en outs van de letselschade praktijk.
 • U kunt vaak schadevergoeding eisen voor zaken waar u zelf nooit gedacht aan zou hebben.

Vraag: Het lijkt me wel wat, dat gratis juridisch advies, maar ik twijfel nog…

Antwoord: Geen probleem. Laat uw contact-gegevens achter op het contactformulier en één van onze juristen belt u geheel vrijblijvend terug. Hij of zij kan met u telefonisch de zaak bespreken en antwoord geven op alle vragen die u nog heeft. Dan kunt u dan altijd nog beslissen of u gratis juridisch advies wilt bij uw letselschade zaak.

Vraag: Hoe kom ik in contact met jullie?

Antwoord: Bel: 020-214 99 00 of vul uw telefoonnummer of emailadres in op het contactformulier.

Wanneer u letselschade heeft opgelopen is het noodzakelijk dat u zich laat helpen door een ervaren en betrouwbaar letselschade kantoor. Ons kantoor is zo’n kantoor en bovendien brengen wij onze cliënten geen kosten in rekening. De oprichter van ons kantoor heeft meer dan 15 jaar ervaring en werkt al die tijd alleen voor slachtoffers van letselschade. 

Vraag: Hoe weet ik of JBL&G goed is?

Antwoord: Lees de ervaringen van de cliënten die u voor gingen en u weet zeker dat u bij de juristen van JBL&G in goede handen bent. Daarnaast zijn we één van de grootste en meest toonaangevende kantoren van Nederland. Dat zijn we natuurlijk niet zomaar geworden. Dit zijn de redenen:

 • JBL&G werkt alléén voor slachtoffers (veel letselschadebureaus werken ook voor verzekeringen)
 • Alle juristen van JBL&G zijn deskundig en gespecialiseerd in letselschade
 • Wij brengen nooit bij iets bij u in rekening; dit krijgt u zwart op wit

Ontvang direct gratis juridisch advies van één van onze letselschadejuristen. Vul de onderstaande velden in, klik op verzenden en ontvang vandaag nog advies over uw zaak.

Snel contact

Al onze juristen geven u het advies wat u bij uw zaak nodig heeft. U hoeft alleen het contactformulier in te vullen. Dit kost u slechts een paar tellen.

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.