Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

100% gratis hulp bij schade door letsel

Voor gratis hulp bij letselschade, vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Vervolgens kunt u – vaak nog dezelfde dag – een reactie van ons verwachten.

U wilt uw letselschade claimen? En u kunt wel wat hulp gebruiken? Bij JBL&G bent u aan het goede adres voor gratis hulp bij letselschade. Wij kunnen u helpen met het indienen van uw claim en het aansprakelijk stellen van uw wederpartij. Wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat u de maximale schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Welke hulp bieden wij?

Als cliënt bieden wij alle hulp die nodig is om de tegenpartij alle letselschade te laten vergoeden.

 • Aansprakelijk stellen van uw wederpartij
 • In kaart brengen van uw schade
 • De schade claimen
 • Voorschotten laten uitbetalen
 • Vlotte en rechtvaardige afwikkeling van uw letselschade zaak

Hulp bij aansprakelijk stellen van wederpartij

De letselschade die u hebt opgelopen kan verhaald worden op uw tegenpartij. Dat is bijvoorbeeld de verzekeraar van degene die u heeft aangereden. Wellicht uw werkgever, als u een ongeval op uw werk hebt gehad.

Tegenpartij aansprakelijk stellen middels brief

De eerste stap in het proces is om deze verzekeraar aansprakelijk te stellen. Dat is soms al behoorlijk lastig, waar veel juridische termen bij gebruikt worden. De letselschade juristen van JBL&G hebben ervaring om dit snel en zorgvuldig voor elkaar te krijgen. Als slachtoffer heeft u bij letselschade altijd recht op gratis hulp, aangezien de andere partij deze kosten moet betalen.

U kunt vandaag nog van onze juristen horen of wij uw zaak voor u in behandeling kunnen nemen. Ook kunt u ons vrijblijvend bellen om algemeen advies in te winnen. Hulp bij letselschade? Vul het contactformulier in. U weet dan snel waar u aan toe bent!

Hulp bij het in kaart brengen van uw schade

Daarna is het belangrijk om al uw schade naar aanleiding van het ongeval in kaart te brengen. Dit zijn vaak ontzettend veel verschillende posten. Waarschijnlijk denkt u niet aan alles, en weet u ook niet waar u allemaal recht op geeft. De zeer ervaren letselschadejuristen van JBL&G weten dat wel en helpen u om ervoor zorgen dat uw maximale schade wordt geclaimd.

Hulp bij het claimen van de schade

De verzekeraar gaat niet zomaar uw schade betalen.

 • Daar zijn allerlei bewijzen en onderzoeken voor nodig.
 • Onze letselschade juristen weten precies wat er nodig is om uw kosten vergoed te krijgen.
 • Wij helpen u met het medische onderzoek en het opvragen van alle nodige gegevens.
 • Hierna gaan we het debat aan met de tegenpartij.
 • Met de juiste juridische argumenten kunnen wij uw tegenpartij laten inzien waarom uw letselschade claim gerechtvaardigd is.

Het is beter om hiermee niet zelf aan de slag te gaan. Hier heeft u professionele juridische hulp voor nodig. U kunt wellicht letselschadeposten vergeten of net even onhandig discussiëren met uw wederpartij. U kunt dit beter overlaten aan onze ervaren letselschadejuristen. Zo weet u zeker dat u geen schade misloopt.

Vul hiervoor het contactformulier in of bel meteen: 020 – 214 99 00 

Voorschot op de volledige schadevergoeding

Het opeisen van de kosten van uw letselschade kan enige tijd in beslag nemen. Er moet gewacht worden op de medische informatie. Er moet een medisch onderzoek gedaan worden. Er wordt gedebatteerd over de hoogte van de schade en de schuld van uw tegenpartij.

Dit kost allemaal tijd, terwijl u wellicht al in de problemen zit door de kosten die u maakt naar aanleiding van uw letselschade. Daarom kunnen wij om een voorschot vragen. Dit betekent dat u alvast een deel van het uiteindelijke bedrag krijgt, ook al staat dit bedrag nog niet precies vast. Zo kunt u vast de lopende rekeningen betalen. Als aansprakelijkheid is erkend garanderen wij op korte termijn een uitkering van een voorschot op uw letselschade!

Onze letselschade hulp is gratis, dus neem vandaag nog contact op.

De afwikkeling van uw letselschade zaak

 • Bij de afwikkeling van uw zaak krijgt u uw letselschade uitgekeerd. Maar ook daar is juridische hulp van belang.
 • Soms is nog niet alle schade bekend en weet u niet wat de toekomst kan gaan brengen.
 • Het is dan bijvoorbeeld van belang een voorbehoud in de vaststellingsovereenkomst op te nemen.
 • En zo zijn er nog veel meer dingen waar JBL&G u mee kan helpen.

De juridische hulp is helemaal gratis, dus u hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten.

De juiste juridische hulp is onmisbaar

Het is duidelijk dat u het beste juridische hulp kunt inschakelen om uw letselschade te claimen. U moet een kantoor inschakelen waar ervaren letselschadejuristen werken. U moet geen geld hoeven te betalen aan dit kantoor.

De goede kantoren, die niet alleen op winstbejag uit zijn, werken namelijk gratis voor u. Zij (en ook ons kantoor) kunnen hun kosten indienen bij de verzekeraar, zodat uzelf  geen kosten hoeft te maken om een letselschadeadvocaat in te schakelen.

Rechtbankprocedure letselschade

Mocht er een procedure bij de rechter noodzakelijk zijn, dan kan één van de bij ons kantoor aangesloten letselschadeadvocaten u behulpzaam zijn. Deze letselschadeadvocaat neemt in dat geval contact met u op om de vervolgstappen en eventuele kosten verbonden aan deze procedure met u te bespreken.

Neem contact op met ons letselschadebureau en u weet dan heel snel waar u aan toe bent!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.