Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letsel na een aanrijding: 10 onmisbare tips!

12 oktober 2013 Letselschade informatie

Letsel na een aanrijding: 10 onmisbare tips!

Tip 1

Bij gewonden, bel 112

Natuurlijk is het zeer belangrijk dat u zich bekommert om eventuele gewonden als gevolg van de aanrijding. Zorg dat – voor zo ver mogelijk – iedereen veilig aan de kant van de weg belandt en probeer het achteropkomende verkeer te waarschuwen door middel van alarmlichten of gevaren driehoek.

Tip 2

Laat u onderzoeken wanneer er een ambulance ter plaatse komt

Ook al hebt u direct na de aanrijding zelf nog geen klachten en heeft u geen ernstige verwondingen opgelopen, praat toch even met het ambulancepersoneel en geef rustig antwoord op hun vragen.

Tip 3

Zo niet, bij klachten: ga zo snel mogelijk naar uw huisarts

Komt er geen ambulance op de plek van het ongeval en ervaart u toch klachten na de aanrijding, ga dan zo snel mogelijk naar uw huisarts of Spoedeisende hulp om u te laten onderzoeken. Ook voor een eventuele letselschadezaak is het belangrijk dat uw klachten direct na het verkeersongeval worden genoteerd door een arts.

Tip 4

Vraag naam en adresgegevens van de tegenpartij

U zult moeten weten welke partij en welke tegenpartij u aansprakelijk moet stellen om uw letselschadevergoeding te kunnen claimen.

Tip 5

Vraag naam en adresgegevens van getuigen

Het is belangrijk dat anderen uw versie van het ongeluk kunnen bevestigen. Op die manier kunt u aansprakelijkheid voor het ongeval gemakkelijker rond krijgen.

Schakel JBL&G in en u krijgt:

  • Zeer deskundige hulp van ervaren letselschadejursiten
  • Onze letselschadehulp is bij letsel na een aanrijding geheel gratis
  • U bent verzekerd van zeer snelle betaling van een voorschot op uw schade
  • U krijgt uiteindelijk een rechtvaardig en hoogst mogelijke schadevergoeding uitgekeerd

Vul vandaag nog het contactformulier in!

Tip 6

Houd goed uw schade bij

Om voor vergoeding van uw letselschade en smartengeld in aanmerking te komen, is het belangrijk voor de schaderegeling om uw schadeposten op schrift bij te houden. U vergeet namelijk heel snel belangrijke schadeposten, zoals bijvoorbeeld parkeerkosten of kilometerkosten naar de arts of apotheek,

Tip 7

Houd goed uw letsel bij

Schrijf al uw klachten op die u ondervindt als gevolg van het ongeval. Voor het krijgen van een letselschadevergoeding na een aanrijding is het belangrijk dat u uw lichamelijke klachten goed onthoudt. Om bijvoorbeeld het smartengeld na ongeluk te berekenen is dit belangrijk. Ook kan op die manier uw schadeclaim beter en nauwkeuriger worden bepaald.

Tip 8

Zoek een goede letselschadeadvocaat of jurist

Ga niet zelf met uw letselschadezaak aan de gang. Om alle kosten vergoed te krijgen is het belangrijk dat u juridisch advies bij verkeersongeval inwint. De hulp zoals onze letselschadejuristen u die kunnen geven na een aanrijding is gratis. Door deze hulp bij letselschade weet u zeker dat de schaderegeling in goede handen is en dat uw letselschadevergoeding rechtvaardig zal worden afgehandeld.

Tip 9

Sluit géén no-cure-no-pay contract af

Het klinkt erg aantrekkelijk: een letselschadeadvocaat op basis van no-cure-no-pay. Doe het niet! Immers, u kunt bij ons JBL&G kosteloos juridische bijstand inroepen na een aanrijding. Onze ervaren letselschade specialisten geven deze hulp gratis! Waarom zou u een deel van uw eigen schade af moeten staan aan een letselschade advocaat? Niet doen dus!

Tip 10

Vul het contactformulier op deze website in

Op die manier weet u zeker dat u dezelfde (werk)dag nog een ervaren letselschadejurist te spreken krijgt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. U kunt rustig al uw vragen stellen en als u wilt dat wij uw letselschadezaak na aanrijding gratis voor u in behandeling nemen, gaan wij er dezelfde dag nog mee aan de slag. Wanneer u dat wenst, plannen wij op zeer korte termijn een bezoek bij u thuis in.

Neem contact op. U krijgt schriftelijk bevestigd dat de letselschadebemiddeling na een verkeersongeval door ons kantoor u geen cent kost. Integendeel: u weet zichzelf verzekerd van de hoogst mogelijke letselschade uitkering en hoge smartengeldvergoeding.

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.