telmachine om letselschade te claimen

Claim schadevergoeding bij letsel na aanrijding

U bent aangereden. U heeft pijn, klachten of verwondingen opgelopen. Hierdoor maakt u extra kosten en loopt u inkomsten mis. Dat betekent dat u te maken heeft met letselschade.

Is de tegenpartij aansprakelijk? Dan moet die partij uw schade vergoeden. Na een aanrijding met letsel staan onze juristen voor u klaar. Wij begeleiden u stap-voor-stap naar de maximale schadevergoeding. Reageer nu!

✓Bespaar veel tijd: wij regelen alles voor u
✓U hoeft uzelf niet te verdiepen in wet- en regelgeving
✓Geen kosten: onze juridische hulp is 100% gratis

Klik hier en vul uw gegevens in. Wij kunnen u dezelfde werkdag nog helpen. Let op. De verzekeraar van de tegenpartij zal u een zo laag mogelijk bod tot schadevergoeding doen. Daardoor blijft u in de toekomst mogelijk met schade zitten.

Schadeclaim indienen

Onze juristen berekenen echter álle schade die u heeft opgelopen. En wij dienen de schadeclaim voor u in. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van nauwkeurige schadeberekeningen. Alleen op die manier kunnen wij de maximale schade voor u claimen.

Letselschade na een aanrijding? 100% gratis juridische bijstand en advies. Klik hier en vul uw naam en telefoonnummer in. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die een persoon ondervindt, wanneer hij/zij bij een ongeval betrokken is. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om klachten of verwondingen. Maar ook om emotionele schade.

Letselschade na een aanrijding, wat nu?

Na een aanrijding met letsel kampt u met pijn, klachten of verwondingen. Dit is al vervelend genoeg. Wat moet u nu doen?

● Ga zo snel mogelijk voor controle naar de EHBO of de huisarts;
● Stel de tegenpartij zo snel mogelijk aansprakelijk;
● Schakel direct juridische hulp in.

Uw zorgverzekeraar brengt kosten in rekening (eigen risico). Deze kosten – en alle overige kosten die ontstaan als gevolg van het letsel, dient de tegenpartij volledig te vergoeden.

● Wij stellen, namens u, de tegenpartij aansprakelijk;
● Wij berekenen uw huidige- en toekomstige letselschade;
● Uw persoonlijke jurist dient voor u de schadeclaim in;
● U ontvangt de schadevergoeding op uw eigen bankrekening.

Letselschade door een aanrijding?
Ontvang een volledige letselschadevergoeding. Wij berekenen uw schade en zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt vergoed. Onze juristen claimen alvast een voorschot voor u.

Meestal is de tegenpartij verzekerd voor de schade die u lijdt. WA-verzekeraars doen er alles aan om uw totale schade zo laag mogelijk te houden. Daardoor blijft u in de toekomst mogelijk met schade zitten.

Wij kennen de trucs en smoezen van verzekeraars en onze juristen weten hoe hiermee om te gaan. Klik hier en lees een aantal ervaringen van cliënten. Aangereden en nu letsel? Onze juristen bieden u de hulp die u op dit moment nodig heeft. Hoe werkt het? Klik op de link en bekijk het letselschadetraject.

Als automobilist aangereden

Bent u tijdens het autorijden aangereden door een ander voertuig? En heeft u letsel? Ga bij klachten zo snel mogelijk naar de huisarts. Is de tegenpartij in de fout gegaan? Verstuur zo snel mogelijk een aansprakelijkheidsbrief. Of nog beter: laat onze juristen dit voor u doen. U zult moeten aantonen (bewijzen) dat de andere bestuurder schuldig is. JBL&G is hierin gespecialiseerd.

Vul het schadeformulier duidelijk en zo volledig mogelijk in. De verzekeraar stelt de aansprakelijke partij vast. Ga zelf nooit in gesprek met de verzekeraar. Ons advies: schakel zo snel mogelijk juridische hulp in.

Indien de bestuurder van het andere voertuig zich niet aan de verkeersregels heeft gehouden, en daardoor een aanrijding heeft veroorzaakt, is deze aansprakelijk. Bij een aanrijding van achteren (kop-staart botsing) is eigenlijk altijd de achterop komende bestuurder aansprakelijk.

Voor meer informatie, bekijk ook onze pagina: letselschade na auto-ongeluk

Letselschade na een aanrijding? Claim schadevergoeding. 100% gratis juridische bijstand en advies. Klik hier en vul uw naam en telefoonnummer in.

Als fietser aangereden

Bent u aangereden op de fiets en heeft u letsel? Ga bij klachten zo snel mogelijk naar de huisarts. Wettelijk wordt u beschouwd als “zwakke verkeersdeelnemer”. Dit gezien het feit dat u als fietser, in het verkeer, zeer kwetsbaar bent. Om die reden zal de bestuurder van een motorvoertuig in vrijwel alle gevallen als aansprakelijke partij worden aangewezen.

Eigen schuld: heeft u een fout begaan? Dan is er sprake van “eigen schuld”. Als fietser heeft u, ook in die situaties, recht op schadevergoeding. De enige uitzondering hierop is overmacht. Echter, hier is zelden sprake van.

Is er sprake van eigen schuld?
● U heeft recht op een schadevergoeding van minstens 50%

Is er géén sprake van eigen schuld?
● U heeft recht op een schadevergoeding van 100%

Voor meer informatie, bekijk ook onze pagina: aangereden op de fiets

Letselschade na aanrijding? 100% gratis juridische bijstand en advies. Klik hier en vul uw naam en telefoonnummer in. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Als voetganger aangereden

Bent u als voetganger aangereden? Ga bij klachten zo snel mogelijk naar de huisarts. De wetgever heeft bepaald dat u als voetganger als “zwakke verkeersdeelnemer” wordt aangemerkt. Lopend / te voet bent u zeer kwetsbaar in het verkeer. Andere weggebruikers dienen hier rekening mee te houden.

Om die reden hebben voetgangers met letsel door een aanrijding bijna altijd recht op financiële compensatie. De verzekeraar van de tegenpartij zal er gewoonlijk alles aan doen om de letselschade-uitkering zo laag mogelijk te houden.

Met de hulp van onze juristen staat u sterk en bent u goed voorbereid. Klik hier en neem contact met ons op. U kunt er op rekenen dat uw huidige- en toekomstige letselschade volledig wordt vergoedt.

Voor meer informatie, bekijk ook onze pagina: als voetganger aangereden

Stel een vraag aan onze juristen

U ontvangt dezelfde werkdag een reactie:

Aangereden op de brommer of scooter

Bent u als bromfietser / scooterrijder aangereden? Ga bij klachten zo snel mogelijk naar de huisarts. Heeft de tegenpartij een verkeersregel overtreden? Dan dient uw letselschade volledig te worden vergoed. Verstuur zo snel mogelijk een aansprakelijkheidsbrief of laat deze door ons versturen. Wij doen dit gratis voor u.

De bestuurder van de bromfiets / scooter ontvangt een volledige schadevergoeding indien:

● Wettelijk is vastgesteld dat de tegenpartij aansprakelijk is.

Let op. Als u als bromfietser een aanrijding krijgt met een voetganger of fietser, en de fout ligt bij de ander, kunt u aanspraak maken op schadevergoeding. Ook dan kunt u JBL&G inschakelen.

Bij een aanrijding tussen een brommer/scooter en een andere bestuurder zal de partij die schadevergoeding eist, moeten bewijzen dat de ander schuldig is. In beginsel wordt de aansprakelijkheid vastgesteld aan de hand van het ingevulde en ondertekende schadeformulier.

Mocht u niet beschikken over een ingevuld schade-aanrijdingsformulier, kunnen wij u alsnog helpen de aansprakelijkheid vast te stellen.

Neem bij letselschade na een aanrijding zo snel mogelijk contact met ons op. Wij behandelen dit soort zaken dagelijks. Er zijn geen kosten verbonden aan onze juridische dienstverlening. Klik hier en vul uw naam en telefoonnummer in.

Aangereden door ander voertuig

Bent u aangereden en heeft u lichamelijke klachten? Onze letselschadejuristen zoeken voor u uit wie er aansprakelijk is. Vertel ons wat er precies is gebeurd.

● Vervolgens zoeken wij voor u uit wie er aansprakelijk is;
● U kunt ons machtigen de tegenpartij namens u aansprakelijk te stellen;
● Zodra de aansprakelijkheid is erkend, berekenen wij uw letselschade.

Zie ook: wat te doen na een verkeersongeval

Goed om te weten:

● Voetgangers en fietsers zijn bijna nooit 100% aansprakelijk voor een aanrijding. Zij kunnen altijd schade claimen.
● Bij een aanrijding tussen twee motorvoertuigen, zal eerst moeten blijken welke partij een verkeersovertreding heeft gemaakt. Na die eerste fase, en nadat de tegenpartij zijn schuld heeft erkend, is het pas mogelijk uw schade te claimen.
● Wij verlenen 100% gratis juridische hulp aan slachtoffers met letsel.[/su_note]

Complete schadevergoeding voor slachtoffers

Als gevolg van een aanrijding, heeft u letsel. Is de tegenpartij aansprakelijk? Dan heeft u recht op schadevergoeding. Aan de hand van een uitgebreide berekening weten wij voor slachtoffers keer op ­keer de maximale schadevergoeding te claimen.

Zo werkt het:
1. Wij brengen uw huidige en toekomstige schade nauwkeurig in kaart;
2. Uit die berekening komt de totaalschade voort;
3. Dit totaalbedrag nemen wij op in de schadeclaim;
4. De claim sturen wij naar de (verzekeraar van de) tegenpartij;
5. Deze partij dient deze vordering onmiddellijk te voldoen.

Eerst ontvangt u een voorschot. Na afloop van het traject wordt de volledige schadevergoeding rechtstreeks naar uw eigen bankrekening overgemaakt.

De schadevergoeding voor slachtoffers van een aanrijding bestaat uit:

● Reiskosten
● Reparatiekosten kapotte fiets
● Vergoeding voor kopen van nieuwe kleding
● Kosten voor het eigen risico en kosten opname ziekenhuis / overige medische kosten
Alle misgelopen inkomsten (doordat u bijv. tijdelijk minder kunt werken)
● Vergoeding voor inschakelen hulp bij huishouding, boodschappen, vervoer van kinderen
● Vergoeding voor inschakelen hulp bij werkzaamheden tuin, onderhoud van huis
● Studievertraging
● Smartengeld
● Gemiste pensioenopbouw
● Verder alle kosten die u zonder het ongeval niet gemaakt zou hebben

Tip: noteer alle schadeposten vanaf dag 1 al in een dagboekje. Zie ook onze pagina: schadevergoeding na aanrijding.

Kies voor de beste letselschadejurist

U wilt een schadevergoeding laten claimen voor uw letselschade. Daarom bent u op zoek naar de meest deskundige en betrouwbare juridische hulp. Er zijn echter zoveel experts, specialisten en juristen op het gebied van letselschade dat u wel een helpende hand kunt gebruiken bij het maken van uw keuze. Want hoe selecteert u de beste belangenbehartiger?

Kies altijd voor een letselschadebureau mét letselschade keurmerk. Dit keurmerk van de Letselschade Raad garandeert u dat u betrouwbare juridische hulp krijgt van een ervaren belangenbehartiger. Ook kunt u er door het letselschade keurmerk vanuit gaan dat u een professionele, duidelijke en respectvolle behandeling krijgt. Ons advies? Schakel ons in voor 100% gratis juridische hulp. Wij dragen het keurmerk, waardoor u bij ons verzekerd bent van de beste hulp bij het claimen van uw schadevergoeding.

De juristen, onze werkwijze, ervaringen van cliënten

Wij zijn Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Slachtoffers van ongevallen met letsel kunnen bij ons terecht voor gratis juridische hulp. Wij behandelen uw zaak vlot en zetten ons volledig voor u in. Klik hier en lees meer over JBL&G. En dit zijn wij, de juristen.

1. Wij stellen voor u de (verzekeraar van de) tegenpartij aansprakelijk;
2. Uw persoonlijke jurist voert de juridische discussie voor u;
3. Tevens maken wij een totaalberekening van uw schade;
4. Wij zorgen ervoor dat al uw schade wordt vergoed.

Meer weten over ons stap­-voor-­stap traject? Bekijk hier hoe wij te werk gaan. Bekijk ook een aantal 5-sterren recensies van tevreden cliënten.

Neem contact met ons op voor gratis hulp bij letselschade

Klik op de onderstaande knop voor gratis juridische hulp. Plaats uw gegevens in het formulier. Druk vervolgens op verzenden. Een verkeersongevallen jurist neemt dezelfde werkdag nog contact met u op om het ongeluk te bespreken.

Klik voor gratis juridische hulp en advies

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.