Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

mr. Rogier de Kock

Letselschadejurist

Rogier de Kock

mr. Rogier de Kock

Letselschadejurist

Over Rogier

Rogier de Kock studeerde Gezondheidsrecht aan de Universtiteit van Amsterdam alvorens te gaan werken voor JBL&G. Tijdens zijn studie is hij in het bijzonder geïnteresseerd geraakt in het (medisch) aansprakelijkheidsrecht. Hij zet zich met veel genoegen in om slachtoffers van letselschade zo goed en prettig mogelijk van dienst te zijn.

Opleidingen en cursussen

Master Gezondheidsrecht
 • Universiteit van Amsterdam
Bachelor Rechtsgeleerdheid
 • Universiteit van Amsterdam
Aanvullende cursussen
 • Letselschaderekenen 6:107 BW - Laumen Expertise
 • Masterclass De Afwikkelingsfase door mr. Eveline Mulder – JBL&G Academy
 • Masterclass Schadebeperkingsplicht door mr. Daniëlle van Schayk - JBL&G Academy
 • Complexe situaties in de schaderegeling door mr. M. Peters
 • Non-Verbale Communicatie - Reset Partner
 • Workshop Feedback (Margriet Weehuizen)
 • Masterclass Overlijdensschade door Joey de Lange, rekenkundige - JBL&G Academy
 • Medisch dossier-Medisch advies (VJPP)
 • Civielrechtelijke beoordeling van whiplashletsel – mr. Arvin Kolder
 • De juridische afwikkeling van luchtvaartongevallen – mr. Veeru Mewa
 • Harvard Onderhandelen in de Letselschade– Maarten Bakker (ADR Instituut)
 • Fraude in de letselschadebranche – mr. Jasper Keizer en Rijk Verweij
 • Bedrijfskunde bij letsel en AOV schade – Athenos
 • Herstelcoaching – Francie Peters (DeBureaus)
 • Schadeberekening letselschade: Verlies van Arbeidsvermogen – Erik-Jan Bakker (Het Rekenbureau)
 • Zorgschade: een andere wijze van vaststelling? – dr. Rianka Rijnhout
 • Letselschadeslachtoffers & Bijstand – mr. Anouk Oude Hergelink
 • Arbeidskundig advies, Sociale zekerheid en Herstelgerichte dienstverlening – Bianca Jagt en Arjan Dokter (Wibbens Arbeidsdeskundig Advies)
 • De aanloop naar en de gevolgen van het ‘Hangmat-arrest’ – mr. Arvin Kolder

Referenties

De heer Klancevic

Waddinxveen

Zeer professioneel geholpen en bijgestaan door de heer de Kock. Goed en duidelijk op de hoogte gehouden van gang van zaken. Een topper !

Bas Nieuwenburg

Helmond

Mijn ervaring is zeer positief. Ik werd professioneel maar vooral ook op een prettige persoonlijke manier behandeld door Rogier de Kock.

Het gehele traject werd ik goed geholpen en is de uiteindelijke afronding ook in ons voordeel afgerond.

Nienke Wijtzes 

Mijnsheerenland 

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn zaak is afgehandeld. Het contact met meneer de Kock verliep prettig, de communicatie was duidelijk en snel.

Het duurde steeds erg lang tot er een reactie was van de tegenpartij, maar hier werd ik goed van op de hoogte gehouden.  Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou anderen dit bureau zeker aanraden.  

 

 

De heer Baidjoe

Den Haag

Hierbij wil ik u laten weten, dat ik goed en vriendelijk ben geholpen door meneer de Kock. 

 

Astrid

Amsterdam   

Heel goed geholpen, altijd een duidelijke uitleg geweest, hoefde niet erachteraan te gaan. Alles is goed verlopen advies gesprekken en altijd bereikbaar geweest. Zeer tevreden. Geef ook uiteraard ieder die het nodig heft jullie als aanbeveling.

H .Madraz -Rabhioui

Gouda

Mijn ervaring met JBL&G is geweldig.

Meneer  Rogier  de Kock heeft mijn enorm geholpen en communicatie is echt 100% goed en als ik een mail had gestuurd kreeg ik bíjna altijd de zelfde dag reactie terug en de mensen van JBL&G zijn echt vriendelijk…..super blij mee met jbl&g….

JBL& is een aanrader ….

Wij hebben de zaak gewonnen!

Alles is goed gegaan

Dank u vriendelijk voor al u steun in deze zaak ROGIER DE KOCK..!!!

IK GEEF EEN CIJFER  9.5 VOOR BEDRIJF JBL&G..

 

 

 

Herman Jansen

Helmond

Mijn ervaring met JBL&G heb ik positief ervaren in zo wel raad en daad. De hr de Kock die mijn belangen heeft behartigt heeft mij op deskundige wijze bijgestaan. Ik ben dan over zijn deskundige hulp zeer te spreken. Ik wil hier voor dan ook mijn waardering en dank uitspreken.

Uiteraard hoop ik voor de toekomst uw hulp niet meer nodig te hebben. Maar, zou het ooit in een ander geval nodig zijn zal ik zeker wederom met aller plezier gebruik maken van jullie juridische hulp. Nogmaals dank voor jullie inzet en wens u alle goeds.

Herman Jansen

Helmond 

Mijn ervaring met JBL&G heb ik positief ervaren in zo wel raad en daad. De hr de Kock die mijn belangen heeft behartigt heeft mij op deskundige wijze bijgestaan.

Ik ben dan over zijn deskundige hulp zeer te spreken. Ik wil hier voor dan ook mijn waardering en dank uitspreken.

Uiteraard hoop ik voor de toekomst uw hulp niet meer nodig te hebben. Maar, zou het ooit in een ander geval nodig zijn zal ik zeker wederom met aller plezier gebruik maken van jullie juridische hulp.

Nogmaals dank voor jullie inzet en wens u alle goeds.

MariJan van Veen

Driebergen 

Ik heb grote waardering voor en een gedragen en gesteund gevoel bij de begeleiding en afhandeling van de letsel schade die mij is overkomen.  (door het bureau Letselschade JBL&G) 

De correcte en adequate afhandeling en bereikbaarheid van deskundige hulp bij de onderhandelingen van dag tot dag tot aan de afsluiting van de procedure. 

Dankzij deze ondersteuning, had ik de mogelijkheid en de gelegenheid om de opgelopen schade en shock te boven te komen. 

Alle lof en dankbaarheid voor de persoonlijke begeleiding en de omhulling van de totale organisatie door het bureau:  Letselschade (JBL&G) 

de 84 jarige MariJan van Veen. te Driebergen. 

 

Vishaal Ramjiawan 

Rotterdam 

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop meneer De Kock mijn case heeft behandeld. Ik ben gedurende de behandeling van mijn zaak netjes en op tijd geïnformeerd over de voortgang. Ook stelde hij de juiste vragen, waardoor ik een volledig beeld kon schetsen van hoe ik alles heb ervaren en wat ik mentaal aan het ongeval heb overgehouden.

Vragen die ik hem stelde, werden binnen zeer korte tijd beantwoord. Om deze redenen zou ik hem zeker aanbevelen. 

Emmy en Peter Louwaard

Leiden

Wij zijn zeer tevreden over de afwikkeling van onze zaak.  Aardige jurist erg behulpzaam . 

Dank je wel voor alle goede zorgen. 

Winfie Marinissen-Knappers 

Westkapelle

Ik wil jullie graag ontzettend bedanken voor jullie inzet en hulp bij mijn letselschadezaak. Ik heb goed contact gehad met de heer De Kock, de jurist, die mijn belangen behartigde. Hij heeft mij alle rompslomp uit handen genomen, zodat ik kon herstellen en mij op mijn zwangerschap en daarna op mijn zoontje kon richten. Daar ben ik heel blij om.

Onwijs bedankt voor de goede begeleiding! Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben, maar anders weet ik jullie te vinden.

Richard Verbrugge

Amstelveen

Ik ben zeer tevreden of de afhandeling van mijn letselschade. ik ben goed ingelicht door Rogier de Kock over hoe we het allemaal zouden gaan doen. Ik heb telefonische en email contact gehad met de jurist en dat heb ik als zeer fijn bevonden. Als ik vragen had kon ik altijd contact opnemen met Rogier en kreeg ik netjes antwoord.

Op 4 mei ben ik bij jullie op kantoor geweest om een presentje af te geven aan Rogier de Kock voor de goede afwikkeling van de zaak en de fijne samenwerking. Dit liet ook gelijk zien hoe tevreden ik ben met JBL&G.

Heb ook gezegd als er kennissen en familie letsel heeft opgelopen dat ik jullie ook zou aandragen.

Mevrouw Den Hartog

Nijmegen

Ik ben na tevredenheid geholpen door de Heer de Kock.

Ben goed vriendelijk en vond zeer persoonlijke geholpen en kon altijd bij de Heer de Kock terecht voor vragen en advies.

Het dossier is na grote tevredenheid afgesloten.

Yirui (Rae) Yao

Delft

Hieronder is mijn feedback over de bijstaan die ik van uw bureau heb gekregen.

(Ik schrijf het in Engels zodat ik mijn ervaring beter kan vertellen, en misschien is het ook handig voor uw toekomstige Engelssprekende klanten)

I’m very satisfied with the service that JBL&G and namely lawyer Rogier de Kock that has provided to my case. They are very professional and efficient, who takes care of every single step during the legal help, so that I personally did not have to be involved and worry about anything anymore about the case. Furthermore they keep me updated for the progress of the case. And most importantly they did their best to help you out and reach the best result. Thanks a lot for all the help and work from JBL&G.

Mevrouw Yirui (Rae) Yao

Delft

I’m very satisfied with the service that JBL&G and namely lawyer Rogier de Kock that has provided to my case. They are very professional and efficient, who takes care of every single step during the legal help, so that I personally did not have to be involved and worry about anything anymore about the case. Furthermore they keep me updated for the progress of the case. And most importantly they did their best to help you out and reach the best result. Thanks a lot for all the help and work from JBL&G.

Fiona Chan-King

Emsdetten

Ik heb het contact met en de hulp van JBL&G als zeer positief en professioneel ervaren.
Nadat ik lelijk ten val was gekomen heb ik op een zondag het formulier op de site van JBL&G ingevuld. Maandag werd ik al teruggebeld door de heer De Kock. Vanaf dat moment heeft hij mijn belangen behartigd in deze zaak en dat voortreffelijk gedaan.

Op al mijn vragen kreeg ik dezelfde dag nog antwoord en ik ben goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent mijn letselschadezaak. Ik ben ontzettend blij dat ik alles uit handen heb gegeven. Het was erg fijn om in een lastige periode bijgestaan te worden door iemand met kennis van zaken. Iemand die zijn best doet voor een maximaal resultaat.
Iemand die even vraagt hoe het met je gaat.

En inderdaad: geen rekening. JBL&G en de heer De Kock: heel hartelijk dank!

Peter Obdeijn

Apeldoorn

Ik moet zeggen dat Rogier de Kock ons zeer goed geholpen heeft.
Zeker hulpvaardig en goed adviserend.
Bij volgende keer zal ik zeker weer een beroep op uw hulp doen komen.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.