Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

mr. Dennis Wijnia

Letselschadejurist

Letselschadejurist Dennis Wijnia.

mr. Dennis Wijnia

Letselschadejurist

Over Dennis

Dennis Wijnia heeft de master Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Tijdens deze studie specialiseerde hij zich in het letselschade-, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Hij kwam er al snel achter dat hij zich wilde inzetten voor de zwakkere partijen die schade lijden. Als sluitstuk van de opleiding heeft hij dan ook onderzoek gedaan naar de vergoedbaarheid van materiële en/of immateriële schade naar aanleiding van de aardbevingen in Groningen. Dennis is tot de conclusie gekomen dat hij zich graag inzet voor letselschadeslachtoffers, wat hij met plezier doet bij JBL&G.

Opleidingen en cursussen

Master Privaatrecht

  • Rijksuniversiteit Groningen

Pre-master Rechtsgeleerdheid

  • Rijksuniversiteit Groningen

HBO-Rechten

  • Hanzehogeschool Groningen

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.