Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Wat moet u doen als u een ongeluk is overkomen tijdens het werk?

Een arbeidsongeval is helaas zo gebeurd. Hier kunt u gewond bij raken. Het ongeluk kan tal van oorzaken hebben. Of u recht heeft op een schadevergoeding bij een bedrijfsongeval zal afhangen van de aard van het letsel en hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Wij vragen gratis het rapport van de Arbeidsinspectie op!

Juridische hulp bij arbeidsongeval

U hebt letselschade opgelopen op de werkvloer en wilt deze nu claimen bij de tegenpartij? Maar hoe werkt het? De letselschadejuristen van JBL&G kunnen u helpen met het vorderen van uw schadevergoeding als gevolg van het bedrijfsongeval. Wij bieden u kosteloos juridisch advies bij een arbeidsongeval.

Tips voor slachtoffers van arbeidsongeval

Na een ongeval op de werkvloer is het van belang dat u alles goed bijhoudt. Dit in verband met de schadeclaim die u kunt vorderen bij de tegenpartij. U kunt een dagboek bijhouden waarin u opschrijft wat er is gebeurd:

 • Wanneer vond het bedrijfsongeval plaats?
 • Wat is er precies gebeurd?
 • Bent u gewond geraakt?
 • Zijn er getuigen van het bedrijfsongeval?
 • Wat zijn uw verwondingen?
 • Hebt u letsel opgelopen door het ongeval?
 • Bent u direct naar het ziekenhuis of de dokter gegaan?
 • Vraag het rapport van de arbeidsinspectie op
 • Noteer alle kosten die u hebt gemaakt

Juridische hulp nodig bij indienen van claim?

Als u het allemaal te ingewikkeld vindt, of u hebt te veel lichamelijke klachten na het ongeval om dit allemaal voor elkaar te krijgen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Een ervaren letselschadejurist komt op korte termijn bij u thuis om alles met u te bespreken en om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Hierdoor krijgt u uw letselschade, welke u heeft opgelopen door het bedrijfsongeval snel en helemaal vergoed.

Vul het contactformulier in en u ontvangt snel hulp bij het claimen van uw schade. Ons advies is gratis!

Essentiële informatie bij vaststellen van schade

Ook de dagen, weken of maanden na het arbeidsongeval zijn van belang:

 • Hebt u nog steeds pijn of klachten door het ongeval?
 • Gaat u naar het ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut?
 • Mist u inkomen als gevolg van het ongeluk?
 • Is er iemand die met u mee gaat naar specialisten?
 • Hoeveel kilometers reist u hiervoor en hoe lang duurt dit?
 • Helpt er iemand mee met huishoudelijke taken, omdat u dit niet meer kunt naar aanleiding van het bedrijfsongeval?
 • Hoeveel tijd is deze persoon hier mee kwijt?
 • Maakt u verder nog kosten door het ongeluk, zoals schade aan uw kleding, medicijnen of hulpmiddelen?

Met deze informatie kunnen we uw schadeclaim onderbouwen.

Letselschadebureau JBL&G helpt

JBL&G is een letselschadebureau, gespecialiseerd in het vorderen van de kosten die u maakt als gevolg van een bedrijfsongeval. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring!

Schade arbeidsongeval inventariseren

Onze juristen zullen in samenspraak met u uw schade inventariseren. U kunt hierbij denken aan verlies aan verdienvermogen, omdat u niet kunt werken als gevolg van het ongeval. Daarnaast kunt u een vergoeding krijgen voor huishoudelijke hulp of mantelzorg, ook als u hiervoor niemand heeft ingeschakeld. Er zijn nog een tal van andere schadeposten die u kunt verhalen op de wederpartij.

Ons letselschadebureau kan u helpen om daadwerkelijk alle kosten vergoed te laten krijgen, waar u recht op heeft. U kunt zeer gemakkelijk het contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om een en ander door te spreken.

Hebt u een vraag over uw bedrijfsongeval of een vraag over uw schadevergoeding?

U kunt ons natuurlijk ook bellen tijdens kantooruren: 020 – 214 99 00. U kunt uw vragen dan direct aan ons stellen.

 • Houdt vanaf dag één van het ongeval uw schade en klachten bij. U kunt dit doen door middel van een dagboek. Hierin kunt u precies al uw klachten omschrijven en de kosten die u hebt gemaakt.
 • Aan de hand van uw dagboek kan onze letselschadejurist uw schade gemakkelijk claimen.

Juridische hulp is gratis bij JBL&G

De hulp van JBL&G bij het verhalen van uw letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval kost u helemaal niets! JBL&G brengt haar onkosten in rekening bij de verzekeraar van de tegenpartij. JBL&G brengt nooit haar kosten in rekening bij haar cliënten.

Neem contact op!

Vul vandaag nog het contactformulier in om te zorgen dat u voor de ongevalsschade de maximale schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Wij zorgen voor snelle betaling van een voorschot. Wanneer aansprakelijkheid erkend is, zorgen wij ervoor dat u zeer snel een voorschot op uw schade zult ontvangen. Een bedrijfsongeval meemaken is al vervelend genoeg, het zou zonde zijn als u niet het maximale bedrag krijgt waar u recht op heeft. Neem contact op met JBL&G en wij gaan gelijk voor u aan de slag, helemaal gratis!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.