Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

100% gratis uw schadeclaim laten indienen

Bent u het slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Wacht dan niet langer met het indienen van een schadeclaim bij de wederpartij. U kunt zelf een schadeclaim indienen of laten doen door een letselschadejurist. Het is belangrijk om uw schade zo snel mogelijk op te eisen.

Wat te doen bij letselschade

Voor het indienen van een schadeclaim, volg de onderstaande stappen:

Schadeclaim indienen: stap 1, tegenpartij aansprakelijk stellen

Allereerst zult u de tegenpartij aansprakelijk moeten stellen voor de door u geleden letselschade. U dient aan te geven dat u een ongeval is overkomen en dat het ongeval te wijten is aan de tegenpartij. Tevens zult u moeten aantonen dat u als gevolg van het ongeval letsel heeft opgelopen. De aansprakelijkheidsfase kan worden gezien als de voorbereidende fase van het indienen van een schadeclaim.

Wilt u dat wij namens u de wederpartij aansprakelijk stellen? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. Wij nemen dan vandaag nog contact met u op om de zaak met u door te spreken en wij nemen rustig de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Zelf schadeclaim indienen

Vaak proberen slachtoffers van een ongeval eerst zelf de schadeclaim te regelen en hun schade op te eisen bij de tegenpartij. Echter, wij zien vaak dat dit in de praktijk de nodige problemen oplevert. Slachtoffers kunnen het idee hebben dat wederpartijen hen niet serieus nemen. Daarnaast vergt het van de slachtoffers veel tijd en energie. Des te meer reden om één van onze letselschadejuristen in te schakelen.

Verder hebben wij veel kennis en ervaring omtrent wetten en regels die in uw voordeel zullen werken. Uitgangspunt is altijd: een zo hoog mogelijke, een rechtvaardige, schadevergoeding te eisen. Wacht niet langer en stuur uw zaak door of stel een vraag!

Voor specifieke informatie over letselschade, zie ook:

Schadeclaim indienen? Schakel eerst juridische hulp in

Zoals gezegd doet u er verstandig aan om direct de hulp in te schakelen van een letselschadejurist. De letselschadejurist zal de schadeclaim voor u indienen (100% gratis) kan u juridische begeleiding geven. De letselschadejurist zal alle schade inventariseren en vervolgens vorderen bij de tegenpartij.

Welke schade kunt u claimen?

  • Materiële schade: alle kosten die u hebt gemaakt (bijv. huishoudelijke hulp, reiskosten, verlies aan verdienvermogen en medische kosten)
  • Immateriële schade: verlies aan levensvreugde (smartengeld)

Tip: let er bij het indienen van een schadeclaim wel op dat u in de berekening uw volledige schade meeneemt. U wenst immers alle schade vergoed te krijgen en niet zelf voor de kosten op te draaien. De berekening die onze juristen uitvoeren is onderdeel van het letselschadetraject en is kosteloos.

Bereken hier in drie minuten zelf uw letselschade. De test is erg gemakkelijk in te vullen en u komt direct te weten hoeveel schade u kunt claimen. Ga alvast naar de tool op letselschade berekenen

Doe het vandaag nog. Stel de wederpartij zo spoedig mogelijk aansprakelijk. Schakel hierna gelijk één van onze letselschadejuristen in. Wij kunnen u juridisch bijstaan bij het verhalen van uw schade. Hierna kunt u uw schade claimen bij de wederpartij. Indien u dat wenst kunnen wij ook uw wederpartij aansprakelijk stellen namens u.

Neem contact op!

Schadeclaim deze week nog indienen? Schroomt u niet om geheel vrijblijvend en gratis contact met ons op te nemen. Wij kunnen u informatie, advies geven en uw schade voor u claimen.

U kunt ons ook bellen: 020 – 214 99 00. Wij geven u gratis advies!

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.