Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Waarom juridische bijstand bij letselschade

Wanneer u een ongeval is overkomen, kan het gebeuren dat u hierdoor letselschade oploopt. Letselschade is schade die u lijdt als gevolg van onder meer een ongeval. U houdt dan lichamelijk letsel en klachten over aan het ongeval. Zie voor meer informatie ook de pagina: letselschadejurist inschakelen.

Zelf een letselschadeclaim indienen?

Natuurlijk kunt u zelf de tegenpartij aansprakelijk stellen en kunt u zelf een schadeclaim indienen bij de persoon die schuldig is. Vaak is dit echter niet handig, en het is ook niet nodig. Bij ons kantoor kunt u terecht voor gratis juridische ondersteuning.

Wij geven u gratis juridische bijstand en advies bij letselschade. En bij ons is gratis juridische bijstand ook echt gratis. Geen addertjes onder het gras.

Voordelen juridisch advies bij letselschade

Hieronder enkele voordelen van professioneel juridisch advies bij letselschade:

 • Het kost u minder tijd, moeite en frustratie als u ons kantoor laat proberen uw kosten vergoed te krijgen.
 • U bent ervan verzekerd dat u betrouwbare en professionele hulp krijgt bij het claimen van uw schade.
 • U weet zeker dat u het maximale uit uw letselschadeclaim haalt, als u een van onze juristen inschakelt voor het eisen van een vergoeding.
 • Uw schade wordt door onze letselschadejuristen in nauw overleg met u berekend.
 • U kunt er van op aan dat onze letselschadejuristen zich tot het uiterste zullen inspannen om een zo hoog mogelijk bedrag aan smartengeld te claimen.

Vul het contactformulier in en laat u door een letselschadejurist uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat en wat ons bureau voor u kan betekenen bij het indienen van de schadeclaim. Wij zullen alles in het werk stellen uw schade zo snel mogelijk door uw wederpartij uitbetaald te laten krijgen.

Een letselschadejurist bij u in de buurt

Een ander voordeel van juridisch advies bij letselschade als u die door ons letselschadebureau laat behandelen: waar u ook woont, een letselschadejurist bij u in de buurt zal de zaak in behandeling nemen.

Ons kantoor heeft namelijk vestigingen door heel Nederland, onder meer in Groningen, Assen, Amsterdam en Utrecht. Ook letselschadejuristen uit Limburg staan ons kantoor bij om zo uw letselschade claim in te laten dienen.

Wij hebben eigen medisch adviseurs

Ons letselschadebureau heeft meerdere eigen medisch adviseurs. Deze zijn allen zeer ervaren en geven betrouwbare adviezen in begrijpelijke taal. Met deze medische adviezen is het gemakkelijker om uw letselschadeclaim uitbetaald te laten krijgen.

Laat een uitgebreide schadeberekening maken en claim zo uw volledige schade.

Meer voordelen van juridische bijstand bij letselschade

 • Altijd een jurist beschikbaar die een uitgebreide schadeberekening kan maken; hierdoor krijgt u alle (onvoorziene) kosten vergoed
 • Veel letselschadekantoren, vooral veel rechtsbijstandsverzekeraars, proberen een zaak in zo kort mogelijke tijd af te wikkelen zonder dat zij een schadeberekening maken waaruit uw letselschade, en hiermee uw letselschade claim duidelijk wordt. Hierdoor loopt u als letselschade slachtoffer vaak veel schade mis. Dit is natuurlijk jammer.
 • U dient uw schadevergoeding in zijn geheel uitgekeerd te krijgen. Niet meer en niet minder.
 • Daarom is een berekening van uw schade belangrijk.

Indicatie van hoogte van de schade

Bereken uw schade in 3 minuten. De test is erg gemakkelijk in te vullen en u komt direct te weten hoeveel schade u kunt claimen. Wilt u dat wij uw schade gaan verhalen?

Vul dan het contactformulier in of bel: 020 – 214 99 00 

Als u juridisch advies bij letselschade bij ons kantoor inwint, weet u zeker dat u op een vakkundige, persoonlijke en tevens efficiënte manier geholpen wordt bij het indienen van de schadeclaim.

Wilt u ervan verzekerd zijn om een maximale schadevergoeding te behalen?

 • Vul eerst het contactformulier in
 • Wij geven u geheel vrijblijvend advies
 • Uw krijgt uw maximale schadevergoeding en smartengeld snel uitbetaald
 • Zie voor de kosten van juridische bijstand bij medische fouten: medische fouten

Voor gratis juridische hulp en advies schakelt u mensen in die verstand van zaken hebben. Zo wordt alles goed geregeld, hoeft u nergens op te letten en krijgt u de hoogste schadevergoeding die wij voor u kunnen claimen.

Claim uw schadevergoeding

Klik op de onderstaande knop voor gratis juridische hulp bij het claimen van uw schadevergoeding. Plaats uw gegevens in het formulier. Druk vervolgens op verzenden. Een letselschadejurist neemt dezelfde werkdag nog contact met u op om het voorval te bespreken.

Klik voor gratis juridische hulp en advies

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.