Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Informatie over letselschade

Letselschade of Letsel is lichamelijke en/of geestelijke schade (smart) die een mens ondervindt wanneer hij of zij bij een ongeval betrokken raakt. Het kan daarbij gaan om een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval tijdens het sporten of tijdens het klussen in of rondom het huis. Lees hier veel letselschade informatie.

Letselschadejurist inschakelen

Letselschade informatie is overal te vinden. Het is soms erg moeilijk om uit al die informatie de juiste informatie te halen die op uw persoonlijke letsel van toepassing is. Het is daarom altijd goed om een letselschadejurist in te schakelen. De juristen van ons kantoor zijn allen zeer ervaren en ons kantoor staat erom bekend dat zij op een persoonlijke en betrouwbare manier met uw letselschade omgaat.

Lees meer over letselschade

Voor meer letselschade informatie, klik op één van de onderstaande links. Op ons letselschade blog vind u meer informatie. Voor vragen over letselschade kunt u te allen tijde ons invulformulier invullen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact op om uw zaak te bespreken.

Ervaren juristen regelen uw letselschadezaken

Doordat wij veel ervaring hebben, zijn wij niet bang voor de ‘grote’ verzekeraars, die in de meeste gevallen zullen proberen u zo weinig mogelijk schade te vergoeden.

Doordat wij al zo lang ‘in het vak zitten’ zijn wij bekend met de trucs die verzekeraars (de goede daargelaten) proberen uit te halen, zoals de welbekende vertragingstactieken in de hoop dat de slachtoffers er helemaal beu van worden en uiteindelijk bereid zijn hun zaak voor een veel te laag bedrag af te wikkelen.

Wij letten erop dat u dit niet overkomt! Wij zorgen ervoor dat u een rechtvaardige schadevergoeding voor uw letsel zult ontvangen.

Gratis letselschade hulp

De hulp die ons kantoor biedt bij het verhalen van uw letselschade is geheel gratis! U kunt ons voor informatie ook direct bellen. De schade die uiteindelijk verhaald wordt op de tegenpartij wordt in zijn geheel aan u uitgekeerd. Zo hoort het ook natuurlijk, maar in de praktijk merken wij dat het helaas soms anders kan gaan.

Wilt u meer letselschade informatie?

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09 tot 17 uur. Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Er is ook een handig letselschade forum aanwezig op deze website, waar u voor meer informatie uw vraag kunt plaatsen. Wij kunnen u alles vertellen over letselschade en voorzien u van het juiste antwoord, welke vraag u ook heeft.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.