Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

JBL&G opent derde kantoor in Deventer

9 april 2019 JBL&G

JBL&G opent derde kantoor in Deventer

Nog geen maand na de opening van een tweede kantoor in Groningen begint letselschadebureau JBL&G uit Amsterdam ook een vestiging in Deventer. Dit derde filiaal, JBL&G Oost, is vanaf deze week operationeel.

Het bureau wordt gerund door letselschade-expert Ivonne van Delft-Duivesteijn, die vorige maand overstapte van Drost Letselschade naar JBL&G. Zij werkte vijftien jaar voor verzekeraars OVO en Achmea, voordat ze voor de slachtofferkant koos en belangenbehartiger werd. Na twee jaar ARAG werkte ze sinds september 2010 voor Drost Letselschade.

Bij JBL&G in Deventer is Van Delft regiomanager. Zij is NIVRE Register-Expert Personenschade en lid van het NIS, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars. Momenteel lopen er nog sollicitatieprocedures voor juridisch medewerkers, op termijn zullen ook nog meer juristen aan de slag kunnen bij JBL&G Oost.Letselschadejurist Ivonne van Delft.

Toelichting derde vestiging in Deventer

“Deventer ligt heel centraal voor onze cliënten in Oost- en Zuid-Nederland, meer dan Groningen en Amsterdam”, licht eigenaresse Steffy Roos du Maine van JBL&G de keuze voor de Hanzestad toe. “Bovendien is het een gezellige stad, met veel karakter, mooi gelegen aan de IJssel, en hebben we er weer een prachtig pand voor ons kantoor kunnen vinden. Natuurlijk komen onze juristen ook vaak bij slachtoffers thuis, maar het kantoor biedt nu de mogelijkheid ook daar cliënten te ontvangen en met verzekeraars, medisch adviseurs en zakenpartners te overleggen.”

Met de komst van het derde kantoor is de expansiedrift van het letselschadebureau nog niet ten einde. Na Amsterdam, Groningen en Deventer wil JBL&G, met rond de vijftig medewerkers een van de grootste bureaus in zijn soort, zijn vleugels nog verder uitslaan. Waar en wanneer een eventuele vierde vestiging komt, is echter nog niet bekend.

Het filiaal in Deventer is gevestigd in het Business Center Salland aan de Keulenstraat 10. Het kantoor is al geopend, een officiële presentatie volgt later.

Hoofdingang letselschadekantoor JBL&G Oost in Deventer.

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.