telmachine om letselschade te claimen

Letselschade claimen na een verkeersongeval

Wanneer u het slachtoffer bent geworden van een ongeval is het logisch dat u schade vergoeding wilt eisen van degene die het ongeval heeft veroorzaakt. Dit noemen we “letselschade claimen” U wilt uw letselschade verhalen op de schuldige aan het ongeval. Wat moet u daarvoor doen?

  • Noteer de naam van uw tegenpartij
  • Noteer de naam en adres van de getuigen
  • Maak foto’s van de situatie ter plekke
  • Neem contact op met een juridisch kantoor

Wanneer u wilt dat ons letselschadebureau uw schade gaat verhalen, vul dan het contactformulier in. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Als u vandaag uw schade meldt, gaan wij ook vandaag nog voor u aan de slag!

Snel contact

Wij gaan een schadeclaim voor u indienen

Wij gaan een schadeclaim indienen namens u. Als slachtoffer van een verkeersongeval heeft u recht op vergoeding van de schade die u lijdt. Auto ongelukken kunnen zorgen voor veel schade. U moet wel bewijzen dat de ander schuld had aan het ongeval. Om dit te bewijzen is het vaak al voldoende als u aantoont dat de wederpartij een verkeersregel heeft overtreden.

Meer weten over letselschade claimen:

Hulp bij het regelen van de schade

Het is verstandig om bij letselschade na ongeval juridische hulp in te schakelen. Een letseljurist zal er voor zorgen dat u een redelijke letselschadevergoeding zult kunnen claimen. U kunt uw schade verhalen op degene die u heeft aangereden. De schade van het motorrijtuig kunnen onze letseljuristen ook verhalen op de veroorzaker van het auto-ongeluk.

Schadeclaim indienen? Laat u vandaag nog terugbellen om zo te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen. Ons kantoor werkt gratis en heeft ervaren letselschadejuristen in dienst, die in korte termijn uw schade kunnen verhalen op uw wederpartij. U kunt ook zelf bellen: 020 – 214 99 00

Letselschade claimen: schade verhalen op de tegenpartij

In de meeste gevallen is uw tegenpartij de verzekeraar van degene die het verkeersongeluk heeft veroorzaakt. De daadwerkelijke veroorzaker van het ongeval komt vaak helemaal niet meer in beeld.

Onze letselschadejurist treedt in overleg met de verzekeraar om te onderhandelen over de te claimen schadevergoeding. Uiteraard is het uw taak om aan ons te laten weten waaruit uw schade bestaat. Wij kunnen u wel goed helpen met het inventariseren van de schade.

Alvast een idee krijgen van de hoogte van uw claim?

Bereken hier in drie minuten zelf uw letselschade. De test is erg gemakkelijk in te vullen en u komt direct te weten hoeveel schade u kunt claimen.

  • Wanneer u dat wilt, gaan wij uw letselschade claimen
  • Dit kost u helemaal niets! Wij werken niet op no-cure-no-pay basis
  • Het bedrag dat voor uw schade wordt ontvangen is helemaal voor u
  • Wij hoeven daar geen percentage van
  • Het is immers úw schade!
  • Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Letselschade

Wilt u erkenning voor de geleden schade, de juiste juridische bijstand en hulp bij het verhalen van uw schade? Vul dan het contactformulier in of bel: 020 – 214 99 00 

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.